|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 13:55:31   
Anonimen
Razmišljam kateri dogodki so tisti ki mi veliko pomenijo......Kateri dogodki so vam in vašim otrokom zaznamovali življenje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 14:01:41   
gita10
Jaz jih imam ogromno najbolj vesel je seveda ta, ko sem prvič v roke vzela svojo zdravo štručko, mi je spremenil življenje na bolj kakovostno in bolj pametno.
Žalosten, ko sem izgubila svojega očeta, kateri me je imel za princeso in mi je gore premikal, da mi je lahko v vsem ustregel. Takrat sem padla na realna tla, da moram poskrbet zase in, da za mojim hrbtom ne stoji ves čas nekdo,ki vse moje neumnosti in probleme rešuje.
Ta dva dogodka sta res zaznamovala moje življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 14:38:47   
tejčame
Izmed vseh bi izpostavila sledeče dogodke: poroka, rojstvo 1. otroka, rojstvo 2. otroka, rojstvo 3. otroka...nepozabni, edinstveni, neponovljivi dnevi, ki pustijo svoj pečat. V vsej svoji pozitivni veličiniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 16:14:40   
anajmad
Smrt sina in prezgodnje rojstvo (v 26.T) tretje hčere. To sta dogodka,ki sta mi spremenila življenje.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu tejčame)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 16:23:38   
Anonimen
Najbolj sta me v življenju zaznamovala moj partner in hčerka. Začela sem uživat v vsakdanjih stvareh in končno sem se "umirila".

Rojstvo hčerke me je spremenilo za vedno in verjetno odvzelo par let življenja. Se spomnim, da sem se zlomila okrog enega in pol leta starosti otroka ko sem realizirala, da lahko hodi, da sliši in da je vid v redu.

Potem sem se pa zlomila še ko hčerki eno leto (med 2. in 3. rojstnim dnevom) niso ugotovili zakaj ima tako uničeno kožo. Takrat sem se res bala za njo.

Pred dnevi mi je hčerka rekla, da si je želela da bi imela tako mamo kot sem jaz. Take drobne stvari pa me vedno znova spravijo do solz.



< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 17.4.2009 16:26:54 >

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 19:00:02   
Najaa
Najbolj me je zaznamovalo rojstvo prve hčerke, ki me je popolnoma spremenilo. Na svet sem začela gledat drugače in postala sem veliko bolj potrpežljiva.
In kot drugo me je zaznamovalo rojstvo druge hčerkice, ki je žal med user posted image . Tudi po tem dogodku sem se spremenila. Ne vem, v katero smer, me je pa zaznamovalo.
Kot tretje pa hčerkica Nika, tretjerojena... novo življenje, nova sreča in veselje. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 21:34:50   
Naja31
Smrt obeh staršev ko sem bila stara 18 let.
To me je najbolj zaznamovalo. Se mi zdi veliko bolj kot rojstvo obeh otrok.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 23:04:56   
Nikita***
Smrt hčerke je moje življenje doslej najbolj zaznamovalo. Mislim, da kar za vedno.

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
17.4.2009 23:19:29   
Anonimen
Zame je bila prva velika luknja na moji poti, ko nisem bila sprejeta na želeno fakulteto na katero sem hotela it že od malih nog ... no pa takrat sem mislila, da se mi je podrl svet, da ni hujšega kar bi se mi lahko zgodilo ... no danes vidim, da sem imela v bistvu srečo, da nisem bila sprejeta, saj sem na drugi fakulteti tik pred diplomo, spoznala sem ogromno zanimivih, srčnih in edinstvenih ljudi, ki jih imam nadvse rada, najpomembnejše pa je, da me sedaj že čaka služba, ki mi je pisana na kožo.
Potem naslednja prelomnica je vsekakor dan ko sem spoznala svojega dragega, ki me je naučil, da videz vara ... saj je pravo nasprotje tistemu, o čemer sem vedno sanjala ... da bom z nekim dvo-metrašem v izvedbi 3-delne omare ... no pa je prišel moj dragi, 10cm manjši od mene user posted image a z glasom velikega hrusta s katerim me je tudi čisto začaral.
Kot tretje pa spoznanje, da sem noseča ... v momentu jaz nisem bila več jaz ampak neka boljša različica same sebe ... postala sem bolj samozavestna, bolj vesela, bolj skulirana ...
Nežika je pa sedaj itak moja ljubica user posted image .

