|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dodajanje
12.7.2005 8:18:27   
masinka
Jutri bo moj sinko star 4 mesece in se še vedno polno dojiva ( 4,7,11,14,17,20,22 h ). Zadnja dva tedna se je začel ponovno zbujati ob 1.30-2.30 h. Kaj naj spremenim, da bo zdržal čez nočbrez hrane ? Ali potrebuje zvečer že kakšen dodatek, da bo občutek sitosti večji. Katero hrano naj kupim in s čim naj mešam.Ali se najprej podojiva in potem dam dodatek ? Kako je z dodajanjem druge hrane ter kdaj ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   dodajanje
12.7.2005 9:15:34   
eva1
Dobrodošla-men je mali včeraj jedel ob 21h, polnoči, pol petih, pol sedmih...groza, prej smo pa celo noč prespali(21h-05, 06h)
Je že včeraj tekla debata o tem, poglej na prejšno stran!

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dodajanje
12.7.2005 10:03:45   
Naja31
Masinka, zakaj bi dodajala?
Saj tudi ce mu das dodatek, ni nujno, da bo spal celo noc. Ce lepo pridobiva ns teži in je zadovoljen, potem ne potrebujete dodatka.
Moj mali (3 mesece) še vedno ponoči je vsaj 2x. Če je samo 2x in takoj nazaj zaspi, je praznik.
Nazadnje poje ob 19h ali 20h, potem se zbudi nekje med polnočjo in drugo uro in potem spet okrog šestih zjutraj, ko pa nazaj zaspi do 8h, 9h. Mislim, da dodatek ne bi nič izboljšal. Samo jaz bi imela več dela.

Lp, Naja

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dodajanje
12.7.2005 10:14:54   
eva1
Sam Naja prvi znak, da ne dobiva dovolj z mlekom je zbujanje ponoči, če je prej dobro spal! Sem pediatrinjo vprašala in je rekla, če otrok nima dovolj, že pokaže to na en način!
Mi smo se prej dojili podnevi na 3-4 ure, ponoči je celi noč spal, sedja pa se podnevi dojimo na 1.5-2.5 ure, ponoči pa 2x-3x ! Tako da jaz tut razmišljam o kašnih mlečnih kašicah za zvečer!

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   dodajanje
12.7.2005 10:33:30   
Willson
Dojenček, star 4 mesece, še ima pravico do nočnega obroka. In, če je polno dojen in imaš ti mleko, jaz ne vidim nobenega razloga, da bi mu pričela dajati dodatek. Vsaj meni se zdi škoda. Se je pa moja dojila ponoči še pri 8 mesecih, pa nisem razmišljala o dodatku, se mi je zdelo normalno, da si jo dam na prsa, pa je bilo to v časih tudi večkrat na noč. Sem jo pa jaz polno dojila do 6 meseca, nato pa sva začeli z uvajanjem goste hrane. No sedaj pa je moja stara dobrih 9 mesecev, pa v časih še zmeraj ne prespi celo noč. LP

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dodajanje
12.7.2005 11:04:44   
eva1
Ja naša pediatrinja pa je rekla, da otrok že pokaže, kdaj ima premalo-nakateri pri 6 mesecih še ne potrebujejo dodatka, drugi pa ga že pri 3 mesecu! sam men je mal čudno da je 3 mesece imel na dan po 6-8 obrokov(tudi čisto na začetku), sedaj pri 4 mesecu pa jih ima tudi do 14! Je rekla zdravnica, da je vrjetno pri našem že čas za goste obroke! Sicer pa vsaka mamica za svojega:duda: najbolj ve, kaj je prav in kaj ne! Sej vidiš spremembe na otroku...
Pa še to, pri treh mesecin in še nekaj dni sem imela posvetovalnico in je dr. rekla, da sedaj pa mi moral že celo noč prespati-no sej takrat jo je, zdej že več kt en teden pa je čzdalje slabše-najprej en obrok na noč,sedaj že 2-3!

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dodajanje
12.7.2005 11:07:45   
rainbow
Pozdrav!

Eva1, kaj se ga te greš:zmeden:??;)


Res je, po dodatku se nič kaj boljše ne spi, vem, ker je moja Lia v bistvu zalivanka in se je tudi zbujala ponoči in jedla do 6-tega, sedmega meseca, ko sem potem zaradi njene prevelike teže počasi nehala ponoči z mlekom (muke kristusove zraven trpela:grrr:), ampak se je nekaj časa še vedno zbujala.

Mogoče pa so zobki ali kaj, luna...

Bo minilo...

jaz vas zdaj tu tolažim, pol bom pa sama prišla do tega in sama jamrala. Pol boste pa ve mene tolažile, in Eva1, upam, da ti tudi.
s kašicami bi jaz še malo počakala.

lp
iz še vedno deževnega MB :grrr::grrr::grrr::hudicek:

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dodajanje
12.7.2005 11:57:45   
eva1
Hm, sej vsako noč rečem, da bom začela, pa še sedaj nisem, tako da vrjetno še ne bom:zmeden: ! Sam mam pa počas že dost taga dojenja na eno uro!
ja res ša mal tuhtam, da bi lahko bili zobki! Je tut čudn sitn te dni:zmeden2:, pa skoz ma temparaturo od 37.5-37.9* , tako da bog ve, kaj se bo iz tega izcimlo!
no sej bom vidla, kako bo! podnevi še kar gre, ponoči je pa čezdalje slabše! Pol si pa rečem kaj pa če res nima dost(čeprav mleka imam pa za izvoz)!
Mamo tehtanje drug teden, pa bomo vidli če se je dost zredu!

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dodajanje
12.7.2005 16:28:16   
Suzi*
Ojla!

Čisto iste probleme ima tudi Dolina. Njena bo kmalu stara 5m in se ji tudi zadnje čase tako pogosto doji. Lahko njo kontaktiraš, pa boste mogoče kaj pametnega ugotovile. ;)

lp, Suzi

(odgovor članu masinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Astrološko znamenje otroka vam pove, kako ...
Razlog zakaj nekateri dojenčki spijo kot polhi, drugi pa spravljajo neprespane starše na obrate, je tudi v astrološkem z...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?