|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 20:48:05   
Taša
Tako sem jezna da :grrr::grrr:. Danes sem bila z Niko in Mašo naročena pri zdravnici ker imajo že cel teden visoko vročino... Z Mašo sem bila tam že včeraj danes pa sva imeli še enkrat kontrolo.. No včeraj jo je poslušala in ugotovila da ji malce piska in hropi v pljučkah in mi je predpisala vpihe-Berudual... Ker vem da masko v katero pritrdiš pumpico za vpihe predpisujejo na recept oz. naročilnico sem jo prosila da mi jo pač napiše ( bronhitis nimava prvič-pvič sva bili hospit. in sva imeli masko v bolnici), ker pa ni bila najina zdravnica je rekla, da ni problema da pač naj jutri (kao danes) povem svoji zdravnici (do jutri naj dam vpihe preko jog. kozarčka, kar je zelo zoprno), in da ni problema... Medtem sem tudi v lekarni vprašala po kakem ključu izbirajo otroke da jim predpišejo masko, pa je rekla da ni pa nobenga ključa in da pač predpišejo lahko vsem...
In danes sem šla pač z obema k zdravniku, ker imajo še vedno obe vročino... no kri je vzela :grrr::grrr:. samo Maši, ker predvideva da sta z Niko zboleli za isto bolezen :grrr::grrr:.. Halo kje pa to piše..., da je to res... No Mašin izvid seveda ni pokazal nič posebnega, naj bi imeli virozo, tako je sklepala da tudi z Niko ni nič kaj posebnega... še vedno pa me skrbi če je Nika res zbolela za virozo...
Kar se pa tiče maske, mi je kar povedala da mi je ne bo predpisala, ker moj otrok ni asmatik, da mu lahko vpihe pač dam preko jog. kozarčka oz. kar s pumpico "špricnem" v usta.... Sem ji pač povedla da mi je včerajšnja zdravnica zagotovila da ni problema da se je da dobit ampak samo pri svoji zdravnici, vendar mi je na sveto trdila da ni rečeno da bova to še kdaj rabli in tako dalje.....
No nisem se hotla kaj preveč kregat, ker nisem imela preveč energije masko pa imam hvalabogu sposojeno....Vendar če se problemi z bronhitisom ponovijo bom vztrajala....... No za vse tiste ki ne veste cene maske se gibljejo med 5.000- 10.000 SIT.!!!
Najbolj me jezi ker zdravstvo špara pri otrocih..., ko bi kje drugje šparal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 20:52:29   
tina.nika
Ja Taša, a Gobova ti je take natrosla?

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 20:56:45   
NinaŠ
Jaz bi pod 1. definitivno vztrajala, da tudi Niki vzamejo kri in jo pregledajo - kako more kar določit da imata isto bolezen (OK sta v stiku, ....ampak?); 2. če se določen zdravstveni pripomoček lahko dobi na recept - a ga je tko težko napisat, sploh za otroka ?!
3. jaz bi zamenjala pediatra oz. osebnega zdravnika!

Želim vam, da se čimprej pozdravite! :rozica:
LP

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 21:00:19   
Pia73
Jaz sem tudi pred tremi leti kupila to pumpico,... Sem, najprej poskusila z jogurtovim kozarčkom, sina popraskala, nato pa moža poslala v dežurno lekarno,...:(

Da ne govorim, da sem morala, ko si je poškodoval prst, vse sama kupit, povoje, kremo,... Saj ni problem ampak kaj pa tisti, ki nimajo? Pa pravijo; zakaj nataliteta pada??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 21:11:36   
lutka
Tudi pri nas se je zgodila podobna situacija.Pri sedmih mesecih sta zbolela in dežurna zdravnica jima je predpisala Berudual.Ker prej nismo imeli izkušenj s tem nama je rekla,da naj kar v jogurtov lonček narediva luknjico pa bo šlo:((:((:((:((.Noro!!!!Čisto sta znorela ,ko sem jima tiščala lonček na usta,ampak ni nam preostalo drugega.Potem pa smo imeli kontrolo pri naši pediatrinji in ta je brez problema napisala naročilnico za masko:bravo::bravo::bravo:.Dobila sta srednjo masko,ki jo lahko uporabljamo nekje tri leta,stane pa 6000sit.
Se pa zelooooooooo strinjam Taša,da šparajo na naših otrocih.:hudicek:
Sramota
lp

