|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otočec ali Bogenšperk?
12.6.2005 17:10:45   
Nasy
Bliža se datum, ko bova rezervirala poroko..pa še nisva čisto prepričana, za kateri kraj naj se odločiva?:zmeden: Vsak grad ima svoje pluse in minuse...ima katera kakšne dobre - slabe izkušnje?
:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otočec ali Bogenšperk?
12.6.2005 17:47:47   
Anonimen
Poznam samo grad Otočec. Je zelo lep, obred, vzdušje,kočija, ... 9nebesa
Če je vreme lepo je enkratno.

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otočec ali Bogenšperk?
12.6.2005 19:06:17   
tesa
Mi2 sva se poročila na gradu Bogenšperk in je bilo krasno9nebesa Zdaj te po novem (že kar nekaj časa, sam jaz sem že dolgo poročena:)-) peljejo en krog s kočijo.
Na tem gradu sem bila že kar na precej porok in ni bilo nobenih slabih izkušenj.
Kako je na Otočcu ne vem. Tako, da ti težko povem primerjavo.:zmeden2:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otočec ali Bogenšperk?
12.6.2005 19:49:06   
rubin
Enkrat sem bila na poroki na Bogenšperku in moram povedat da mi ni bilo nič posebnega, tako da sem bolj za Otočec in še lepša okolica je, vsaj meni osebno. Pa na Otočcu te baje pričakajo zunaj vitezi in ti po obredu uprizorijo kao malo viteških iger. Pojdita eno soboto na sprehod na Otočec pa bosta sigurno naletela na kakšno poroko pa na matičnem se pozanimajta kako poteka, kaj nudijo.

LP

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otočec ali Bogenšperk?
12.6.2005 22:24:59   
Udb
Midva sva se poročila na Otočcu. Kočije nimajo več, lahko ap te sprejmejo z viteškimi častmi (s tem da je ta varianta občutno dražja)! Je pa res lepo okolje, pa tudi za slikanje je supeR!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 0:36:52   
Nasy
Kako..ni več kočije??? V ceniku je še vedno:zmeden: To definitivno vem, ker je to v bistvu moja edina želja, ki bi bila za plačat zraven, saj ne bo >buum< poroka. Kaj pa, če dežuje? Odpade vsa lepota in čarobnost..pol se lahko doma v dnevni poročiva:)-:)-:)-

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 6:22:20   
Udb
Joj, ne vem. Samo pred 2 letoma, ko sem se jaz poročila, so rekli, da kočije ni več na voljo! :zmeden:

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 10:05:33   
roberta

ojla,
jaz sem bila že na obeh prizoriščih (kot gostja ;)) in bi rekla tako: oba imata zelo lep ambient (mogoče Otočec nekoliko lepši - vsaj za moj okus...), je pa mogoče vredno premisliti kje želiš, da poteka sama poroka. Če si želiš poroke zunaj na travi pred gradom potem je tvoja izbira Otočec, če pa bi raje tako bolj "grajsko" potem pa Bogenšperk. Zdaj obe varianti sta zanimivi, je pa vredno v zakup vzeti vreme oz. čas ko se poročiš. Na Otočcu je sicer fino biti na soncu, samo če je vroče je pa grozno - jaz sem bila na Otočcu na začetku julija in je bil sicer res krasen sončen dan, a tako vroč, da je dobesedno teklo vse od mene - se ne hecam. In mislim, da če bi lahko takrat izbirala, bi rajši izbrala prijetno in malo bolj hladno dvorano Bogenšperka. Če pa je tak lep "spomladansko-jesenski" dan (skratka ene normalne temperature) potem bi pa šla na Otočec.
Kar se pa samega odnosa tiče, pa bi za Bogenšperk priporočila samo to, da si izbereš "izredno" poroko, kar pomeni, da ti poveš svoj čas kdaj želiš imeti poroko (no če ni to maja ali junija ko je itak 30 porok dnevno in potekajo že tako ali tako od 9.00 do 18.00). To pomeni, da pridejo takrat na grad samo zaradi tebe (matičarji in ostali) in kar je najpomembneje nihče te nikamor ne priganja, nikjer nihče ne hodi za teboj, ne poslušaš kakih harmonik od prejšnjih ali kasnejših porok, itd. - skratka grad imaš "zase". To se še posebej pozna v kakem maju, juniju, septembru... sicer ni težav, ker ni toliko porok. Pri ceni se pa tudi ne pozna toliko. Vsaj včasih se ni - mislim, da je bila nekaj let nazaj redna poroka 15.000 SIT, izredna pa 35.000 SIT (samo je to še najmanjši večji strošek tovrsnih porok!).

Je pa tako, da na Bogenšpeku te pride ponj na parkirišče hostesa (to je fino, ker imaš vodstvo), kočija je vključena - samo mislim, da samo v toplejši polovici leta... vse ostalo pa je za doplačat - šampanjec, fotografije, snemanja (pozanimaj se, če dovolijo da imaš svojega snemalca - včasih je bil to problem), grajski sprejem s vitezi in grajskimi gospodičnami...

Otočec pa mislim, da ima ravno tako - če želiš dodatno ponudbo - ala vitezi, šampanjec, itd. je prav tako za doplačat.

Tolk na kratko...

Roberta

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 15:30:12   
Erdbeere
Midva sva se pa na Bogenšperku in mi je bilo tudi zakon....kočija je če je lepo vreme (tudi pri nama je bila)....sem bila pa prejnjo nedeljo tudi tam sva spet obujala spomine pa je bilo še vedno enkratno...aja poročila se je moja tamala sestrična

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 17:52:07   
LARIKA
Midva sva se lani 21.8. poročila na gradu Bogenšpek. Poroka je bila naravnost čudovita. Če bi se še enkrat odločala bi se sigurno še enkrat isto. Bilo je resnično nepozabno. Glede snemalcev imaš lahko svoje, ne komplicirajo- vsaj pri naju niso. 01/898 78 67 ali 01/898 77 00 in se pozanimaj.
Pa srečno pri izbiri. Kjerkoli bosta imela se vama bo za vedno vtisnila v spomin in bo za vaju najlepša poroka.
lp larika

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 17:57:35   
LARIKA
Če želiš me lahko kontaktiraš na zs, pa ti kaj več povem.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 20:07:56   
ZARA
Jst imam tud na Otočec ZELO lepe spomine in se bom še vrnila,sam če bo boh dau!!
Torej - Otočec it is!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Otočec ali Bogenšperk?
13.6.2005 21:47:44   
Nasy
Pozdravček!
Zdaj sva šele zmedena glede izbire..:)-:)-nameravava se poročiti 17.9, zato bo treba v parih dneh resno razmisliti..kraj nama v bistvu ni problem, ker živiva v LJ. A vidva sta imela veliko poroko? Ker midva ne bova delala cirkusa:ups:, saj nimava nič kaj od žlahte in si v bistvu želiva bolj vse skupaj za naju, tako da bomo pri nas samo mi2, priči ter starši.
Težko se je odločit..vsaj meni..ker, če je dež..potem je pravzaprav vseeno..a ne?

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Otočec ali Bogenšperk?
15.6.2005 12:10:50   
žabica
Bogenšperk zakon!! Sama sem se tam poročila pred štirimi leti in bi se ponovno.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




katero ime
Kratka

za fantka?

Aleks (56%)

Marko (44%)


Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!