|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah
22.2.2008 13:21:24   
sancy
zivjo!  ze nekaj casa spremljaj vase teme in sem se odlocila se sama da se prijavim in da kaj skupaj po debatiramo.
Zelo si zelim imeti user posted image pa me je strah vseh teh pregledov ki me cakajo in nazadnje se poroda. Sama si velikokrat recem da so pregledi nujni vendar me kljub temu ucasih popade panika. a je mogoce se katero blo strah tako kot mene? pa se nekaj: zelo si zelim brati knjige o nosecnosti in dojencku pa nevem ce je priprorocljivo ker se nisem noseca. no hvala ze vnaprej pa velikuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah
22.2.2008 13:29:20   
lelčy
verjetno je čisto normalno da te je malce strah. tudi mene je bilo, ko pa sem prvič slišala kako ji bije srček in, ko sem jo prvič videla na ultrazvoku sem tako jokala da sem  kar pozabila na strah in komaj čakala,da rodim in da jo lahko vzamem v naročje. ničesar se nimaš za bati, ker meni osebno je bilo tako lepo v nosečnosti, posebej ko sem čutila njene prve brce.

tudi jaz sem prebirala revije o dojenčkih in brala knjige še preden sem bila noseča. ne vem zakaj bi bilo to narobeuser posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: strah
22.2.2008 13:35:15   
Neža7
sancy..... Ni tako hudo. Mene je bilo strah dati krvi, ker sem mala jokica user posted image  Ti povem, če moj mož ne bi naredil tisti prvi korak lani, tudi jaz vrejetno bi se vedno bala zanosit.
UZ so krasne, ko vidiš novo bitje.
Danes sem imela GP in sem ponovno videla svojega user posted image  kako lepo je bil živahen, da se mu je še G nasmejala.
Z porod pa še ne vem, ampak vem da se splača, ko dobiš v roke svojega user posted image  in tisti prvi jok..... Komaj čakam user posted image  Jaz sem trenutno na dieti zaradi najnega user posted image  ker se mi je med nosečnost povišala sladkor v krvi.

Vem tudi, da ne gre vedno tako kot bi morala med nosečnosti. Jaz sem lani izgubila najnega user posted image  (Nežo), ko je bila 19t, ampak moraš biti močna in se ti ponovno sonček posije....

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: strah
22.2.2008 13:37:56   
MAŠKA
No tudi jaz že malo razmišljam, da bi še imeli enouser posted image . No, mene pa je bolj kot nosečnosti in poroda strah odgovornosti in vseh obveznosti, ki pridejo z novorojenčkom.  

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: strah
22.2.2008 13:43:42   
sancy
hvala za vse te stvari ki ste mi jih napisale. se ze bolj pocutim. ker si res  zelo zelim imeti user posted image  

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: strah
22.2.2008 14:06:49   
košuta
Strah je vedno prisoten. Strah, če bom sploh lahko zanosila, strah, če bom lahko donosila, strah, če je otrok zdrav, strah pred porodom, strah, da ne bom dobra mama, strah, kako se bo spremenilo življenje,... Nad vsem tem pa prevladuje veselje, ker vem, da bom zmogla vse, kar me bo doletelo, ne glede na vzrok.
Postopke pred in med nosečnostjo pač vzemi za nujno zlo, če ne gre drugače. Če bo z vama vse v redu, zdravnika ne boš pogosto videvala. Lahko pa postopke v nosečnosti vzameš tudi kot bogat vir informacij o svojem otročku - tako bodo pregledi postali vir sreče. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da komaj čakam na naslednji pregled... pa nisem nikoli prej rada šla k zdravniku.
Veliko sreče!

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: strah
22.2.2008 15:18:04   
spps
s strahom se je je treba sprijazniti-vsi se bojimo česa novega  in nepoznanega-nikoli ne veš kaj te čaka.ampak v tem je tudi čar-ko se vedno znova in znova kaj novega naučimouser posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?