|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mauricius
3.10.2008 23:28:07   
srša
Konec novembra, oz v začetku decembra se odpravljamo na mauricius, zanima me, če je katera bila v tem času doli, katere agencije mi priporočate, da najdem ugodno cenovno varianto. Ter za kateri del otoka se naj odločimo.
hvala za infi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mauricius
4.10.2008 10:03:33   
enkratna
Moj mož dela v turistični agenciji Sonček.
Priporoča severozahodni del otoka:
* za severni del - predel Frouaubiches je znano to, da se da tudi kam iti, kaj videti;
* vzhodni del Belle Mare pa je znan po najlepših plažah.
Cena je odvisna od dolžine bivanja in seveda hotela - zato ti predlagam, da pokukaš na internetne strani agencij ali pokličeš tja.

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mauricius
4.10.2008 11:14:10   
srša
Malo sem gledala po internetu, našla sem nekaj ugodnih variant za mauricius, na Odklp.com, pa me zanima, če ima kdo izkušnje z njimi.
Kaj pri njih je možno samo preko interneta rezervirat, ali imajo tudi kakšno agencijo.

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mauricius
4.10.2008 11:54:00   
Anonimen
odklop je možno rezervirati samo preko interneta. Fizično sicer imajo svojo pisarno v Retečah pri Škofji Loki, vendar ta pisarna ni odprta za povpraševalce, je samo sedež podjetja.

(odgovor članu srša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mauricius
4.10.2008 20:35:30   
Ex Animo
Midva z možem sva bila na Mauritiusu z agencijo Imperial travel. Žal pa niso najbolj poceni. Midva sva stanovala v Hiltonu, ker pa sva imela v aranžmaju tudi počitnice v Dubaju ti ne morem povedati, koliko je stal samo Mauritius.
Poskusi še z agencijo Exotic Tours, ti so cenejši.

Pa lepe počitnice na prečudovitih plažah


_____________________________

AMOR PARENTUM LIBEROS OBLECTAT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mauricius
5.10.2008 22:11:12   
srša
hvala, za informacije. Jaz še kar iščem in iščem ponudbe, zdajle sem še nekaj našla pri Neckermanu in pri Odklp.com

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mauricius
6.10.2008 2:17:15   
Martinčka
jaz sem bila v januarju dol in je bilo super.. bila sem pa na sv delu in je bilo res lepo. hotel legends je eden boljših v mojem življenju, pa morem rečt da kar ogromno potujem..

če mi daš termin ter časovne omejitve ti lahko jaz malo cene pogledam, ker mam sistem za cene kar doma:) hihi.. toliko da prb veš kako se cene gibajo...

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mauricius
6.10.2008 8:27:26   
pocka
Midva  sva že šla z odklopom, večkrat in ni nobene panike. So pa samo posredniki za druge agencije. Splača se iti iz npr. Munchna, ker imajo nemške agencije dosti bolj ugodne varijante. En primer,preko odklopa sva rezervirala aranžma (šli smo z neko nemško agencijo), šla sva na Šri lanko za 15 dni, cenovno sva pa dala točno 50% manj kot, če bi šla s slovensko agencijo. Se splača. Res,da je potrebno pred odhodom nakazati celoten znesek, ampak naj te ne skrbi, so zanesljivi.

_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mauricius
6.10.2008 21:31:43   
srša
Martinčka, če imašvse to doma, bi te res prosila, če mi malo pogledaš cenovno. Lahko gremo po 6.11. in do 10.12., šli bi nekje za 10 dni. Hčerkica je stara 23 mesecev. Če je SV del res najlepši bi šli tja. Hvala ti.

Pocka, kaj ima Odklop turistične takse vštete v ceno aranžmaja, ali sta še morala kaj doplačevati?

< Sporočilo je popravil srša -- 6.10.2008 21:34:32 >

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mauricius
8.10.2008 0:17:11   
Martinčka
srša, so kar dragi zdajle.. najugodnejša ponudba je za 8 dni 1695-1830 eur/os iz munchna ali dunaja... otrok bi verjetno plačal samo letalsko karto, ampak morem rečt da ste očitno precej pozni ker so očitno letala kar polna da so cene tako visoke. sicer se najdejo že od 1400 naprej za 4*. Gledala sem hotel Le Palmeraie (4zvezdice) ter Le meridien (4,5 zvezdice).
ne eden ne drugi ni na točnem severu, je pa tako, kar je tudi dober vedet: nobena plaža na otoku ni privatna, ter na vseh plažah so lahko vsi ljudje ki si tega zaželijo, kar daje tudi vam pravico oditi kamorkoli želite.
Plaže so povsod lepe, je pa od hotela odvisno koliko da na to da je plaža urejena (torej da pesek pograbijo da ni smeti in kamnov ipd).

okoli Mauritiusa so tudi čudoviti otoki, kamor te za cca 50 eur peljejo na izlet (npr Coco Island, kjer imaš za 50 eur cel dan pijačo ter hrano zatonj in nenormalno lepo morje in mreže med palmami kjer se lahko malo spočiješ:) , tako da če ne dobiš ravno hotela na odlični legi se ne sekiraj, ker bi bilo škoda da celotne počitnice preživiš v hotelu.