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 21:31:18   
.ču
Evo,mi smo isti primer.Isto Berodual in vpihi po jogurtovem lončku!!!
HALOOOOO!:grrr::grrr::grrr: Pa to so mali otroci,ne pa odrasli ljudje.
In seveda,mož je moral v dežurno lekarno v Kranj,ker je blo na Jesenicah že vse zaprt."Normalno" naročilnice za masko nisva imela,tko,da jo je kupil.Skoraj šest jurjev!
Pa sem na naslednji kontroli prosila,če se le da mogoče na recept napisat,pa so se nekaj izmotavali,da to pa samo kadar se večkrat ponavlja al pa,če je asmatik,...ok-sm odnehala.Saj sem dala za otroka,sem pomislila,za njegovo zdravje.
Pa je naneslo,da se nam je bronhitis v dveh mesecih trikrat ponovil.No potem-ne boste verjeli-smo dobili naročilnico za masko:bravo::bravo::bravo:
Dobro,da se takrat spravila račun inseveda pokičem v lekarno,če obstaja možnost vračila denarja in obrazložila situacijo.
Ne,kje pa!!!!To se pride z naročilnico,mi vam potem masko damo,račun pa pošljemo na ZZZS,za nazaj pa res ne moremo to poravnavat-so mi plozali!
Pa sm šla še na Zavod! Joj,en mesec nazaj smo imeli isti problem,veste,to je odvisno samo od lekarne,če vam vrne denar,bla,bla,,,se mi je opravičevala na Zavodu.
Sm rekla uni tam:mislm,da to ne bi smel bit noben problemj es račun mam,samo mal dobre volje je treba pokazat pa se vse da zrihtat.Pa sva si tko izmenjale še par besed.
Nakar vzamem račun in naročilnico in se odpravimo v Kranj.V lekarno pošlem možka,ker se bojim,da se men ne bi film strgal,pa bi koga še zašvasala.
V petih minutah je bil z denarjem v roki nazaj,tista tam se mu je pa še opravičevala povrhu,da ji je zelo žal,da tisto kar smo dali za dežurstvo nam pa ne more vrnt!!!
EVO,a zdej vidte-vse se da!!!

Ti TAŠA pa vztrajaj,ker si upravičena do maske.

Da bi jih zlodej:hudicek::hudicek::hudicek:
Sm se ornk razburla:grrr::grrr::grrr:

Čim manj takih primerov in lp:metulj:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 21:35:08   
.ču
Se opravičujem za tiskarske škrate:ups:,mi je zrasu prtisk,ker sm se tko razburla!

Pa,pa:rozica:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 21:48:08   
Gina
Joj, kam smo prišli!

Pri nas ne dajo niti več vrečke za odvzem vode, ampak moraš 6-mesečnemu otroku loviti urin v lonček- halo:zmeden2:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 22:02:11   
Taša
Ne Tina ni bila Gobova, naša pediatrinja je Kosijeva in čezdalje bolj sem jezna nanjo, zaradi takšnih stvare, tako da že premišljujem o zamenjavi? Lutka ti si tudi iz Celja, katera je vaša pediatrinja?

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 22:23:25   
kimi
Meni je komaj zdravnik napisal ene tablete sem mogla tja 3 krat pridt da mi jih je napisal-se pa ne dam. Res groza to zdravstvo pa še huje bo:grrr:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Zdravstvo špara na naših otrocih
13.1.2005 23:50:30   
Annny
Mislm, Pikaču- to je pa tud od sile!!!:grrr:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Zdravstvo špara na naših otrocih
14.1.2005 7:53:13   
Lenny
Vidim, da je naš pediater super. Imajo namreč en kup pripomočkov, ki si jih lahko izposodiš. Za 500,00 SIT na primer ti posodijo ta inhalator. Plačati pa je potrebno zato, ker sproti obnavljajo "zalogo". Mislim, da bi si v drugih ambulantah lahko vzeli to prakso za vzgled.
Lp

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Zdravstvo špara na naših otrocih
14.1.2005 9:35:32   
lutka
Taša mi smo pri DR.ZUPANČEVI in moram reči da je full uredu.:bravo::bravo:.Sem pa slišala že kar nekaj kritik na račun DR.Kosijeve:zmeden:
lp

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Zdravstvo špara na naših otrocih
14.1.2005 10:29:19   
Donja
Lenny h kateremu pediatru hodite?

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
14.1.2005 10:43:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taša)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Zdravstvo špara na naših otrocih
14.1.2005 12:29:18   
Lenny
Ojla, Donja! Pri Dovniku smo. Zaenkrat zelo zadovoljni.
Lp

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Izbira imena
*cvetka*

nkl-

hjk (56%)

n- (44%)


Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!