|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potek uvajanja?
30.4.2008 23:15:18   
Srečic@
Živjo,

ker sem tudi nova pri uvajanju GH me zanima kaj dejansko pomeni, da ste eno živolo uvedle; ali to, da ste 3 dni po malem dajale in je malčke lepo jedel ali da ste 3 dni dajale in je malček le malo okušal in ni pojedel niti ene žličke?
Sprašujem zato, ker smo stari 6 mesecev in smo začeli z uvajanjem jabolka. Sinko drži ustka skupaj, se kremži, se mu dviguje in to že 3 dni? Ali ima katera enake probleme? Kaj predlagate, s čim naj nadaljujem in kako? Malo me prosim potolažiteuser posted image
Hvala. S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potek uvajanja?
30.4.2008 23:24:22   
tintin
Preskočiš jabolko in ga ponudiš čez nekaj časa...
Mi smo tudi ravno začeli z GH (star je skoraj 6 m.): prvi dan redka korenčkova juhica, nato čez dva dni sem tej juhici dodala krompirček, nato kolerabico, koromač...zdaj pa malo kombiniram med seboj...Delam po nasvetu patronažke.
Najprej zelenjava, potem sadje.

(odgovor članu Srečic@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Potek uvajanja?
30.4.2008 23:25:00   
tintin
Aja, prvi dan je pojedel žličko, zdaj pa čedalje več- že ful obvlada. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Potek uvajanja?
1.5.2008 10:04:03   
Naja30
Moja ko je bila pripravljena na GH, smo začeli s korenčkovim sokom par žličk, nasl.dan korenčkovo kašico par žličk... Smo kar hitro prišli na cel obrok.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?