|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenčka pa ni in ni
5.5.2005 19:28:00   
Ursi2
Lep pozdrav, punce!
Kar nekaj časa vas redno prebiram in sedaj bi vas tudi jaz rada vprašala za mnenje!
Z možem sva poročena že skoraj tri leta.
Od prvega dne se trudiva, da bi zanosila, pa nama še ni uspelo. Tudi pred tem nisva nikoli kaj posebej pazila, jaz pa sem le nekaj mesecev jemala tablete, kakšne 4 ali 5 let nazaj, vendar mi niso ustrezale! Mož pa tudi ni uporabljal kondomov!.Skupaj sva že 10 let.Vem, da še ni panike, saj sva oba še mlada (jaz 24), vendar naju vseeno ,malo skrbi, pa tudi rada bi vedela pri čem sva, če se slučajno zgodi, da ne moreva imeti otrok, da vema naprej razmišljati!Bila sem pri ginekologinji na pregledu in je naredila UZ maternice in je ugotovila, da je vse ok, le na jajčnikih so se pojavile ciste, zaradiu katerih pa ni bila preveč zaskrbljena.Ker sem imela precej neredno menstruacijo mi je tudi predpisala tablete, da se mi M uravna. Mož pa je dobil napotnico za pregled. Vendar ne vem, če bo splih prišel do bolnice, ker je večino časa v službi! :((
Kak vi mislite?Vaša mnenja in izkušnje bi mi zelo pomagale!
Hvala vam in lep dan še naprej in naj bo kljub dežju vesel in sončen!9nebesa

Ursi2
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dojenčka pa ni in ni
5.5.2005 19:34:36   
lumpy
Ursi 2,
prav bi bilo da si mož le vzame nekaj časa oziroma dopust tisti dan, ko bo naročen ( itak čakaš približno 2 meseca), da vesta pri čem sta.

Tudi moj je cele dneve službi in si je pač tisti dan vzel dopust in potem čez 8 tednov zopet, ko je moral test ponoviti. Vzel si je vedno tudi dopust ko sem jaz šla na pregled , da nisem šla sama ( vsaka mu čast . bilo mi je veliko lažje).

Tudi jaz imam ciste na jajčnikih , vendar ne tako malo kot ti, saj jih imam na enem 16 in drugem 14.

Lep pozdrav:rozica:

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dojenčka pa ni in ni
6.5.2005 7:51:58   
emaa
Urši 2 mislim, da mora tvoja G tvoje ciste in to, da v treh letih še nisi zanosila, resno vzeti. Ali si jo opozorila na to koliko časa poskušata. Ker po enem letu poskušanja veljata za neplodna (se zelo grdo sliši) in sta upravičena do tega, da se ugotovi zakaj. Lahko je vzrok precej preprost in boš po njegovi odtsranitvi takoj noseča. Vsekakor pa naj si mož vzame dopust, če je treba in opravi spermiogram. Saj to ne traja dolgo. Saj si vzame čas za zobarja, obiske in take zadeve, pa si bo še za nekaj, kar je za vaju tako zelo pomembno. Midva imava šele zdaj po enem letu in pol, po moji operaciji zelo veliko in zelo realno možnost, da takoj zanosim in se je vse tega vredno.

LP:rozica:

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dojenčka pa ni in ni
6.5.2005 8:02:59   
MEGY_Patricija
Tudi jaz te lepo pozdravljam ni ti v bodoše zelim čimprejšnjo zanositev.
Ja tudi pri nas s bili po 1 otroku velike težava za 2 bebico.Ker sem si po prvem otroku bala vtavit obroček sem čez 2 leti imela m..po 30 dni ,ker pa sem odgla h gin, in so mi napravili abrazijo ,in so ugotovili da imam veliko cist in zaraslin so mi svetovali najmočnejše tablete --kon...STEDIRIL D res pa je da sem imela umes tudi splav ker so mi jih predpisal v 4 mesecu saj pri uz niso opazili da sem noseča.
a kasneje ko se je to poštimalo sedaj nimam nobenih težav več je pa res, da so te tablete najbolje kot si že omenila ,da se maternica pripravi na zanositev saj se mora normalizirati,ker sem sama imela preveč maternične sluzi in mi je v mat..ostajala 3 leta nisem mogla zanositi dokler redno nisem jemala stedirila in da so mi naredili ABRAZIJO ,upam fda sem kaj pripomogla k nasvetu.

BAJ:sloncek:

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dojenčka pa ni in ni
6.5.2005 8:05:28   
MEGY_Patricija
Sory:(( za slovnične napake :((

Očitno še spim.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dojenčka pa ni in ni
13.5.2005 15:24:11   
Ursi2
Zdravo,vsem skupaj na ta sončen dan!
Ja vem, da bom najbrž zanosila takrat ko bom najmanj pričakovala! Kar pa se moža tiče, pa obstaja velik problem, saj je trenutno stanje v službi tako, da je mel od decembra pa do sedaj fraj samo veliko noč, pa še to bolj po čudežu, kot pa po planu! : (

Sedaj do nedelje nekako bi mogla dobiti M, upajmo, da je pa kaj ratalo!

Lep dan vam želim vsem!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?