|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kvaliteta sperme?
3.11.2007 12:34:25   
iva77
pozdravljene,

zanima me, če je res da je kvaliteta sperme boljša če ne seksaš vsak dan, ker midva se trudiva že 4 mesece, seksava vsak dan, rezultata pa NI, če to res drži bi šla na dva dni, samo da nama uspe, nerazumem da sta bila dva otroka spočeta brez truda, nikoli nisem bila nič bolana, nobene konracepcije nikoli uporabljala, zdej nama pa ne gre.

Ima mogoče katera kašen predlog?

Hvala,
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kvaliteta sperme?
3.11.2007 12:51:39   
soncek.djukelica
Sploh te ne razumem, ko praviš, da se trudiš 4 mesece in ti to povzroča slabo voljo! Če bi se trudila 4 leta, kaj bi pa pol rekla?user posted image user posted image user posted image
Pa še k tvojemu vprašanju! Seveda je kvaliteta sperme boljša, če imata odnose na 2 dni! Plavalčki se obnovijo v teh 2 dneh!

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kvaliteta sperme?
3.11.2007 18:15:37   
maja24
Sperma je dobra na vsake tri dni.PREVERJENO!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kvaliteta sperme?
3.11.2007 20:00:18   
iva77
razumem ja,bo treba mal upočasnit  samo bo težko izračunat plodni dan ker nimam redne user posted image , giblje se mi od 32-38 dni, dolžna sem odg. soncek.djukelica: verjetno se toliko časa trudiš za prvega otroka in te razumem, lahko pa razumeš tudi mene ker imam dva otroka in oba sta spočeta TAKOJ, tako da me to muči, zakaj TRETJI ne prime takoj. Mi ne preostane nič drugega kot da ta mesec prova na vsake dva do tri dni user posted image , in upam na user posted image .

lp

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kvaliteta sperme?
3.11.2007 22:09:03   
pikapoka2
iva77,
tud jaz sem se spraševala, zakaj se ne prime in kaj je narobe z mano, ko pa sem tukaj na RR videla uboge punce,ki se trudijo po leto, dve, tri...
zdaj se tudi sama počutim čisto drugače, da enkrat pa že bo!! Če one niso obupale, tudi jaz ne bom, tudi ti ne!
Malo odmisli vse skupaj če se da, jaz vem da je želja velika, zate, zame za nas vse na forumu, saj bo.
Če ti je prvič uspelo takoj in tudi drugič, še zdaj ko si želiš novega člana še tretjič sprosti in odmisli vse skupaj, uživaj in ti bo vsaj upam uspelo.
Tako kot za vse na forumu, za nekatere še posebej močno, tudi zate držim pesti!!!!!  Da ti čimprej uspe! Mogoče ravno ta mesec!

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kvaliteta sperme?
7.11.2007 14:49:03   
iva77
pikapoka2 hvala,

kar se pa tiče kvalitete sperme, sem pa našla nekaj tu: http://www.zdravstvena.info/index.php?categoryid=17&p2_articleid=122

zato maja24 nevem če drži da je dobra na tri dni user posted image

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kvaliteta sperme?
7.11.2007 17:38:34   
maja24
Ej sej pomojem je čist odvisno od posameznika pa od okoliščin,ampak moj je zmeri šu na spermiogram na 2 dni pa je biu rezultat katastrofa,tok da k sva šla na transfer je pa na ta 3 dan d... pa je bla sperma ful bol.user posted image

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kvaliteta sperme?
2.1.2008 15:36:12   
Colicka
Čao, a ta spermiogram ...a to lahko moški gre kadar želi, da preveri, če je njegova sperma OK, a je poslan tja šele po tem, ko po kakšnem letu ne gre in ne gre in par začne hoditi po preiskavah? Midva delava na user posted image  četrti mesec, pa me malo zanima kako in kaj je s tem ...



_____________________________

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kvaliteta sperme?
2.1.2008 16:51:55   
pf
Na spemiogram lahko gre samoiciativno, če hoče, brez predhodnih  preiskav. Mojemu partnerju je osebni zdravnik napisal napotnico za spermiogram in je šel in vse do dneva izvida nisva vedela, da ni vredu.

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kvaliteta sperme?
2.1.2008 23:01:12   
Colicka
Ful hvala za odgovor! A potrebuje torej napotnico osebnega zdravnika? Ali je smielsno da gre to nardit? Po kolkem času poskušanja? Zdaj je šele tri mesece naokoli, tako da misliva da še ni anike ...kaj mislite dekleta?Sva iz okolice LJ, bo torej moral v LJ in koliko stane (če je potrebno plačati?)


(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kvaliteta sperme?
3.1.2008 20:04:38   
DaisyE
Če je z moški vse ok, potem ima lahko vsak dan ejakulacijo, pa s spermo ne bo nič narobe, če ima pa slabšo kvaliteto sperme, potem je pa bolje da ejakulira manj pogosto, na dva ali tri dni. To je vse.user posted image

85% parov uspe zanositi po naravni poti v roku enega leta. Če po enem letu ne pride do zanositve, je smiselno najprej poslati moškega na spermiogram, ker je to najmanj invazivna preiskava. V primeru, da je spermiogram slab, se vzrokov moške neplodnosti ne išče, ker jih je nešteto in bi bilo to zamudno. Moško neplodnost se zaobide s postopki umetne oploditve. Če moški opravlja spermiogram na napotnico, je ta zanj brezplačen, lahko pa ga opravi tudi samoplačniško. Samoplačniške spermiograme opravljajo v zdravstvenem zavodu dravlje (http://www.neplodnost.com/neplodnost.html), koliko stane sem pa pozabila (mislim da neki med 10 in 15 jurji ta starih tolarjev).

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kvaliteta sperme?
5.1.2008 20:59:44   
Anonimen
Mene pa neki zanima?
V 1. sem zanosila takoj BP,in nosečnost je tudi potekala BP,tako da imamo doma 3,5 letno princesko.
Pol sta pa sledila dva splava v 6 ted(prazna vrečka)in v 11 ted odmrtje ploda.
A je možen vzrok slaba kvaliteta spermija?A bi bilo dobro da gre mož na spermiogram

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Zaupate medicini?
willma



popolnoma (31%)

delno (60%)

ne (9%)


Število vseh glasov: 136

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!