|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
25.9.2008 12:04:09   
Majuska
Evo,

se selimo iz foruma nosečk, saj smo praktično vse že rodile ... videla sem sicer podobno temo, ampak žal so klepetale le meni neznane uporabnice RR.

Dobrodošle vse! user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
25.9.2008 12:11:43   
Lara Croft
Sej Sežana spada v okolico, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image Pol ure vožnje in sem tam..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
25.9.2008 12:12:42   
Majuska
kako si brzinska, Lara user posted image   carica si! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
25.9.2008 13:53:49   
nanka
pozdravček,
ja bolj malo se javljam, pa še sama ne vem zakaj. Časa tako ali tako ni, malo sem pa lena. Saj nimam kaj pisat, mala raste in je zelo pridna. Zaenkrat se še polno dojima, imava pa drugi teden pregled in nama bo zdravnica najbrž zatežila, ker je premalo pridobila na teži. Ampak se ne sekiram ker sem že vse to dala čez pri Zoji.Je pa Natka zdrava in zadovoljna, tako da vem da ji nič ne manjka.

Tudi jaz komaj čakam srečanje, da vas spet vidim. Saj ne morem verjeti da bo naša stara že 3 mesece, se pravi da vas nisem videla že več kot tri mesece.

Lara C. čestitke še z moje strani

< Sporočilo je popravil nanka -- 25.9.2008 13:58:12 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
25.9.2008 15:18:42   
Majuska
Nanka, pri nas je pa ravno kontra slika ... naš Aleksander je ob prvem pregledu pridobil dobro kilo, zato je pediatrinja rekla, da v drugem mesecu sploh ni treba priti in smo naročeni šele novembra. Očitno ni treba, da nas skrbi zaradi njegove teže - tako ali tako je za dva, lička ima prav okrogla.

Danes fant neverjetno veliko spi, prej je spal od 12h do 14h, zdaj pa je tudi po dojenju dol padel. No, bom lahko vsaj v miru kuhala user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
26.9.2008 10:11:22   
Lara Croft
Vi ste vse tle že neki časa z dojenčki in hudo izkušene....user posted image Dejte mi povedat, kaj nej pijem al jem, da se mi bo mleko več in bolj hitro nardilo?? Moram naši Lari enkrat čez dan dodajat, ker ji zmanjka.....Pa ponoči tudi, da spi vsaj tri ure skupaj.... no jaz...user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
26.9.2008 13:01:52   
Ladybug_2007
Pozdravljene!
Tudi jaz prvič zibam nad 35. Naša pikica ima zdaj 6,5 meseca.
Lara, mislim, da ni tako pomembno, kaj pijes, ampak bolj, da veliko pijes - tudi tik pred dojenjem. Sicer pa se mi zdi, da je pri meni trajalo skoraj tri mesece, da je dojenje steklo brez tezav (prej so bili poskoki v tezi in pogosto zamaseni vodi. No, meni je pomagalo tudi, ko sem pila čaj za doječe matere.

Z veseljem bi se kdaj dobila z vami, če boste imele še kako srečanje.

Čestitke vsem mamicam in lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
26.9.2008 13:08:43   
Majuska
Dobrodošla LadyBug, me veseli da je še ena mamica med nami. Nekaj se menimo na srečanje, ampak bomo počakali Laro da ji dojenčica malo zraste, a ne?

Lara C., jaz na dan spijem cca 2 litra vode, pa kompot iz jabolk si delam, ker pač na začetku ne smemo surovega sadja jesti. Zraven pa še Ašičev "mamica čaj", mislim da so notri kumina, komarček, melisa, materina dušica, regrat, kamilica in islandski čaj - mislim da mi ful pomaga pri nastajanju mleka. Kake zeliščne prodajalne ga imajo, jaz sem ga kupila v Lj v Bazilici (Citypark). Je pa fajn, da spiješ nekje med 3-4 litri tekočine na dan.


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
26.9.2008 13:53:31   
Lara Croft
Mutterberatung... kaj pomeni? Imam en čaj od milupe, se mi zdi, da bi mogel bit v redu.... al je morda za nosečnice?

