|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevroče mleko
18.10.2009 21:16:59   
sanya
Čao,

doma imam 4,5 m staro punčko. Dojila sem jo polne 3 m, zdaj pa ji dajem Novalac 1. Vedno ko sem ji naredila mleko sem probala na zapestju ustrezno temperaturo, potem pa sem se naenkrat nekaj "zmedla" in sem probala sama s požirkom in mi je bilo ok. Ampak zdaj jaz študiram, da se je mala kar nekajkrat zelo jezila in bila jokava na začetku hranjenja. A  je bilo prevroče mleko za njo?user posted image Kakšne so lahko posledice prevročega mleka?

Na koliko časa vam pa jedo in koliko? Moja poje od 90 do 140 - kakor kdaj, ponoči pa nič več, samo čaj.  Spi pa od 9 do 3- potem čajek, pa naprej do 8-9.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevroče mleko
18.10.2009 21:27:07   
miapia
Če bo otroku mleko in kasneje GH prevroče, sploh ne bo hotel jesti ali pa se bo pritoževal, če bo malce pretoplo. Mi smo jedli povp. 6 obrokov na dan, ponoči je spala od 20-21h do 07-09h. Količinsko ti pa v redu je. Pa probavaj mleko na zapestju. Kasneje boš imela že občutek na dotik flaške.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prevroče mleko
18.10.2009 21:39:10   
sanya
saj probam mleko na zapestju, ampak takrat pa nekaj krat nisem, sem sama naredila požirek in ocenila da je OK, ampak mala se je pa jezila in jokala ko je jedla (na začetku). Le kaj mi je bilo?! Upam, da ne sme biti nevem kakšnih posledic, npr. da bi si kaj ožgala v ustih ali kaj narobe z glasilkami?!

Mi pa tudi je na kakšne 3 ure, okrog 6 obrokov na dan, čist odvisno koliko spi. Včasih ima dneve, ko ne spi niti pol ure naenkrat (čez dan 3-4x), včasih pa spet 4 ure skupaj. Ampak potem je problem zvečer zaspati, ko mi podnevi ne spi. Jo pa zdaj uvajam na dudo, ker vidim da se potem potolaži v posteljki in tako zaspi, ko jo ima; drugače pa si želi spanja samo na rokah...user posted image  

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prevroče mleko
19.10.2009 12:08:08   
kaminek
mi tudi dajemo AM, pa sm jst tud vedno sprobavala na zapestju. zdej pa kr malo povlečem in vidim, če je ok. tebi mora biti mlačno, potem je ok in ni prevroče.

user posted image  ti lepo je, naša ima tudi tam 6-7 obrokov, poje pa od 120-180 ml, stara pa bo v sredo 4. mesece.

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prevroče mleko
19.10.2009 12:29:13   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: sanya

Le kaj mi je bilo?! Upam, da ne sme biti nevem kakšnih posledic, npr. da bi si kaj ožgala v ustih ali kaj narobe z glasilkami?!


Ne obremenjuj se. Pač vsak poskuša biti 100% mama in starš in takrat nisi mislila nič narobe, nisi pa mislila, ja. Z otrokom ni nič narobe, saj se ti nisi opekla. Jaz mleka nikoli nisem probavala, ker mi je zanič, sem pa uporabljala zapestje. Hitro dobiš pa prakso na dotik.

Spanje... Ja, tudi mi čez dan nismo kaj spali in tudi danes (9.5 mes) slabo spimo. Zbudi se ob 6-7h, okrog poldneva spi od 30-90 min in to je vse čez dan, spat gre ob 20h, zaspi lahko takoj, lahko čez 1h, s tem da se sama zabava v postelji in je ne rabim nosit po rokah. So pa dnevi, ko čez dan ne spi nič.
Po drugi strani so pa dojenčki, ki spijo podnevi, spijo ponoči....

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prevroče mleko
19.10.2009 13:20:44   
zaspancek1
Tudi mi smo v zacetku poskusali mleko na zapestju, pa potem, ko npr. parkrat probas in speres s hladno vodo (ali pa s kaksno toplejso), ne locis vec prave temperature, zato smo presli na IR termometer, ki vedno kaze pravo temperaturo (tam nekje 36,5 ima nas najrajsi).

Ce bi tamalo opekla, bi videla v ustih (npr. na nebu), pa ne bi hotela jest...tako da ni nic narobe user posted image .

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?