|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LJ - KRANJ
16.3.2005 10:50:51   
CIPRESA
Imam eno vprašanje, po porodu bi imela rada sama svojo sobo - nadstandardno ali enoposteljno.
Zdaj pa me zanima kje je boljše glede teh sob ali v porodnišnici LJ ali v KRANJU.
Prosim za odgovore!!!!

CIPRESA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   LJ - KRANJ
16.3.2005 10:56:06   
ČITA
Jaz pa po prvem porodu vidim, da nikoli ne bi bila sama v sobi. Že res, da maš mogoče bolj mir, ampak jaz sem imela v sobi eno, ki je bila že tretjič mamica in sva se ful pogovarjale in mi je dala ful nasvetov. Pa saj si tam tko itak 3 dni in meni so hitro minili prav zaradi tega ker sem imela v sobi tudi družbo.
Pa tud vidiš kaj se dogaja s cimrami in si potem bolj pozoren pri sebi (npr. če eni dobiva mastitis vsaj vidiš kako to zgleda, kaj ji svetujejo pa če dobiva zlatenico vidiš kako to je...).
Jaz osebno nisem za nadstandard v tem primeru.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   LJ - KRANJ
16.3.2005 11:27:19   
Anonimen
Sicer vsak po svoje, ampak tudi jaz sem bila od osmih dni, ki sem jih preživela v porodnišnici, dva dni sama v sobi, pa sem postala kar depresivna. Še sestre so me vprašale, če mi dajo eno zraven, ko so opazile razliko. Pa sem tudi najprej razmišljala o nadstandardni sobi. Sem pa rodila v Kranju in tam jih imajo.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   LJ - KRANJ
16.3.2005 11:34:11   
PETRUŠKA-1
Ojla,

moje mnenje: v tretje tudi v nadstandard!!

Imaš svoj ljubi mir, pa kopalnico imaš zraven. Ko pridejo obiski ne motijo ostalih, če že imaš otroke pa lahko v miru raziskujejo po sobi. Čeprav sem zelo komunikativna, si klepeta po porodu niti najmanj nisem želela.

Torej, odvisno od poteka poroda, kam te bo pot zanesla, v Kranju dobiš sobo v kateri si sam, kopalnico pa si deliš (v sobi imaš tudi umivalnik, pa svojo previjalno mizico). Sam si svoj gospodar, ko želiš prezračit sobo, ti ni potrebno spraševati še koga, če želiš luč ponoči jo pač imaš...in še bi lahko naštevala.

Izkušnje iz Ljubljane bo najbrž napisala še katera druga. Kot sem napisala na začetku, podpiram tvojo odločitev za nadstandard (čeprav sem ga vedno plačala, ker nisem zavarovana nadstandardno), vredna je svojega denarja.

Pa sporoči kako bo šlo in srečno pri porodu, pa čim manj stresa po njem, pa ne pozabi nase!

lp, petra

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   LJ - KRANJ
16.3.2005 11:45:54   
CIPRESA
Namreč vprašanje sem postavla zato ker pravijo da jih LJ sploh nebi imela. Da tam zelo redko dobiš to sobo (nadstandardno ali enoposteljno) v KRANJU jih pa imajo. Pa me zanimajo vaše izkušnje.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   LJ - KRANJ
16.3.2005 13:01:00   
baguSka
Jst poznam eno u LJ k je bla sama u sobi.
Samo ne vem kako in zakaj. Mislm da je plačala.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   LJ - KRANJ
16.3.2005 13:03:49   
dory
Mah jest bi bla tud rajs sama v sobi...sej zaenkrat sem mela sreco,k so mele mamice zraven mene ful pridkane otrocke k so res celo noc spal,ko je blo treba jest pa so bli vsi ful tiho,da niti nisem vedla,da so bli zraven...

Moja prijateljica pa je mela ful probleme...od cimre tamal je krical non stop,pol je se njena tamala zacela in to je blo vseh par dni kar je bla v porodnisnici...no tle bi pa mene mal znerviral...zato sem rajs kr sama s svojo bebico...pa da mam ves komfort :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   LJ - KRANJ
18.3.2005 8:28:50   
Rozalija
Men je blo fino, da sta bili še dve zraven (LJ), pa me ni motilo. Imaš pa v LJ svojo previjalno, pa dve sobi imata skupaj kopalnico, tako direkt iz sobe.