Drgač pa pijem hipov čaj za doječe mame.... sam ne vem, če mi znese 3 litre.... do zdej sem spila 4 lončke... + vodo, ki jo imam vedno tle v flaši.... samo iz nje oba pijeva, tk da ne vem kok na koncu vsega popijem...... Vmes spijem dvakrat po eno šalco mleka, kateremu dodam malo čokoladnega mleka...

MOre bit kr veliko, ker hrane skoraj nimam kam dat.... user posted image



Jaz sem pa jedla že surovo sadje.... predvčerajšnjim sem pojedla pol japka... pa s zeleno solato sem tudi že začela..... ma tko po malo.... 4 perce... user posted image Je rekla patronažna, da nej kar začnem.... in da do konca meseca naj jem kar vse....

Laro sicer malo šraufa, ma ne prow pretirano....

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
26.9.2008 14:42:34   
Majuska
Lara C., saj vem da je težko, če nisi vajena veliko piti, ampak se moraš potruditi zaradi male ... Tudi meni ne gre toliko "v rit", vajena sem vase spraviti nekje do 2,5 litra. Zato si zdaj kar na pult nastavim vrč z vodo in litrski lonček s čajem, tako da imam na vidnem mestu in pijem vsakič, ko grem mimo. Nekako mi je to še najlažje.

Vidiš menda so jabolka med najbolj prepovedanimi stvarmi, surova mislim. Kompot pa zelo priporočajo. Tako da jaz zdaj jem kompot jabolk pa breskev, zadnjič sem celo ananasovega poskusila in ni bilo problemov.


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
26.9.2008 23:18:51   
resnično srečna
Zdravo, zdravo...

eto mene z luknjami v trebuščku...moram priznati, da je bila zadeva kar boleča...danes sem 5i dan po operaciji pa se še kar sestavljam...Ize ne smem dvigovati cel mesec...sex, plavanje in vsi športi so strogo prepovedani...večinoma bi morala greti posteljo, lahko grem na kak krajši sprehodek...samo hmmm naj bo moj potem sam za vse?...ne bo šlo... v ponedeljek odhaja v službo in se bom morala kar lepo znajti...Ize ne bom dvigovala...bova pa taborili na raztegnjenem kavču ki bo večnamenski (spalnica, igralnica, previjalnica, prehranjevalnica)

očka in Iza sta se 2 dni brez mene fino rihtala...mi jo je sicer pripeljal dojiti ampak v bolnici pa nista smela prespati....sem pa na račun dojenja imela nadstandardno sobo kar je veliko...

katina...super, da računalnik deluje...pa seveda se dobimo...takoj ko bom zmožna s5 letati naokrog...

Lara...čestitke za tvojo čebelo...glede dojenja pa...kar večkrat jo pristavljaj...več bo na prsih, več mleka se bo naredilo...saj veš...ponudba povpraševanje...pa čaj za dojilje od Hippa je ok ja...kompoti pa tudi...vsaj občutka nimaš potem, da se kaj veliko nažiraš vode...lahko ga pa delaš iz vsega mogočega sadja...za manj krčev pa kake fige notri recimo...

majuška...super za pregled...prav fino, da si opravila to skupaj s fantoma in lpo da je Aleksander tako pridkan...

nanka...joj ne sekiraj se zaradi teže...tvoja je lahka kategorija, sicer pa poglej Zojo...tako da kar mirno...

eto...tole za danes...več pa drugič...

pip

G.



_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
27.9.2008 9:16:42   
nanka
Ladybug dobrodošla, lepo da se še katera opogumi in se nam pridruži. A si rodila marca? Kako pa je tvoji pikici ime?

Resnično srečna, še dobro da je za tabo. Daj povej, si se dala sterilizirat? Jaz tudi razmišljam v to smer, zdaj imam mireno, ampak ni to prava rešitev. Otrok pa tako ne bom imela več, imam 4 dovolj. Tebi se operirali še nekaj drugega?

Mml, ste že nazaj? Hitro poročaj kako je bilo.

