|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Last minute ponudbe
11.2.2008 17:34:12   
kepa*
Kaj pa last minute ponudbe? Ste jih kdaj koristili? Kam ste šli? Kako ste bili zadovoljni? Koliko vas je to prišlo ceneje od redne cene?
Kje/na kateri spletni strani spremljate te ponudbe?

Skratka, zanima me vse o last minute ponudbah.



_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Last minute ponudbe
11.2.2008 18:43:31   
Anonimen
sama sicer ne spremljam nekej full tega, ker ne potujem ravno pogosto, ni denarja pačuser posted image sem pa slišala, da je tale stran uredu: http://www.odklop.com/
lp,

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Last minute ponudbe
12.2.2008 8:39:08   
ella2006
 

Skoraj vedno potujemo preko last minute ali pa ultra last minute variante. Last minute ponavadi spremljam na tujih spletnih straneh (www.12reisen.de/Pauschal_Lastminute ali preko tui, gulet, fti, neckermann) nato ko pa kaj najdem vse uredim na naši tursitični agenciji. Odhdi pa so ponavadi iz Avstrije.

Ta vikend naprimer gremo v Benetke v hotel 5* za celo družino bomo plačali spanje 110EUR (redna cena pa je 330 Eur).Rezervirala sem preko interneta, plačali pa bomo ob odhodu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Last minute ponudbe
12.2.2008 11:57:40   
Taj
Absolutno vredno koriščenjauser posted image . Lani smo koristili Kompasovo last minute za Egipt, letos pa odklop. Predvsem iz tujih letališč je cena občutno nižja.Prek tujih agencij, pri odklopu gre večinoma in pretežno zanje, se da na tak način dobiti praktično vse variante, tudi tiste najboljše in najdražje, občutno ceneje. Pa pri tem kvaliteta aranžmaja prav nič ne trpi.Priporočam!

Da bi uspelo, želimuser posted image !

_____________________________

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Last minute ponudbe
12.2.2008 19:27:13   
Anonimen
Dve leti nazaj sva šla na ultra last minute preko Relaxa v Tunizijo bilo je super.
Lani sva šla last minute preko Travel poita v Egipt prav tako super.
Letos greva prav tako na last minute. Ker se veliko bolj splača. Dobiš hotel enak kot če ga plačaš januarja za pol ceneje.

(odgovor članu Taj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?