|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sarajevo ali Beograd
27.1.2011 20:23:55   
pikapolonice
Med letošnjimi zimskimi počitnicami se z partnerjem dogovarjava, da bi odšli družina 6 letnik in 5 mesečnik na krajši 3 dnevni dopust v eno od teh dveh mest z letalom. Zanimajo me vaše izkušnje? Katero mesto je bolj zanimivo kje se, da več videti čim več podatkov.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.1.2011 21:52:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolonice)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sarajevo ali Beograd
28.1.2011 7:36:18   
naja17
V BG še nisem bila, vendar vse, ki poznam, da so bili na obeh koncih, jih je Sarajevo bolj očaralo. Jaz pa sem tako zaljubljena v Sarajevo user posted image ...
Če greste z letalom in če mali ni zahteven otrok, zakaj pa ne... Osebno mislim, da ne rabite rentat avta v SA, ampak kar s taxijem iz letališča do kakega pensiona, v centru čaršije jih je kar nekaj, jih dobiš ugodno, potem pa se naokoli vozite s tramvajem... Je pa itak v SA top ćaršija user posted image ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sarajevo ali Beograd
28.1.2011 8:33:51   
PinaNina
Sarajevo je simpatično. Jaz sicer nisem spala v centru. A do centra smo se raje vozili s taksiji, tramvaji so bili ponavadi nagužvani (ne vem če bi se spraila z vozičkom not) in mi ni sedlo niti malo. Navadi se, da te tam fehtarijo na vsakem koncu. Hrana je fuuul dobra, mi smo ponavadi jedli izven centra. Burek izpod sača, mljak a ne v centru. Pa zraven jogurt in bosanska kafa. 

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Sarajevo ali Beograd
28.1.2011 8:34:10   
pikapolonice
Gledala sem preko agencije za tri dnevni organiziran izlet v Sarajevo. Drugi dan so vodeni ogledi in bi šli toliko kolikor bi lahko z otroci. To me zaenkrat najbolj mika. Ja je pa cenovno dražje. Vendar sva midva bolj na zifr varianto. Od letališča je organiziran prevoz do hotela, ki je tudi znan.

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Sarajevo ali Beograd
28.1.2011 10:11:46   
viv_
V Beogradu nisem bila že 100 let, v SA sem bila pa septembra 2009 in poleti 2010... Sarajevo je ful ful lepo mestece... Jaz bi se napakirala v avto in šla en road trip. Spotoma se lahku ustaviš v Jajcu, da se mal pretegnete... Ali pa v Travniku. Travnik je tudi ful ful lep...

Sarajevo pa, kot so napisale predhodnice. Obvezno čevapi "Kod Mrkve". Zakon, najboljši v mestu. Pa potem v Sladko ćoše na kafe in baklavo, pa v Butik Ruža po ratluk za domov. Sarajevo je res simpatično. Mi smo spali na Ilidži v kampu. Od tam vozi tramvaj v mesto. V kampu je bilo tudi nekaj igral, en mini mini mini živalski vrt... Imajo pa tudi hišice, ki jih oddajajo.. Pa tudi v mestu imaš dovolj možnosti za nastanitev vseh kategorij.

Kot je ena že omenila, zelo lepo je tudi na izviru Bosne, tak lep park.

Skratka, moj glas gre sarajevu!

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Sarajevo ali Beograd
28.1.2011 10:17:33   
PinaNina
Navadno prakticiramo tako, da izberemo distinacijo, potem pa na internet pogledat, kaj videti in kaj za otroke, ne samo po turističnih straneh, po forumih in itd. Tako, si v eno datoteko mečem ideje, predloge za izlete, dežne dneve, hrano in itd. Si to stiskam na list. In z listom hodimo na okoli. Tako prilagodim dan glede na razpoloženje otrok in stanju vremena. Veliko vidimo na takih izletih. Otroci so zadovoljni, lažje potrpijo, če je treba kaj nujno pogledat. Udeležimo se raznoraznih stvari, ki so bolj na lokalni ravni in ni turistov. Prav zabavno.
Do sedaj smo si tako ogledali : Nizozemsko, Berlin, Dunaj, Sarajevo, Švedsko, tudi Dubrovnik bi lahko šteli zraven in druge....kraje in mesta.

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Sarajevo ali Beograd
1.2.2011 15:38:14   
ssevin
Glede na to ,da oboje dobro poznam, jaz ne bi razmišljala, itak da Beograd, hecno res. Sarajevo so ti sami tepihi, đamije, golobi. Beograd ti je pa izvor života.

(odgovor članu PinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Sarajevo ali Beograd
1.2.2011 16:03:57   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Glede na to ,da oboje dobro poznam, jaz ne bi razmišljala, itak da Beograd, hecno res. Sarajevo so ti sami tepihi, đamije, golobi. Beograd ti je pa izvor života.


user posted image user posted image user posted image    Nice.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi na dopustu ne pozabimo na okolje!
Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski d...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?