Midve z Zojo sva pa staknili eno vrsto gripe, ali pa tako hud prehlad, da sva čisto boge. Imeli sva vročino 39 eno noč, mene pa že dva dni vse mišice bolijo, pa goltam lekadole, da bi bilo hitro konec. Natka zaenkrat ni še nič pokasirala, držim pesti da tako ostane, ker ima v petek cepljenje.

Majuska
, sem vidla da sta se potapala in šopingirala, midve sva tudi pridne, samo z našo je lažje dopoldne to počet, ker je super pridna, popoldne po 16 uri, pa je najbolje da sva kar doma, ker je kar malo tečka.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
27.9.2008 10:35:30   
Lara Croft
Ladybug.... dobrodošla...user posted image user posted image


Lara C., saj vem da je težko, če nisi vajena veliko piti, ampak se moraš potruditi zaradi male ... Tudi meni ne gre toliko "v rit", vajena sem vase spraviti nekje do 2,5 litra.


Majuška... sej sem kar vajena veliko pit... tudi jaz sem vedno popila cca 2,5l na dan... se mi ne zdi tko malo to.... ampak 4?! Ajutooooooooooouser posted image user posted image user posted image Ma se trudim...

Vidiš menda so jabolka med najbolj prepovedanimi stvarmi, surova mislim.


Aja? Mah, patronažna je rekla, da kar naj, pa sem.... user posted image Se mi zdi pa da je glih tisti dan potem imela največ krčkov.... po solati in brstičnem ohrovtu pa skoraj nič.... user posted image


eto mene z luknjami v trebuščku...moram priznati, da je bila zadeva kar boleča...


Resnično srečna.... ne vem, kaj si to imela..... ma ti želim čimhitrejše okrevanje....

kar večkrat jo pristavljaj...več bo na prsih, več mleka se bo naredilo.


Se mi zdi, da je nonstop na joškah, dej.... user posted image user posted image Kadar vpraša, takrat ji dam, ni problema..... nej ona kr sesa.... samo na eni vseeno ni dovolj za en obrok, se vidi, da ji je od vsega začetka manj priljubljena.... kr neki se razburja gor.... user posted image
Ne vem, morda se pa ne utegne naredit mleko tko hitro, enkrat, včasih dvakrat na dan, ji moram dat dodatek... user posted image


Midve z Zojo sva pa staknili eno vrsto gripe, ali pa tako hud prehlad, da sva čisto boge.


Hitr se pozdravte....user posted image user posted image


Šoping.... uh, jaz moram še malo počakat..... sicer sta mi od nosečnosti ostali samo dve kilci.... ma sem se pa par mesecev prej poredila za 5 kg.... tk, da bo treba 7 jih spravit dol... Pol komaj šoping.... user posted image


(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
27.9.2008 12:01:41   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: nanka


Resnično srečna, še dobro da je za tabo. Daj povej, si se dala sterilizirat? Jaz tudi razmišljam v to smer, zdaj imam mireno, ampak ni to prava rešitev. Otrok pa tako ne bom imela več, imam 4 dovolj. Tebi se operirali še nekaj drugega?




ja...jaz sem imela konizacijo zaradi predrakavih sprememb na materničnem vratu...na vrat na nos sem se odločila še za sterilizacijo...namreč izpoljnjujem pogoj starosti 36 let...pa še če imaš že ginekološki poseg v narkozi ti takoj odobri komisija, drugače moraš čakati na odobritev 6 mesecev...če se slučajno vmes premisliš he he...

naredili so mi pa laparoskopijo...3 luknjice v trebuh...1 za plin, 1 za kamero, 1 pa za operativo...


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
27.9.2008 15:02:56   
Majuska
Lara C., ja saj vem teli dohtarji pa tudi patronažne vsakega drugače učijo, kot sem ugotavlja ... ne moreš verjet, kaj vse so meni prepovedali, pa zdaj počasi že uvajam v svoj jedilnik. Včeraj sem prvič po 2 mesecih jedla zeleno solato, njami, kakih večjih posledic ni bilo.  Tudi meni se je zdelo, da imam Aleksandra stalno na prsih, kasneje je imel krizo in se je branil dojenja, no zdaj je pa spet v redu.

