|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev in naši kilogrami
13.8.2008 8:00:43   
Anonimen
Ker ne najdem teme, pod katero smo podobno pisali, sem odprla novo temo...

To je komentar dr.Pušenjaka in ga je vredno prebrati in premisliti vsem tistim, ki sledijo trendom "suhic"....a ob tem želijo še zanositi....

////////////////////////////////////////////////////////////


Re: bolečine v predelu maternice in jajčnikov Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 12.08.2008 10:03

Spoštovani,

iz tokratne malo obširnejše zgodbe sklepam, da ste imeli za svojo višino vsaj do pred kratkim zelo nizko težo (ITM 17,2) ((višina 167 in teža 49 kg), kar je spodnja meja normale, če upoštavamo še dejstvo, da ste morda pretiravali s športno aktivnostjo, pa ste še pri tem ITM imeli manj maščobe kot povprečna ženska s takšno težo.   Določena debelina podkožnega maščevja je preprosto nujna za ustrezno delovanje reproduktivnega sistema, ker je narava reprodukcijo pri človeku uvrstila med "luksuzne dejavnosti vrste", je med prvimi, ki jih izključi, kajti v neokrnjeni naravi je takšno stanje v telesu prisotne le takrat, kadar hrana ni dovolj dostopna za zarod in je zato reprodukcija zavrta. Tako nas sicer uči fiziologija. Zakaj to ne deluje vedno in povsod po svetu, pa ne znam pojasniti. Druga možna razlaga vašega stanja je še presnovna motnja, ki jo po svetu različno imenujejo (sindrom policističnega jajčnika(sy.PCO), metabolni sindrom,Stein-Loeventhalovi jajčniki ipd.)
Prepričan sem, da boste o omenjenih stanjih še malo brskali po spletu, ker na tem mestu vsega ne morem opisati.
Povečan, vlecljiv izcedek ni nujno posledica priprave na ovulacijo temveč je posledica povišanih vrednosti estrogenov v krvi, to pa običajno res sovšpada s pripravo na ovulacijo, ne pa vedno in zlasti pri blagih oblikah PCO je sicer estrogen zvišan, do ovulacije pa ne prihaja redno ali sploh ne.

mag.Stanko Pušenjak,dr.med.,specialist ginekolog in porodničar
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev in naši kilogrami
13.8.2008 13:58:48   
bskrle
Včasih so rekli,da mora imeti ženska vsaj 56 kil, če se hoče poročit - stara modrost, G je pa to povedal strokovno. on je itakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?