|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samoplačniški pregledi
11.2.2008 16:01:03   
tara 14
Pozdravljene.
Mene pa zanima, če je možno it na preventivni samoplačniški pregled za spermiogrem in za ženske preglede, da ti že prej povedo da je vse ok.
Sem iskala po spletu, vendar nikjer v mariboru in okilici tega ne najdem.Pa koliko so cene preledovuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samoplačniški pregledi
11.2.2008 16:27:42   
crvicek
tara 14, jaz ti bom povedala za Lj in sicer pregled pri specialistu za neplodnost stane 85 eur (pregled z uz in posvet), samoplačniški pregled pri svoji G pa stane 35 eur. Spermiogram in pregled pri andrologu stane samoplačniško 25 eur. Zelo drago.
Verjetno se cene med klinikami kaj razlukujejo, ma mislim da kakšne velike razlike ne bi smelo bit.

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: samoplačniški pregledi
11.2.2008 18:21:32   
DaisyE
tara, jaz mislim, da se je brezveze matrat s pregledi, če ni preteklo eno leto. V enem letu menda zanosi 80 odstotkov parov, s katerimi ni nič narobe, laparoskopke in histeroskopske preiskave so pa po moje kar drage. Pa še neprijetne so (tako slišimuser posted image ). Spermiogram v MB delajo na kliniki, verjetno tud samoplačnisko. Najbolje, da jih kar vprašaš.

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: samoplačniški pregledi
11.2.2008 21:07:37   
pupe
Če ne najdeš v okolici maribora, ti res priporočam pregled v Dravljah(lj)
več informacij pa dobiš na www.neplodnost.com.

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: samoplačniški pregledi
13.2.2008 18:01:11   
n74
Ojla!

Imam vprašanje zate crvicek, kje v Lj stane spermiogram s pregledom androloga samo 25 eur? Ali je mogoče to podatek za Leonišče? Ali ima katera druga mogoče podatek za Leonišče?
Pa kaj mora partner poleg tega še opraviti, da mi dajo napotnico naprej za IVF?

Lp

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: samoplačniški pregledi
13.2.2008 20:14:35   
crvicek
n74, ja ta podatek je za Leonišče. Bila pa sva pri dr. Voglerju.

Tako je bilo,  osebnega zdravnika sva prosila za napotnico za spermiogram, in je prišel v 1 mesecu na vrsto, potem pa bi bilo potrebno čakat za posvet pri andrologu še 4 mesece, tako da se je mož odločil da gre samoplačniško na posvet in je dobil datum čez 3 tedne. Izvidi pa so bili super in ko sva bila na posvetu sem bila ravnokar noseča, vendar takrat še nisem vedela.

Tako, da verjetno je cena višja, če greš tudi na spermiogram samoplačniško.
Čeprav mi ni jasno kaj je na oddaji spermiograma za čakat, saj gredo samo noter naredijo kar morajo in ven, tako da mi je nerazumljiva taka čakalna vrsta. Svetujem vam, da si vsaj ta strošek privarčujete in greste na spermiogram z napotnico, pol pa boste vidli kako naprej.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?