|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj namesto masla?
27.10.2009 17:08:18   
ona
To sem obljubila naši mami,da bom vprašalauser posted image
V enem receptu za torto mora v kremo dat tudi npr.250g masla,moja mama pa bi najraje dala nekaj drugega,ker ji okus masla v kremah ne paše.A poznate kakšno alternativo namesto masla,pa,da je ista količina,npr 250g.
jaz sem razmišljala,da bi smetano dala ...samo ne vem...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj namesto masla?
27.10.2009 17:51:44   
bskrle
katere so pa ostale sestavine?
Maslo je še vedno boljša izbira kot margarina.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj namesto masla?
27.10.2009 18:23:09   
Gina
Margarino dam jaz namesto masla, kadar ga nimam doma. Smetana je ista reč kot maslo, ne vidim bistvene razlike. Edino po gostoti. Lahko jo daš recimo v mufine, čist komot jo zamenjaš z maslom, medtem ko je v biskvitu za moje pojme boljše putr zamenjati z margarino - vsaj za moj okus.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj namesto masla?
27.10.2009 20:24:04   
Lejči
Kaj pa mogoče kokosova maščoba?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj namesto masla?
27.10.2009 21:21:21   
ona

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

katere so pa ostale sestavine?
Maslo je še vedno boljša izbira kot margarina.


Kaj pa vem kaj so ostale sestavine...to me je mama spraševala naj kje kaj preberemuser posted image

Ostalim hvala za odgovore,bom sporočila mamiuser posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj namesto masla?
28.10.2009 6:47:34   
ZARA
Kokosova mast rula.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj namesto masla?
28.10.2009 7:17:30   
blaža
Če je maslena krema, jaz dam vedno margarino, nikoli masla. In to vedno dodajam v kremo, postopoma, pa manj kot 250 g, tako, da se je ne čuti, ker če ne mi ni dobra krema, če se čuti okus po margarini. Če je pa varjanta tudi kokosova mast, al pa da nardiš drugo kremo, ki je na primer z smetano, če so ji take kreme ok.

Glede biskvitov je pa spet odvisno od recepta. Moja je z oljem.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 13:40:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj namesto masla?
29.10.2009 15:28:42   
gigi1
Naj naredi kremo po drugem receptu. Jaz v kremo za torto nikoli ne dajem masla.
Moja krema:
250 ml smetane (še najbolje, da je rastlinska)
200 ml grškega jogurta
150 g stopljene ohlajene čokolade
1 želatina fix
Lahko tudi brez želatine, samo je potrebno dati not več čokolade.
Lahko se doda še kakšna žlica nutele, drobno mletih praženih lešnikov, orehov, mandljev..
Ta krema je zelo lahka. Ni presladka.
Odvisno od velikosti torte. Za večjo torto podvoji sestavine. Pomembno je, da se sestavine dodajajo po omenjenem vstnem redu. Najprej se stepe smetana, nato se vmeša grški jogurt...

Lahko pa v svojem receptu nadomesti maslo z mascarponejem, kot je že metulj333 napisala

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 29.10.2009 15:38:17 >


_____________________________

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?