|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje pri 14 mesečnikih
9.11.2008 13:54:44   
mogant
Moji malčki so stari 13 mesecev in pol (korigirano 10 in pol) pa še vedno polivajo, meni se zdi, da čisto preveč za njihovo starost, resda največ po mlečnih izdelkih, ampak tudi po vsaki drugi hrani, bruhali pa nikoli niso.

Zanimajo me pa izkušnje tistih, katerih malčki so zelo dolgo polivali, kdaj se je to nehalo, če so imeli kake probleme ali posledice zaradi tega in če so bili delžni kakega zdravljenje. Pri mojih sicer ne zgleda, da bi jim to povzročalo kake težave, me pa vseeno skrbi, ker se to že tako dolgo vleče. Na teži pa čisto normalno pridobivajo že od vsega začetka, zato se tudi pediatrinja ni s tem nikoli obremenjevala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polivanje pri 14 mesečnikih
10.11.2008 14:42:54   
leda
jaz sicer nimam izkušenj, mam pa v drugo punco, ki poliva. in na prvem pregledu je rekla pediatrinja, da majo pravico to počet do 5 leta. me je skor kap, ampak upam, da ne bo tako ekstremno....

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?