|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avto sedež Maxi Cosi RODI
6.7.2008 14:33:51   
*sweety*
moja hčerka je stara 2,5 leti in sem jo prestavila iz prejšnjega avtosedeža maxi cosija v tega Rodija,ki je večji. ful je navdušena na novim avtosedežem, ampak ko pa zaspi v njem, ji pa glavica kar omahne ven in sem jo morala celo pot popravljati.jaz sem ful razočarana, v prejšnjem sem ji malo nagnila naslon in je fino spala tukaj je pa skoz v isti višini. kako pa pri vas to izgleda, kadar otročki zaspijo v teh večjih avtosedežih?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avto sedež Maxi Cosi RODI
6.7.2008 14:51:37   
ajdaN
Zakaj si jo pa prestavilauser posted image ? Naš ima preko 100cm in cca. 17kg pa je še vedno v Kingu 9-18. Pa tudi v MC sem ga probala dat in mu ni nič premajhen. Da o varnosti sploh ne govorim!

Drugače so pa jahači vsi narejeni tako, da ni naklona in glava pač opleta. Probaj jo s čim podložit, drugače ne bo šlo. Na tvojem mestu bi jo pa itak dala nazaj v sedež 9-18. Če ni reeeees nadpovprečno velika je brez problema lahko še vsaj pol leta v njem.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: avto sedež Maxi Cosi RODI
6.7.2008 15:01:57   
*sweety*
ja prestavila sem jo zato, ker bo njena sestrica čez dva meseca šla v njen avtosedež in sem probala, ampak nisem imela pojma, da je takšna razlika.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: avto sedež Maxi Cosi RODI
6.7.2008 20:46:48   
taška30
Bekica, pri nas je isto, tamala sestrica je rabila sedeža 9-18kg (za oba avta), zato smo taveliki kupili nova dva.
Prvi je Concord trimax, ki je 5 točkovni in je od 9-36kg, drugi pa tale kot vi Maxicosi Rodi. Moram priznat, da mi tale Rodi sploh ne potegne. Enostavno se mi zdi da taki mali otroci niso zreli za pripenjanje z navadnim pasom. Uporabljamo ga minimalno (iz vrtca domov 100m al pa če je res nujno par km), drugače pa povsod Trimaxa.
Ravno včeraj sem slučajno morala peljat našo 3 letnico v Rodiju, ti povem da sem po avtocesti vozila 90km/h, vsa trda, ful slab občutek sem imela. Pol si pa še ona popravlja tisti pas, si ga daje pod roko (da ga nima čez rame), enkrat vmes se mi je tako nagnila vstran (zanalašč), da je glavo skoraj položila na zadnji sedež avta.user posted image  Njej se je zdelo ful zabavno, preprečit pa ne moreš nič, ko voziš, razen opozarjanja.
No, zdaj sem naložila, skratka če imate dva avta, kupite raje 5 točkovni sedež 9-36kg, Rodija dokler še malo ne zraste pa le za tu in tam.
Aja, spi pa naša v glavnem ne, tako da to ne vem.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: avto sedež Maxi Cosi RODI
6.7.2008 22:36:24   
arielca
Mi imamo tudi Rodija in mi je fajn ravno zato, ker gre lahko tudi v rahlo ležeči položaj, poleg tega pa so varovala za glavo taka, da glava ne more izven zaščite (razen če ji pade naprej, kar pa je pri sedežih 9-18 enak problem).


_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: avto sedež Maxi Cosi RODI
6.9.2008 22:00:14   
Lu
Nekaj me zanima pri temu Maxi Cosiju Rodi. Čemu je namenjen podstavek? Je mogoče vsa fora samo v rahlem naklonu sedeža? Ker meni se zdi, da sploh nima druge funkcije.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: avto sedež Maxi Cosi RODI
7.9.2008 20:05:49   
mayci
Ja, ta podstavek je zato, da se sedež lahko rahlo nagne, kadar otrok spi. Meni se zdi pa prav v redu ta nagib, mu nič glava ne visi...user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: avto sedež Maxi Cosi RODI
8.9.2008 11:31:54   
Lu
Samo meni se je ponavadi vedno iztaknilo, potem pa spet cela procedura preden nazaj naštimaš user posted image Pa še en zatič se nama uvija in ker je plastika se bo pomojem kmalu zlomil.

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)


Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!