|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poročna obleka
31.8.2009 13:26:48   
maktub
živijo.,... mene zanima kolko časa prej se gre izbrat poročno obleko? kolegica je rekla da je sla 5 mesecev prej in da za njej dan je bilo 3/4 oblek že zasedenih?.. poročim se 5.6 in se bojim da bom tudi jaz na to naletela, sem pa zelo izbirčna tako da me je prav strah:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poročna obleka
31.8.2009 13:47:59   
travica
za 5.6. naslednje leto š res ni panike
bolj verjetno je, da se sedaj za eno odločiš, ki pa ti kasneje več ne bo všeč (ko boš prelistala še več revij in si ogledala še več slik na internetu)
mislim da je 4 mesece prej čisto dovolj

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: poročna obleka
31.8.2009 14:25:19   
ajataja
Jaz sem si jo rezervirala 4 mesce prej pa sem se poročila maja,ko je največ porok pa ni bila na tist datum nobena rezervirano od tistih ki so bile v mojem izboru.Mislim da si zdej še prehitra z obleko ,počaki še  in tam kje v začetku leta začni mal izbirat,kot je napisala predhodnica tolk prej si boš še 100 krat premislila.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
31.8.2009 15:23:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: poročna obleka
2.9.2009 7:27:25   
robinzon
Nekje na začetku leta, januarja ali februarja dobijo novo kolekcijo, tako, da je za počakat, razen, če ti ni katera res tako všeč, da bi jo rezervirala. Je pa tako, da, ko ti gledaš novo obleko je to lahko čez par mesecev čisto nekaj drugega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: poročna obleka
2.9.2009 10:21:46   
Martinčka
jaz sem šla januarja gledat, marca pa sem naročila, poročiva se pa zdaj čez dva tedna! s tem da jaz sem malo pohitela ker jo bo kupila in imajo dobavni rok oziroma rok izdelave okoli 100 dni.

no jaz bi na tvojem mestu malo res prelistala kolekcije na internetu, kjer so že objavljene nove kolekcije in si zbereš nekaj favoritk.. potem pokličeš v salone in povprašaš če bodo te obleke ki jih imaš izbrane dobili ali ne (ker če jih ne bodo, jih lahko sedaj še naročijo, ker vem da men je rekla, da če mi je katera druga všeč da jo bo naročila in jo bo še drugim nevestam seveda potem ponudila, da ni problem če mi potem tudi ne bi bila všeč)... in ko jih dobijo te pokličejo in greš pogledat da si med prvimi tam!


(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: poročna obleka
2.9.2009 12:24:50   
maktub
Martinčka

a imas ti kak link od teh katalogov?

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...





bla8



s (75%)

d (25%)


Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!