Če bi hotla bit sama v sobi, bi bila le tako, da bi doplačala da je še moj zraven, da on počuva otroka pa da jaz lahko mal počivam.

Drgač je pa fino met še koga, da ti lahko mal počuva ko si v kopalnici... men bi blo smotan tamalo čist samo pustit v sobi.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   LJ - KRANJ
18.3.2005 18:56:45   
Natas@
Rodila v Lj. s

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   LJ - KRANJ
18.3.2005 22:01:24   
bskrle
Ne vem, če boš po porodu rada sama, sploh če boš tam več kot 3 dni.Ti kakšna kaj pokaže, pove, sploh, če boš bolj otožna ...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   LJ - KRANJ
19.3.2005 20:11:41   
nejkas
Tudi jaz premišljujem, da bi v KR vzela nadstandardno (na dan doplačaš 3500 SIT).
Ko sem rodila prvič, mi je bilo super da smo bile v sobi tri, ker smo si veliko pomagale med sabo, ko pa sem rodila drugič, sem imela v sobi eno ful čudno punco, kar dost depresivno, tko da včasih sploh nisem rajš šla na WC, ker sej veste kako pri nekaterih deluje poporodna depresija. kaj če bi kaj storila mojemu otročku? Šla bom v KR in če bo nadstandarna le prosta, se bom takoj zagrebla.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   LJ - KRANJ
21.3.2005 14:23:37   
Anonimen
Jaz sem pa bila sama v sobi v Kranju in ne bi nikoli šla v skupno sobo. Do sedaj so imele moje znenke vedno kakšno tako v sobi, ki niti slučajno niso hotele okna odpret, da bi se prezračilo ali pa kaj podobnega.

Jaz sem bila v Kranju zelo zadovoljn, sploh + mi je, da imaš svojo kopalnico (dve nadstandardni sobi si jo delita), tv-ja nisem prižgala, radio včasih, če sem karkoli rabila sem pa sestre poklicala.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   LJ - KRANJ
22.3.2005 8:04:36   
CIPRESA
Alja mislim da bom šla jaz tudi v Kranj, kot slišim je vse boljše.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   LJ - KRANJ
22.3.2005 8:07:46   
dory
Sej kranj je ok,ce je tud porod ok...ce se kej zaplete je treba pa itaq takoj v lj...

Jest,ce bo tko nanesl,naslednjic ziher vzamem nadstandardno sobo...sej se rada pogovarjam,sam ne bi pa skoz poslusala kricanja se drugih otrok...je ze moj v prvih treh mesecih krical ko zmesan in mam pomoje dost za kar lep cas :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   LJ - KRANJ
22.3.2005 8:30:37   
lidia
Jaz tud nadstandardno, cimra v Kranju je bla muslimanka, pol jih pa pride na obisk cele horde...ko se jih je nabralo nekaj več kot 15 sem jim morala povedat, da to ni železniška postaja...so razumeli message in se pobrali ven. Res nimajo bontona glede tega, pa da ne bo nesporazuma, nimam načeloma nič proti muslimanom.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   LJ - KRANJ
22.3.2005 8:52:01   
Anonimen
:)- Lidia ta je dobra :)-
Jaz pa sem mela tako srečo, moja cimra je bila super punca, drugič mamica, ki mi je dala veliko nasvetov in sva do danes ostali zelo dobri prijateljici. Najini punčki sta bili obe strašno pridni, ponoči sta spali, skoraj nič nista jokali niti podnevi... Se je pa iz sosednje sobe, kjer so bile 3, slišalo... kaj jokanje, histerično dretje enkrat enega, drugič drugega, tretjič tretjega otročka... Tam niso po mojem nič spale :zmeden: Tako da me je kar malo strah, da naslednjič gotovo ne bo več tako fajn. Ampak vseeno, sama v sobi zaenkrat ne bi bila.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?