|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Concord Trimax - akcija
18.3.2009 7:40:26   
lenca1
Danes se v Sparu začne akcija in bo mogoče Trimaxa kupiti za 118€! Kupili bi ga za v avto babice, zato me zanimajo malo vaše izkušnje kako ste zadovoljne z omenjenim sedežem. Za našo 16m punco uporabljamo MC Tobi in smo zadovoljni, rezultati testov Concorda in Tobija so po varnosti enako dobri. Malo sem zmedena, saj sem na temah na RR prebirala kako nekatere opisujete, da je omenjen sedež uporaben za dlje kot do 4.leta (9-36kg)???user posted image  Na reklami Spar pa piše, da je avtosedež 9-18kg (na Neckermanu 9-36 pa še nekje je pisalo, da je od 9-36user posted image ). Prodajalka v Pikapolonici mi je razložila, da je avtosedež precej velik in širok, tako da ga je možno po 4.letu uporabljati tudi kot samo jahač - ali to drži in ali to pomeni, da potem ne potrebujemo kasneje kupovati še enega avtosedeža za babičin avto od 15-36??? (Ko bo prerasla Tobija itak nameravam kupiti avtosedež 15-36 - da ne bo kake pomote glede tega - sprašujem samo za Concord Trimax). Hvala za vaše izkušnje, mnenja in obrazložitve!

< Sporočilo je popravil lenca1 -- 18.3.2009 7:41:38 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Concord Trimax - akcija
18.3.2009 7:56:20   
Janya
Jaz sem mela concorda trimaxa in smo ga uporabčljala do 18 kg, ker potem sicer lahko daš stol narazen in imaš samo jahača samo meni se ni zdelo to dovolj varno in sem rajši  kupila maxi cosi tobija. Res pa je da so moje pupe bolj drobne. Stare so 5 in pol pa imajo nekje 18 - 19 kg.
Sem pa bila z sedežom zelo zelo zadovoljna nimam ga kaj kritizirat.

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Concord Trimax - akcija
18.3.2009 8:49:45   
Erdbeere
MI ga imamo pa je uspešno brez poškodb sine preživel prometno nesrečo, tko da jaz sem z njim zadovoljna.

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Concord Trimax - akcija
18.3.2009 20:16:58   
*bubi*
Glede kilaže je tako: na začetku so ga deklarirali kot 9-36, s tem, da bi moral kasneje dokupiti hrbtni del, da bi ustrezal skupini II.

Novejši (čeprav čisto enaki) pa so deklarirani kot 9-18.

Res je, da lahko iz njega narediš jahač (to je pa že supina III).


Mi imamo taka stolčka za drugi in babičin avto in sta čisto ok. Res sta večja in višja, tako da je otrok lahko kar dolgo v njem. Jaz recimo računam, da bo sinek vsaj do štirih let lahko v njem, pa je že zdaj dovolj velik, da sedi na jahaču. Ne nudi pa takega udobja kot Roemer ali Maxi cosi.


Pa še ena stvar je - stolček je zelo lahek in ga je veliko lažje prestavljati po avtih kot npr. Roemerja.



_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Concord Trimax - akcija
18.3.2009 20:55:09   
benika
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njimuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Concord Trimax - akcija
18.3.2009 21:10:13   
Barbara111
Nam je ta sedež super ,ker še lahko se otrok nsaloni v njem ,ima en naklon in še lahko udobno spi.Moj je star 4 leta pa upam ,da bomo v njem lahko še celo poletje se vozili ,ker vedno spi med vožnjo.V RODIJU XP ni tako udobno glava mu kar med vožnjo pade naprej in mi ni to všeč,zato ga še ne uporabljamo.
Lp.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Concord Trimax - akcija
19.3.2009 7:54:24   
mojca75
Mi ga imamo, naša (precej velik) triletnica je še popolnoma zadovoljna z njim. Prostora je dovolj. res pa da je bolj suhljate sorte, ko pa sedaj damo še bunde stran bo pa sploh fino!

Ga priporočam. Aja, pa mi ga nimamo kot drugorazredni sedež ampak kot prvega.

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Concord Trimax - akcija
19.3.2009 11:18:13   
lenca1
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75
Ga priporočam. Aja, pa mi ga nimamo kot drugorazredni sedež ampak kot prvega.

Da ne bo kakšne pomote, tudi sama želim dober avtosedež, predvsem varen, čeprav bo vožen v drugem avtomobilu. Velikokrat sem namreč zasledila, da ljudlje kupujejo za v drugi avto malo ''slabše'' sedeže, češ sej za v ta 2.avto bo dober! Pregledala sem teste in nato ceno, saj je glede cene kar precejšnja razlika. Mislim, da je Concord glede na vaša mnenja, varnost in cene super izbira! Hvala vsem uporabnicam za vaša mnenja, sedež smo že kupili, za vikend ga pa montiramouser posted image . lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Concord Trimax - akcija
31.3.2009 10:03:05   
lenca1
Še eno vprašanje - sedež smo montirali in je super, mala prav uživa v njem. Zanima pa me, če je pri vas sedež tudi nekoliko nestabilen v avtu, naš namreč kar precej ''pleše'' oz. ni niti slučajno tako fisken kot npr. Maxi Cosi Tobi, ki ga imamo v drugem avtu. Ali je možno, da smo ga kaj polomili pri montaži (čeprav smo se držali navodil) ali pa je sedež res nekoliko manj fiksen (Tobija se npr. sploh ne da premaknit z roko - ne gre nič levo/desno,medtem, ko pri Concordu to naredim brez težav).

Pa še to - kako odstraniš hrbtni del, da je potem sedež uporabljen samo kot jahač (bi rada preverila, če ima ta naš sedež sploh to možnost, da je niso imeli npr. samo starejši sedeži, ker na njihovi spletni strani nisem nikjer zasledila, da ga je mogoče spremeniti v jahača kot ste to omenjele v svojih odgovorih)? Hvala za pojasnila in lp!

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Concord Trimax - akcija
31.3.2009 21:19:55   
maja&m
Ja sigurno ni tak kot Tobi. Imamo-smo imeli oba. Pri sinu Concorda, pri hčeri pa Tobija. Tobi se bolje pripne. Pri Trimaxu pa se temu približaš tako, da pač varnostni pas bolj zategneš. Druge ni. Sigurno ga niste narobe montirali.
Kolikor je meni znano iz tega Trimaxa ne moreš narediti jahača. Lahko ga slečeš, vendar ti bo zgornji del ostal zraven.

Pa upam, da sem kaj pomagala.

Lp

Maja

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?