|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Škrlatinka
5.5.2008 20:00:04   
mama_milchy
Naš Žigec je pa čez vikend dobil vročino 38 in malo več, v soboto je imel po telesu nekaj pikic, včeraj pa je bil cel v pikicah in vročina ni padala, smo šli k dežurnemu in diagnoza - škrlatinka.
No, mene pa zanima po kolikem času pa te pikice izginejo? A ste kaj dobile proti tem pikicah? Kdaj ga lahko stuširma? Danes je naša P imela zgleda slab dan pa ni kaj dosti odgovorila na moževa vprašanja.
Žigec za povrh vsega pa ima še vnetje grla in ušes tako da imamo kr pestro doma. mali revček, sam ne ve kaj bi in kam bi se dal...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Škrlatinka
5.5.2008 20:10:44   
altati
Škrlatinka je v bistvu angina. Tako da vnetje grla paše zraven.
Ste pa, predvidevam da, dobili antibiotik.
Pikice bodo izginile oz. se bo koža odluščila v 2-3 dneh. Vročinabo tudi hitro izginila.
V glavnem Žiga si bo hitro opomogel.
In ja, seveda ga lahko tuširaš. In tudi kopaš, če mu paše. Razloga proti sploh ne vidim....

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Škrlatinka
5.5.2008 20:10:58   
nejcko
Naša ta mala je imela par mesecev nazaj škrlatinko. Jaz sploh posumila ne bi nanjo, če ne bi razsajala v vrtcu in smo bili starši opozorjeni.
Mala je imela samo en dan vročino in zelo netipične "izpuščaje", pravzaprav izpuščajev niti ni imela, ampak samo tako hrapavo kožo, kot bi imela po celem telesu lišaje. Pri zdravniku je dobila antibiotik in je bila hitro ok, sploh se ji ni nič videlo, da bi ji kaj bilo.

Je pa škrlatinka baje zelo nevarna. Pri enem fantku, ki se ni pozdravil dobro, ker antibiotik ni prijel, se je škrlatinka razvila v tako hudo obliko, da je pristal v bolnici, cela družina pa je mogla dati bris žrela.
Škrlatink azna biti zelo zahrbtna zadeva, baje, pa tudi če jo enkrat preboliš, nisi imun nanjo - lahko jo dobiš večkrat.

V glavnem pa mislim, da ni neke hude panike. Ko bo antibiotik prijel, bo vse ok, boš videla. Držite se.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Škrlatinka
6.5.2008 7:29:36   
mama_milchy
Upam, da res te pikice izginejo čimprej, da se pozdravi in da gre nazaj v vrtec, ker full pogreša otroke; glede tuširanja in kopanja pa je rekla P, da prve tri dni ne, pol pa kao samo z vodo, po enem tednu pa tudi s šamponom lahko, le glave naj ne bi kak teden umivali....antibiotik pa mislim, da je prijel, ker že sinoči je imel teh pikic manj po trebuhu in hrbtu kot v nedeljo....

hvala vama in lep dan

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?