Srečka, želim ti čim hitrejše okrevanje po posegu in upam, da te ne bo preveč matralo user posted image

Nanka, upam da se bo vaša punčka kmalu pocajtala, teli prehladi in gripe niso čisto nič fajn, sploh ne pri tako majhnih.

Jaz imam pa en zoprn tur, ki ga ne morem stisnit, vse sorte sem že probala... zdaj iščem kako alternativno varianto user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
28.9.2008 9:44:45   
Lara Croft
Ma kok časa se tku pogosto dojijo? Meni se ne utegne mleko naredit....user posted image No, čez dan še gre, ma proti večeru pa kr nekam zmanjka in ji moram dodajat....

Zdej sem pa tudi opazla, da joške skori ne zna več zagrabit.... najrajš bi jo imela ku flaško v ustih.... pol  ji pa stalno ven jemljem in popravljam.... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
28.9.2008 11:17:11   
glugluglu
Jaz bi se tudi pridružila, saj Logatec je blizu Lj., user posted image , pa itak sem bila do svojega 26. leta ljubljančanka. Letos avgusta pa sem dopolnila to vašo magično mejo 35.

Meni je ginekologinja rekla, da je sterilizacija možna od 35. leta naprej.

resnično srečna, a mi lahko prosim opišeš kakšne težave si imela, da so ti ugotovili vse to, ali samo na podlagi brisa, ali te je tudi kaj bolelo?
Jaz sem sedaj 3 mesece po porodu, pri prvem G pregledu po 6 tednih je bilo še vse ok, sedaj me pa spodnji del trebuha že nekaj časa boli (najmanj 2 tedna že), brisa mi takrat še ni delala, ker je rekla, da je malo prehitro, šele decembra bo, ampak očitno bom morala prej na pregled. Pa zjutraj ko se zbudim me vsak dan bolijo noge, spodnji del, tja do gležnjev, prav čudno no.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
28.9.2008 16:24:23   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Meni je ginekologinja rekla, da je sterilizacija možna od 35. leta naprej.


točno tako...jaz jih imam 36 in zato izpolnjujem ta pogoj...

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

resnično srečna, a mi lahko prosim opišeš kakšne težave si imela, da so ti ugotovili vse to, ali samo na podlagi brisa, ali te je tudi kaj bolelo?


ja...meni so odvzeli bris na prvem nosečniškem pregledu...in me takoj policali nazaj...ter napotili na vzem tkiva...ter ugotovili CIN III...ni me pa bolelo popolnoma nič...niti nisem imela kakega čudnega izcedka...tako da pravijo, da mi je v bistvu hčerka rešila življenje...naslednji brezplačni bris bi mi drugače naredili čez leto in pol...hvala bogu sva se z možem odločila za še enega otroka in nama je ta tudi takoj uspel...

drugače pa: dobrodošla glugluglu


_____________________________

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
28.9.2008 21:46:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Meni je ginekologinja rekla, da je sterilizacija možna od 35. leta naprej.


točno tako...jaz jih imam 36 in zato izpolnjujem ta pogoj...

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

resnično srečna, a mi lahko prosim opišeš kakšne težave si imela, da so ti ugotovili vse to, ali samo na podlagi brisa, ali te je tudi kaj bolelo?


ja...meni so odvzeli bris na prvem nosečniškem pregledu...in me takoj policali nazaj...ter napotili na vzem tkiva...ter ugotovili CIN III...ni me pa bolelo popolnoma nič...niti nisem imela kakega čudnega izcedka...tako da pravijo, da mi je v bistvu hčerka rešila življenje...naslednji brezplačni bris bi mi drugače naredili čez leto in pol...hvala bogu sva se z možem odločila za še enega otroka in nama je ta tudi takoj uspel...

drugače pa: dobrodošla glugluglu


Hvala za informacije, pa hitro okrevanje ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa bom očitno šla prej nzaj na pregled kot decembra, še kakšen teden počakam, če ne bo bolje.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
28.9.2008 23:52:33   
Majuska
O Glugluglu, dobrodošla tudi tule user posted image

Lara, na koliko časa pa dojiš? Jaz običajno na 3 ure in očitno imam ravno obdobje, ko se mi ful mleka dela. Najbrž tudi zato, ker črpam tudi zato, da vsake toliko "spraznim" dojke. Danes zjutraj sem recimo načrpala 200 ml ... sem samo gledala user posted image


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
29.9.2008 8:39:42   
Lara Croft
Včeraj je ful spala čez dan in je blo tko na slabi dve uri.... prejšnje dni je blo pa tudi bolj pogosto....

