|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče več odpreti ust
11.1.2005 13:43:47   
puri
Moj je star pol leta in približno 14 dni je že prav lepo jedel gosto hrano, tako lepo je odpiral usta in tudi pojedel je veliko!

Sedaj pa že dva dni sploh noče več odpreti ust:zmeden:,pa ni važno kaj mu ponudim! Tako drži usta skup, da ni šans, da mu jih odprem! Tudi če počakam, da je bol lačen, noče! Ko ga pa pristavim k sebi, se pa z veseljem podoji:zmeden:!

Sedaj je, kot da bi skočili nazaj za en mesec in pol- samo dojil bi se:((!
Ali imate kakšne podobne izkušnje ali idejo, kako naj ga pripravim, da bi spet odprl usta? So mogoče krivi zobje -nima še nobenega, samo se pa zelo slini, tako, da jih vsak čas pričakujemo!

lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   noče več odpreti ust
11.1.2005 13:54:45   
ana b
Tudi jaz bom vesela vsake ideje, ker je z našim isto!
Lep dan!:zmeden2:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   noče več odpreti ust
11.1.2005 14:39:07   
Anonimen
Malo počakajta, da ju mine. Da bosta pozabila. Par dni, pa bo,

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   noče več odpreti ust
12.1.2005 8:04:40   
BARBARA R.
Mislim,da zaradi zobkov nebi bilo takšnih težav.Žlica bi mu še odgovarjala,ker se drgne ob njo.Ponudi mu žlico,ti pa imej svojo.Morda želi sam jesti.Se je morda naveličal ene in iste hrane ali je morda preveč raznolika? Morda si mu kdaj ponidila prevroče.Moja hči ne odpira več ust,ko se hrana ohladi.....
upam,da skrbi čimprej minejo!;)

:muca:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   noče več odpreti ust
12.1.2005 8:39:14   
puri
Barbara, vse smo probali, tudi če počakam, da je res lačen, noče ust odpret, pa tudi, če je še napol sit jih noče:zmeden:! Prevroče mu nisem dala nikoli, ker na to res merkam! Probala, sem mu tudi še kakšno drugo stvar dat, ki jo je prej jedel enkrat ali pa še nikoli, pa tut nič, pa tudi tista hrana, ki jo je že nekajkrat pojedel z veseljem nima uspeha! Tudi samo vodo od kompota sem probala, pa nič!

Res ne vem, kaj ga je zdaj to pičilo:((
Včeraj zvečer jih še vedno ni hotel odpreti, bomo vidli danes, drugač bom pa res ene 2-3 dni počakala, tako kot je rekla Splišni, da bo mal pozabil na to!

lp:(

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   noče več odpreti ust
12.1.2005 21:55:17   
Pepa-2
Tudi mi smo imeli enak problem. Po dopolnjenem 6. mesecu, je tri tedne zelo lepo jedel, nato pa ni več hotel odpreti ust. Tako smo se skoraj en mesec samo dojili... in potem kot strela z jasnega spet pričeli normalno jesti.:)- Če imaš mleko, se nič ne sekiraj. lp

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   noče več odpreti ust
12.1.2005 22:11:31   
puri
Pepa, k sreči je mleka še dosti:bravo:, drugač pa ne vem kako bi dobil kaj hrane, saj po steklenički tut noče oz ne zna pit- samo grize jo:(!

No jesti po žlički vsekakor zna, saj je 2 tedna zelo lepo jedel, samo zgleda, da bo treba res mal počakat, da ga ta "muha" mine!

lp:)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   noče več odpreti ust
14.1.2005 18:50:36   
MARIN
Moj sin je star 14 mesecev:miska:, pa sem pri tisti starosti tudi imela podobne težave:zmeden:. Probaj mu pripravljat hrano na aptamilu (riž - olino..., vseeno vstrajaj z mlekom je ujno potrebno.:sloncek:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?