|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trbovlje in carski rez
15.4.2008 9:17:32   
julči
Živ!


Me zanima če to drži- da je v Trbovljah nadpovprečno število carskih rezov. Kolegica mi je rekla, da ko je bla tam, v enem dnevu sedem in da jih delajo kot po tekočem traku. Kaj mislite o tem, kakšne izkušnje imate?

Ker mene je pa prou strah CR, ker si res ne želim bit rezana- razen seveda v skrajnem primeru, da res ne bi šlo drugače?



A mislite da je možno da se zdravniki odločajo za CR tudi če obstaja druga opcija, zakaj bi bilo temu tako?

Hvala!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.4.2008 12:08:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TRBOVLJE in CARSKI REZ
15.4.2008 9:32:11   
Julijana
ojla!

mislim da to ne drži. sama sem rodila V TRBOVLJAH in v enem tednu ko sem bila noter ni bilo niti enega CR-vsaj mislim user posted image tako, pomoje da je tole mal napihnjeno ker v Trbovljah ne vem če so sploh imeli kdaj 7 porodov na dan, če pomislim da so štiri sobe s tremi posteljami (ponavadi sta noter dve mamici z dojenčki) nevem kam bi jih dali če bi se rodilo toliko otrok, je pa res da so zelo fleksibilni zdravniki in če se z njimi zmeniš za CR in če vidijo da je tako bolje se boš prej zmdenila v Trbovljah kot v LJ. jaz ti še vedno toplo priporočam Trbovlje, babice so krasne, zdravnika Jurca in Pogačnik prav tako, pediatri za dojenčke zelo dobri diagnostiki (mojemu sinu so dali napotnico pod nujno za opornico kolkov-šince in se mu je zelo hitro poravilouser posted image ).

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TRBOVLJE in CARSKI REZ
15.4.2008 9:35:58   
špelin@
Jaz ti lahko posredujem samo svojo lastno izkušnjo izpred devetih let. Zaradi zadnjične vstave otroka so mi v Trbovljah povedali, da pride v poštev le CR. "Pobegnila" sem v LJ, kjer sem pod budnim vodstvom dr. Pušenjaka rodila normalno vaginalno user posted image  Brez komplikacij ali kakršnihkoli posledic zame ali za otroka. Zato jaz osebno pač preferiram LJ, čeprav so mi Trbovlje "čez hrib" user posted image

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TRBOVLJE in CARSKI REZ
15.4.2008 9:55:30   
madasa
Pozdravljena,
prvič se gopodje zdravniki (v MB) niso odločili za CR in sem rodila po naravni poti ampak je otrok dobil poškodbo pri porodu in še možganske krvavitve, tako da imamo danes ogromno težav. Ko sem pred mesecem rodila drugič (v Trbovljah) sem želela CR saj je to sigurno bolj varno za oroka (ok za mene je bilo malo bolj rizično). O Trbovljah pa lahko govorim samo v presežniku, res zelooooo zadovoljna,  seveda tudi z dr Jurco
Lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: TRBOVLJE in CARSKI REZ
15.4.2008 11:32:46   
2 Sraki
Kot je že rekla Julijana, so te govorice iz trte zvite. Tudi sama sem rodila v Trbovljah in tam je resnično v sobah max. ene 6-7 porodnic. Na dan pa če rodita 2, pa je že veliko. Tako da o sedmih CR na isti dan, lahko rečem samo halooooo.

Glede zdravnikov in babic pa lahko izrečem samo pohvale, ker so res super. Sama sicer nimam za sabo lahkega poroda, vendar so naredili vse da so se izognili CR. V času ko sem bila tam je imela samo ena CR in še to na lastno željo, ker je že v prvo tako rodila. So bili dogovorjeni za tak porod.

Tudi v drugo sploh ne razmišljam kam bi šla drugam, sigurno v Trbovlje, pa čeprav imam Ljubljano enako oddaljeno.

lp

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: TRBOVLJE in CARSKI REZ
15.4.2008 21:21:30   
julči
hvala punce, vaše pozitivne izkušnje me zelo pomirijo, saj same veste kako je to pred velikim trenutkom- še posebno če je prvič. Sem že skoraj odločena za Trbovlje, čeprav imam Lj in Kr pred nosom. Upam da bo vse ok, vam pa tudi jaz sporočim mojo izkušnjo- še 4 tedne če bo vse po planihuser posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?