(odgovor članu Nikita***)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
19.4.2009 12:46:55   
ronja
Hm, enkrat, ko je bila polna luna, sva z lubijem zabluzila. POtem sva bila totalno čudna nekaj časa zaradi pomanjkanja komunikacije, nakar so najini skupni prijatelji hoteli, da se zmeniva, nakar sva se menila 2 uri na enem križišču... To je bil verjetno tak bolj prelomni dogodek, da sva realizirala vso tisto strast, ki je čakalauser posted image . NO, ta moj lubi me je potem na en zelo nežen način precej umiril, ne da bi sam to sploh nameraval. Pa oba sva drug drugemu precej dvignila samozavest, kar je imelo čisto praktične posledice, da sva delala različne stvari (službe,...), ki jih sicer nikoli ne bi upala...

Služba mi je zrutinirala življenje tako, da delam vsak dan ob istih urah, vsaj približno.

Zamenjava šefa oz. šefice mi je zelo spremenila življenje, ker sem bila prej nesrečna, ker se nisva ujeli, čeprav sploh ni slaba ženska, ampak nikakor nisva prišli skup..., zdaj sem pa srečna, ker mi je fino it v službo (kadar pač grem, zdaj sem že nekaj časa domauser posted image ), ker se razumem z vsemi tam, ker sem lahko sproščena...

Rojstvo obeh mojih najljubših punčk, seveda. Otroka sta me disciplinirala, kar mi je vedno hudo manjkalo in mi še vedno precej manjka, sem kampanijc in se težko spravim delat dokler mi voda v grlo ne teče, če me ravno ne veseli... Ves čas nekaj delam, ampak dostikrat kaj, kar ni ravno nujno, čeprav se meni seveda zdiuser posted image . Ampak zdaj vem, da lahko delam samo, kadar spita in sem se precej bolj disciplinirala. Tudi urnika prej nikoli nisem imela, spat sem hodila nekje med 3 in 6to zjutraj, zdaj pa ga imamo in kar trdnega, čeprav vsekakor ne na minuto(pa tudi spat hodim med 12to in 3tjo, ker ob 6ih vstajamo...).
Ampak tiste improvizacije: gremo pa danes na morje - ob 17h popoldne - pa ni večuser posted image ... Upam, da bo spet, sva ravno zadnjič z lubijem sanjala o teh časih... ki upava, da se še vrnejo, ko bodo otroci večji in jih razna sesutja urnikov ne bojo tako zelo prizadelauser posted image
Pa veliko več sva doma in ves čas se crkljamo in igramo, to je fajn, ni pa fajn, da ne moreva skup kuhat, kar sva zelo rada. Zdaj je ves čas v izmenah, ker en mora met otroke čezuser posted image .

Pa še ena aha izkušnja, da če jaz nisem srečna, tudi otroci niso, me je precej spremenila: postala sem bolj odločna in malo manj pripravljena potrpet. Zdaj takoj povem, če mi kaj ni prav in če trpim, hočem, da se stvari spremenijo. čeprav je ta princip precej bolj egoističen, sem ugotovila, da so tudi drugi zdaj bolj srečni. Včasih rabimo ljudje potisk, da se premaknemo iz ustaljenih vzorcev, ki so nam domači in se v njih najbolj varno počutimo, niso pa vedno najboljši. Zame je bil ta moment to, da se je moja punčka jokala, ker sem se jaz počutila ujeto, za mojo taščo to, da smo se mi odmaknili, ker se je preveč silila, za mojega lubija pa to, da je videl, da lahko vse skup zgubi, če se ne odloči za en stol, za mojega brata to, da je borza padla, za moja starša ločitev... itduser posted image Slabi dogodki nas velikokrat naredijo boljše ljudi, se mi zdi...

To so tisti bolj prelomni dogodki, ki se jih spomnim. Tisti trenutek, ki me je za pol leta prikoval na bergle, mi je tudi spremenil življenje - ampak za tiste pol leta in tudi ne toliko kot bi mi lahko. Ni me pa spremenil psihično, vsaj ne da bi vedela ali da bi to kdo drug opazil (vsaj ne bližnji). ločitev staršev je gotovo imela kako posledico, vsekakor mi je bilo hudo, ni me pa bistveno spremenila ali me zatravmirala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
20.4.2009 0:07:42   
tašy
Takih dogodkov je  kar nekaj,najbolj pa so me v življenju zaznamovali partner,rojstvo 1 otroka,rojstvo 2 otroka in upam,da bo tak dogotek tudi poroka,ki se bo zgodila letos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: dogodki ki so zaznamovali življenje
20.4.2009 21:38:27   
botrca
Najprej selitev v drugo državo, nato leto 1999 in padanje bomb nad našo hišo, potem prekinitev 7 letne zveze, nato sedanji partner, zaroka in poroka z njim in seveda rojstvo najinega sina in težave pri rojstvu - šum na srcu in takojšnja deportacija za Lj z rešilcem ki je tulil celo pot. Ti zvoki (bomb, sirene, avionov in rešilca) so me definitivno (v negativnem pomenu) še kako zaznamovali. Še kaj bi se našlo, samo se ne spomnim trenutno.

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tašy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?