To noč sem jo podojila ob polnoči + dodatek.... je spala do 3h.... takrat je pol mal cucala iz ene in zaspala naprej do 7h.... drugače se je pa dojila od 4 ponoči naprej cca na dve uri....

Sploh v desni se mi dela ful manj mleka... kok se razburja....user posted image k ne začne takoj tečt...  In pol, če je na boku še poliva, kljub temu, da je podrla kupček.... na trebuščku pa tkuuuuu rada spi...... ma kaj, ku je ne upam pustit same....



(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
29.9.2008 10:56:44   
nanka
Lara, saj sem jaz prvi mesec tudi zvečer dodajala, ene 10 dni, potem je pa kar bilo dovolj mleka. Vidim pa da se zdaj doji krajši čas in ko mleko ne teče več tako hitro se začne jeziti in noče več piti.

Glugluglu, pozdravljen, ne morem verjeti koliko podobnosti je med nama. Jaz sem februarja dopolnila 35, decembra moram pa tudi dati bris, pa še za napotnico za sterilizacijo mu bom rekla. Bolj ko razmišljam bolj sem za. Zdaj imam sicer mireno, samo mi ravno idealna rešitev.

Mml ste že nazaj? Kako je bilo?

Nile kako je s Tiino težo?

Katina Inti je zdaj že pravi fant, kako gre vama?

R. Srečna je že nehalo bolet? Jaz sem imela dve leti nazaj operacijo slepiča, mene je rana bolela 2 meseca.

Majuška
že gresta kam z Aleksandrom sama?

Komaj čakam da se kaj dobimo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
29.9.2008 12:03:11   
mml
Dan,

samo da se pofočkam, da smo spet doma. Imeli smo se dobro, Matic je po nočni pustolovščini (bujenje ob 3., ker smo imeli ob 6. letalo user posted image ) omagal in spi kot polh. Manca pa skače naokoli in počne neumnosti...skratka vse po starem...

...me je pa ob pristanku na letališču skoraj kap, ker je bilo zunaj -1°C....brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
29.9.2008 18:00:21   
Lara Croft
Ma joj....user posted image V desni joški se mi sploh noče mleko delat... oz. ful malo ga je.... Lara se tkoooo razburja, da je joj.... Pa tudi v levi ga ni dovolj, če se zbudi vpraša prehitro..... Pijem fuuuuul.... je pa res, da jem ful neredno....sej ku spi, si naredim kej na brzino.... ma sej hrana nima takega vpliva, ne?  V Afriki ženske kljub lakoti dolgo dojijo.... 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Mamice nad 35 - Ljubljana in okolica
29.9.2008 18:18:28   
glugluglu
Lara Croft, ja hrana ni toliko pomembna, več tekočina, jaz ti ne bi raje nič govorila, ker mi je mleka zmanjkalo po treh - štirih tednih in se včasih še vedno sprašujem kaj sem tako narobe počela, ali so bili res krivi nastavki, ali mastitis, ali kakšen stres. Bilo je pa pred tem veliko mleka. Pa pri starejših dveh mi je bolj uspelo.

Poskusiš pa vse kar ti svetujejo, da res veš, da si vse naredila, aja, edino na 2 uri dojenje je še normalno, a šteješ od tega časa ko začne jesti, ali ko konča?
Iskreno ti želim, da ti dojenje steče.user posted image user posted image user posted image


Ko smo že omenjale sterilizacijo: meni je ginekologinja omenila tudi vazektomijo, ki je enostavnejša, moški to opravi hitro in gre isti dan domov, nima nobene narkoze, pa še spermo lahko shranijo, če bi si kdaj kasneje premislil. Sem mojemu omenila, pa je bil modro tihouser posted image .

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?