|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dopust - Santorini
25.3.2009 10:02:39   
osa3
Odločili smo se za dopust na Santoriniju z otrokom, ki bo takrat star ravno 1 leto. Ima kdo kakšne izkušnje s hoteli, plažami, rent-a-car-jem?
Hvala za vse odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dopust - Santorini
25.3.2009 11:20:38   
nuala

S hoteli sicer nimam izkušenj.
Je pa Santorini lep otok, precej gužve, plaže urejene in imaš veliko za vidit in za počet.
Rentacarji so ok, sploh so po celi Grčiji ok, to je tukaj namreč tako normalna zadeva, skoraj vsakdo si sposodi avto.
Santorini je tudi zelo drag otok, s tem moraš računati.

No, jaz bi za poletni dopust z 1 letnikom izbrala verjetno kaj mirnejšega.


_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dopust - Santorini
25.3.2009 13:27:21   
end1
meni je Santorini najlepši grški otok, sam bi tudi jaz z eno leto starim otrokom izbrala kaj drugega. Grčija je pa itak zakon, če ne gre kaj narobe in ker sem z rojstvom dveh otrok postala malo"panik ženska" se za otoke sigurno ne odločam (razlog - zdravstvena oskrba). 

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dopust - Santorini
25.3.2009 13:35:10   
PIRANJA
and1 te lahko vpašam, koliko Grčije si doživela? Kajti jaz sem bila nad zdravstveno oskrbo zelo pozitivno presenečena. Ljudje imamo vse preveč stereotipov, mi smo imeli v hotelu zdrvstveno oskrbo - praktično je bila ordinacija na veliko višjem nivoju kot pa marsikje v Slo..
Pa še nekaj, saj smo iznajdljivi, če znamo priti iz ene Hrvaške domov če gre kaj narobe, znamo tudi iz Grčije. Iz Soluna so povezave proti SLoveniji pomoje vsakodnevne v turistični sezoni. Pa do tja tudi dnevno furajo hidrogliserji. Skratka, ne vidim razloga, kaj gre lahko drugje slabše kot pri nas. Je pa logično, da se po vseh bolnicah delaj kolapsi in to je tisto, kar mi najraje slišimo....
jaz pravim, čimmanj komplikajted!! Gas na Santorini, zadovojni boste, če greste v Periso, je z malim otročkom mirnejša kot recimo Kamari....

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dopust - Santorini
25.3.2009 15:23:51   
end1
saj sem rekla, da sem panik ženska postala. Hodila sem z nahrbtnikom in ladjami in jo precej prepotovala, pet let zaporedoma, po tri tedne, od tega sem bila skupaj štiri tedne na Santoriniju. Sama izkušenj z zdravstvom nisem imela,  HB nisem rabla. Sem pa očitno naletela na popotniške sogovorce iz vseh možnih krajev, ki jih srečaš na ladjah, in večina je imela slabe izkušnje. (pa ne mislim vnetje ušes, al kaj podobnega). Ja v Kamariju sem ga pa sračakala.user posted image user posted image user posted image , v glavnem vse OK. 

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dopust - Santorini
26.3.2009 13:13:40   
josephine27
jaz sem bila na Santoriniju že pred leti ( ko še nisem imela otrok) in je zelo lep. Dobro smo  se zabavali in sončni zahodi so bili res čudoviti, pokrajna tudi. Ampak z malim otrokom bi raje izbrala kak drugi grški otok. Pa tudi plaže s črnim peskom niso ravno po mojem okusu. Smo imeli pa lep mali hotelček sicer malo oddaljen od plaže ampak ne v hrib.

_____________________________



(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dopust - Santorini
27.3.2009 12:55:59   
S*
Santorini je res lep otok, veliko za videt in skozi nekaj dogaje. Meni osebno niso odgovarjale črne plaže, drugače pa je bilo vse o.k. ne vidim razloga zakaj ne bi šla tja z otrokom, saj so vse plaže v večini s kamenčki, nekje pa je tudi mivka, tako da...