naslednja stvar je pa naslednja: 23 mesecni otrok - jaz ne priporočam, ker klime na teh letih delajo na letalih 100 na uro - let je kar prevej dolg-skupaj cca 12 ur če greš preko dubaja, preko pariza še dlje!), ter v tem času na otoku precej piha - predvsem na delu otoka ki je najlepši: vzhod ter severo vzhod... otroci se res hitro nahladijo. Vsaj naše stranke - do sedaj dve sta prišli nazaj popolnoma razočarane, ker so se otroci nahladili (en star 7 mesecev en pa 27 mesecev) ter so cel dopust preživeli v sobi z njimi..

ampak glej, to so moje izkušnje, ti pa najbolj veš kako in kaj je občutljiv tvoj otrok..
Jaz bi novembra mogoče raje šla na Zelenortske otoke, ki so bližji ter toplejši v tem času (ampak samo do konca novembra, kasneje se začne hladiti!) in imajo isto čudovite plaže... ter šla na mauricius kasneje, ko bi kakšna babica že lahko en teden čuvala otroka ali ko bi bil starejši..
no seveda je pa povsod ter vedno tako da moraš imeti srečo z vremenom.

evo pa sem se malo razpisala..hih 

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mauricius
8.10.2008 20:34:39   
srša
Hvala ti, Martinčkauser posted image . Vidim, da obvladaš zadevo, zato, če ti ni odveč bi te še malo izprašala. Gledala sem neke ugodne ponudbe, sicer hotel s tremi zvezdicami na Odklop, pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje  s hoteli s tremi zvezdicami na Mauriciusu.
Nekaj sem slišala o Kapverdskih otokih, pa me zanima malo več, če mi lahko poveš, če se da kaj videt, kakšne so plaže, klima(se da kopat v morju), cepljenja(upam da ne ker iščem nekaj kje niso potrebna), pa kakšne so cene, ker jih ni tako zasledit v ponudbah

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mauricius
9.10.2008 11:51:30   
špelč
sem slišala, da imajo hotele s 3mi zvezdicami tudi na agenciji mojepotovanje.si,
imajo odlične ponudbe........

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mauricius
9.10.2008 18:33:08   
*tajda*
Bila sva  decembra na belle mare plage in je bilo fenomenalno,šla sva prek imperiala,ustavila sva se še v dubaju.Priporočamuser posted image

(odgovor članu špelč)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: mauricius
27.10.2008 23:23:55   
srša
Končno mi je uspelo, mislim da bomo rezervirali hotel Villas Mon Plaisir v kraju Trou Aux Biches. Pa me zanima, če je slučajno katera bila tam. Vsi so mi priporočali S ali SZ, pa me zanima kako je kaj na vzhodu otoka, je kar nekaj lepih hotelov, zakaj g ane svetujejo na agencijahuser posted image .Pa si ne upam tja, da ne bi bilo tako lepo kot pravijo d aj e S in SZ.


(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: mauricius
28.10.2008 16:07:37   
Hope2
Če ti je pomemben luksus, uživanje na plaži, pol je definitivno S in SZ, saj so tam najlepše plaže in najlepši oz najboljši hoteli.

Midva sva bila pred kakimi 4-5 leti na mauriciusu, šla sva JZ, za naju je bilo lepo. So pa plaže bolj ali manj kamene, skalnate, tu pa tam peščene. Kopala sva se v bazenu, na plaži pa sva na skalah pila pivo in kakega prižgalauser posted image . Mesteca oz vasice so bolj tradicionalne, ni tolk turizma, vse bolj po domače. Tudi hoteli niso bili na luksus varianti oz higiena in čistoča sta bili bolj ubogi. To je bilo takrat, kako je zdaj ne vem. Sva pa vseeno neznansko uživala, saj je otok precej majhen in sva skoz bila v muvingu, če se nama je zaluštalo lepih plaž in luksuza, sva že v 1 uri bila tam in uživala. Sva pa to izkoristila le 1x, ostale dneve sva se potepala po glavnem mestu, po vulkanih, slapovih, muzejih ter drugih znamenitostih. Sva pa več ali manj uporabljala lokalne avtobuse, ki so bili poglavje zaseuser posted image .

