|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobrna
13.2.2010 10:11:38   
roža03
prosim vas za malce pomoči..ravno sem gledala ponudbo ki jo imajo terme dobrna...odločam se da bi parnerja bi rada peljala v eno izmed njihovih kopeli pa me zaniam katera je najboljša,če je katera že bila..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dobrna
13.2.2010 13:58:15   
luka jan
Midva sva bila. V Dobrni imaš dve sobi za kopel, zahtevaj večjo, je v rumeni barvi. Sicer so pa zelo prijazni in se da vse zmenit.
Katero kopel sva imela žal ne vem, vem da je bila dražja, mislim da je bila romantična, dobiš pa čokoladni fundi in vsak svojo stekleničko šampanjca.

Midva sva bila res zadovoljna, si me spomnila da je treba ponoviti.user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Družinsko potepanje: Lignano
photo
Lignano je italijansko letoviško mestece, primerno za enodnevni družinski izlet ali za podaljšan konec tedna. Nudi velik...




RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi svojemu otroku kupili rabljeno igračo?

DA (70%)

NE (30%)


Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!