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dopust - Santorini
27.3.2009 22:18:48   
Nikita***
Krasen otok, vanj sem se zaljubila na prvi pogleduser posted image . Vsako leto greva septembra na Kiklade za 1 mesec, od tega obvezno za 1 teden na moj otok. Izkušenj s hoteli, ki jih ponujajo agencije, nimam, ker naju vedno v pristanišču pričaka gruča domačinov, ki ponujajo sobe ali studie. Vendar so ponavadi otoški hoteli manjši, niso neke betonske džungle. Za razliko od nasprotnic so pa meni črne plaže zelo všeč, ker sem se svetlih peščenih že nažrla. Rentajte avto, razkrivajte otok, imaš veliko za vidit. Vendar boste tudi kmalu prečesali otok gor in dol, saj je dokaj majhen. In ni panike za enoletnika. Ti pa tudi jaz priporočam Perisso (ali Perivolos) in ne Kamari. Sicer ne vem, kako je julija in avgusta, septembra je pa že vse umirjeno in penzijonistično.
In ne zdi se mi pretirano drago. Pač cene nekaj takšnega kot pri nas. Večerja zunaj za dva okrog 20 €, pivo v trgovini okrog 1€, ostalih cen se ne spomnim točno, ampak ni bilo nič dražje kot pri nas.  Je pa edino kava BLAZNO draga, ampak to ne samo na Santoriniju, pač pa po vseh otokih in v Atenah (od 3,5 - 5,5 €). Ne vem sicer, koliko se vam bo dalo okrog hodit  s tako majhnim otrokom; v turističnih agencijah imajo vsako leto zastonjkarsko knjižico - vodnik po Santoriniju. Preberi si, kaj se splača ogledat. Če te še kaj zanima, vprašaj.
In ja, s Santorinijem je tako - ljudem je zelo všeč ali jim pa sploh ni všeč. Nisem še govorila z nikomer, ki bi bil za neko vmesno varianto.


_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dopust - Santorini
28.3.2009 22:03:31   
kokoska007
Nikita, se kar strinjam. tudi mene je santorini očaral. je tako lep, da je že kičast. to je grčija iz razglednic, čeprav je prava grčija čisto drugačna od tega micenega otočka.

za razliko od tebe smo mi letovali preko agencije, v hotelu Afroditi v Kamariju. eden večjih družinskih hotelov, ker tam je ras vse tako miniaturno. hotel je imel pol penzion z zares odlično hrano. restavracij ob promenadi je bilo veliko, ampak tam je bilo res drago. bi bilo treba it malo v notranjos kraja, razlika je bila velika. draga je bila tudi Fira, se mi je zdelo kot v Benetkah na Markovem trgu. če hočeš imeti pogled na kaldero - plačaj!

avto smo rentali le en dan, ker je fajn it z avtom v Oio gledat sončen zahod. ostalo je bilo zelo dostopno z busom. ogledali smo si seveda še vulkan, za kamor je fajn imet dobro obutev, ker je pot strma in zlizana, vroče pa za pop.... tudi na rdečo blažo je bila bol kurja steza.

če greš z enoletnkom vedi, da ta popoldne spi, tam je bolj revno z naravno senco. in tudi po Firi ga ne moreš prevažat v vozičku, ker je vse v hribu, enako v Oii, kjer je ogled sončnega zahoda dogodek, kaj takega ne doživiš nikjer. na vulkan tudi ne morete z enoletnikom, ker boste še sebe težko vlekli v hrib, ker ni vroče samo od sonca, pa ravno opoldne prideš tja. če pa mislite uživat družinske počitnice v miru pa tudi jaz predlagam Perisso, tudi hoteli tam so večji in nudijo več komforta.

poleg kave je drag tudi sladoled na kepce.

mi smo s hčerko, ko je še opoldne spala, hodili na dalmatinske otoke. npr z letolom na Brač. tam mi je bilo fenomenalno. zlatni rat je nudil opoldnansko senco, promenada pa večerne sprehode. pa hvar, kjer smo se vsak dan vozili na paklene otoke. tadva otoka sta bila res krasna. danes bi nam bilo tam doooolgoooočasno, za mlade družine je pa super. potem pa je prišla grčija in neomejeno potepanje po otokih.


(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dopust - Santorini
29.3.2009 10:35:05   
staši
meni je bil Santorini zakon ,bila sva še sama brez otrok samo tudi z otroci mora bit tam super .Otok je majhen vzameš renta car in si lahko ves dan okrog .Midva sva se vsak dan nekam odpeljala na drugo plažo ,morje čudovito edino je malo preveč valov ker vsak dan malo piha ,je pa zaradi tega lepo ker ni tako zelo vroče .V glavnem sem jaz mojim otrokom obljubila ko me mine malo strah pred letali jih peljeva na Santorini in Tunizijo.To  sta bila moja dva zaenkrat najlepša dopustauser posted image .Uživejte.

(odgovor članu osa3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





IDEJA ZA VIKEND: Korita Krčnik
Poletje počasi prihaja, izkoristimo proste dni za družinske izlete po Sloveniji. Vabimo vas, da obiščete korita Krčnik, ...
Macelj – Na hrbtu pošasti
photo
Učna pot je krožna, dolga 3,5 kilometra. Označena je s prikupno rumeno gobo in rumenimi puščicami. Na poti je 12 kontrol...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?