Tudi če imaš otroke, je bolje izi varianta torej S in SZ.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.10.2008 16:09:16 >

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: mauricius
28.10.2008 23:17:52   
srša
Mi lahko malo napišete:
- kaj ste si ogledale na mauriciusu
- kako je kaj z renta-carji (najbrž imajo avtosedeže-taxisti jih najbrž nimajo)
- kaj vzet za oblečt, kako je zvečer se ohladi, je za dolge rokave
- je veliko komarjev, se je potrebno vedno namazat proti komarjem, ker nismo cepljeni
- kaj pa kopanje v morju-je  ali ni nevarnost morskih psov

joj, zahtevam veliko?

hvala vam

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: mauricius
29.10.2008 9:19:03   
Martinčka
srša, ko sem bila tam sem šla gledal en hotel 3* in je moj reku da ni niti H od Hotela.. res neurejna plaža ipd..

sicer pa da ti odgovorim na tvoja vprašanja:
šla sva na Coco island za cel dan kjer je bilo sanjsko.. nore plaže, vse all inclusive, mreže na plažah med palmami da si lahka noter poležaval, baldahini v senčkah s kupom blazin.. noro res!
potem sva sla gledat ta znameniti Isle of Cherfs ki je vseh slikah in ima tudi božansko plažo, na poti do tja pa si še greš ogledat slapove ki so tudi lepi.
šla sva v glavno mesto, ki ni nič posebnega ter kar je bilo meni najbolj všeč, je bil botanični vrt z velikanskimi lokvanji.. noorrrooo!!!
- tam se voziš z avtom kot po angliji, ker je bila včasih njihova kolonija ter se vozijo po nasprotni strani ceste kot mi. tako da ti predlagam taksije ki so precej ugodni.. za pol dneva da naju je vozil okoli ter vse razlagal (taksisiti prevzemajo vlogo mini vodičev:) sva dala cca 50 eur.. ampak je tudi po 2 uri čakal da sva si kaj ogledala in je bil full prijazen..
- ogledala sva si tudi kolonijalno hiško s starimi angleškimi old timerji - tu zdaj prodajajo prvovrstno blago - svilene prte ter kašmir..
- žal nisva imela časa it na ogled na jug, Vanilla park ter cinque terre se mi zdi da se imenuje naravna znamenitost, kjer je zemlja v različnih barvah - na slikah je izgeldalo čudovito.. prav tako nama je žal da nisva šla plavat z delfini ker so kolegi ki sva jih tam spoznala rekli da je bilo nepozabno!
- midva sva bila sicer malo kaneje dol ampak hladno nama ni bilo niti ponoči, tako da morda samo eno jopico za vsak slučaj če se zaradi dežja kaj shladi, sicer pa ni potrebe.
- komarjev midva nisva kaj preveč zaznala, ampak škodi ne če sta kaj občutljiva da se namažeta, ampak midva se nisva.
- morski pesi so zunaj koralnega grebena in noter ne pridejo! daleč se pa tako ne sme plavat, ekr so tokovi zaradi grebenov kar precej močni.. midva sva šla malo s kajaki in je bilo kar težko v nasprotno stran it zaradi tokov, tako da to le ahtejta.

upam da bosta uživala... midva sva vsekakor. kar ne smeta dopustit je da bi bila skos v hotelu, ker potem vama bo res brezveze.. hodita dosti naokoli ker je precej lepih stvari..

pa zberita si en slab hotel da ga bosta imela za krinko, ker kamorkoli prideš te vprašajo v katerem hotelu si, ter tako določijo koliko denarja imaš in potem zelo težko spustiš cene.. tako da imejta en slab hotel za krinko da imata kao malo denarja.

cene se povsod full cenkajo, ampak pazi da vama VEDNO dajo račun, ker ti sicer lahko vse pri nas vzamejo. Nama sicer niso kaj pregledovali na dunaju, so samo na hitro pregledali prtljago, teti ki je šla čez dusseldorf pa so vzeli vse kipce iz lesa pa kamna ker ni imela s seboj računa!!!

torej uživajta!!!

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: mauricius
31.10.2008 23:16:06   
srša
Martinčika, zelo izčrpni odgovori, zanima me malo več o  plavanju z delfini; kje se to da(bazen, morje-v katerem kraju), koliko je približno cena.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: mauricius
4.11.2008 11:52:25   
Martinčka
mislim da večina hotelov to ponuja... peljejo te vn s čolni med delfine in greš med njih. sama žal nisem šla in mi je še vedno žal, ker tisti ki so bli so bili full navdušeni. kar povprašaš v hotelu in ti bodo pomagali. v hotelih so full ustrežljivi in ti res veliko pomagajo tako da ti ne bo problem najdit te ekskurzije, če ne pa prosiš da te povežejo z drugim hotelom ki ima možnost tega izleta, če slučajno oni ne bi imeli.
Seveda mores vedet da se kdaj lahko zgodi da delfinov slučajno ni..

(odgovor članu srša)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: mauricius
4.11.2008 12:23:51   
Arwenko
Na ta izlet z Delfini sem jaz šla, ampak ni bilo plavanje, temveč jadranje s katamaranom in ogled delfinov. Mi smo imeli srečo in smo jih res videli ogromno, včasih se pa zgodi, da ni nobenega blizu. Pri nas pa so dejansko plavali z nami, bilo jih je kakšnih 15 komadov, nepozabno in prišli so čisto zraven h katamaranu.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Družinsko potepanje: Lignano
photo
Lignano je italijansko letoviško mestece, primerno za enodnevni družinski izlet ali za podaljšan konec tedna. Nudi velik...
Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?