|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grozno nagaja bratcu...
2.1.2011 22:22:11   
naja78
živ.
da malo pojamram.Naš veliki 4 letnik ima bratca starega 9 mesecev.jap razlika je 3,5 let.sprejel ga je zelo lepo tudi neizmerno ga ma rad in to tudi pokaže.imeli smo krizo,malo ljubosumja ampak že kake pol leta nazaj,....ampak to kar se pa sedaj kak teden dogaja je pa obup.
primeri:

+se nekaj špilata na tleh(mali je ful mobilen,leze okoli po vseh 4,hodi ob kavču,...),ko mu na 1x natakne na glavo škatlo od kock,da se mali zaleti v štok in butne da pade,...
+stalno ga nekaj nateguje vleče,mu vtika v hlače,vzema igrače
+ga kar tako tolče,mu spodmika rokice da pade,se rine vanj da ga odnese,......

in podobne fore.
ja saj vem,da je ljubosumen in da išče pozornost.tega se dobro zavedam.zavedam se to da moram velikemu nameniti več pozornosti,da kam greva se sama igrava,...vse to delamo,samo porkaduš pa skuhat je tud treba in it v trgovino.
ni mi jasno da ima sedaj še hujše izpade, kot sem jih pričakovala na začetku????razmišljala sem da morda vidi kako mali odrašča in kako je že začel malo sodelovati,če ga mi kaj vprašamo pokaže(npr.papa,veliiiiiiik,bravo bravo itd...).mali pa tudi že pokaže da mu ni všeč če ga kaj nervira in se pritožuje.
je morda to vzrok?? ali je pač samo obdobje???kaj lahko še pričakujem???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grozno nagaja bratcu...
2.1.2011 22:34:56   
Gina
Enaka tema že odprta:

tukaj

< Sporočilo je popravil Gina -- 2.1.2011 22:35:10 >

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: grozno nagaja bratcu...
3.1.2011 10:36:59   
naja78
thanks!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci naj bodo bosi
Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Malo stopalce se namreč n...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?