|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spontani splav
27.2.2010 23:48:39   
JAGODA2
HAY! ZANIMA ME NEKAJ O SPONTANEM SPLAVU.16 FEBRUARJA SEM DOBILA MENSTRUACIJO IN JO IMELA 8 DNI BOLJ SLABO IN NAREDILA SEM TEST NOSEČNOSTI IN JE BIL POZITIVEN.26 FEBR.PA SEM ZAČELA ZNOVA MALO KRVAVETI ALI JE TO SPONTANI SPLAV ALI JE IMELA ŽE KATERA TAKŠEN PRIMER.HVALA.LP.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 28.2.2010 12:25:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPONTANI SPLAV
28.2.2010 12:02:13   
janapan
Lahko da je splav, lahko pa si še vedno noseča. Krvavitve v nosečosti so pogost pojav in lahko napovedujejo splav ali pa tudi ne. Jaz sem v prvi nosečnosti na začetku, v času ko bi morala dobiti menstruacijo krvavela, potem pa je nosečnost potekala bp in sem rodila hčerkico. Drugi dve nosečnosti pa sta se končali s spontanim splavom, zgledalo pa je kot navadna menstruacija, drugič je bilo bolj obilno in je trajalo nekoliko več časa (9 dni). No tokrat pa nisem nič krvavela in sem v 31tednu-

(odgovor članu JAGODA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SPONTANI SPLAV
28.2.2010 13:34:37   
JAGODA2
lp.hvala vam za odgovor saj bomo vidli kaj bo mi rekel jutri ginekolog,ker grem tako do njega,res me zanima kaj bo iz tega ker sem preveč že neučakana .lp.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: SPONTANI SPLAV
28.2.2010 23:33:59   
JAGODA2
lp.Ali ve katera kdaj začne delat na Ptuju gin.Rosič pri toplicah terme ptuj?Ali je še imela katera takšen primer kot ga imam jaz sedaj da po 8 dnevni menstruaciji spet krvavim test nosečnosti pa je bil pred krvavenjem drugim pozitiven.Ali gre to mogoče za spontani splav se sprašujem,jutri pa tako obiščem ginekologa.hvala,lp.

(odgovor članu JAGODA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?