|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZOO Zagreb?
28.4.2011 8:15:53   
pelin
Bila katera v kratkem? Sama sem bila pred leti s partijo ko smo bili še "ledik in frej".Poleg šopinga v Zagrebu smo na hitro  skočili še v zoo. Spomnem se, da je bilo živali kar dosti, le da me je zmotila njihova antisanitarna usmerjenost....Kako je tam sedaj...Rada bi peljala otroke, ker se nam od ubitačnega vremena že rahlo meša...Baje se z avtom malo težje najde, ker je manda slabo označeno...Je šla katera že mogoče z vlakom? Z njim se res redko vozimo in bi se  mogoče poslužili tudi te variante, če bi bila sprejemljiva...pač še ena dogodivščina zravenuser posted image ...

< Sporočilo je popravil pelin -- 28.4.2011 8:17:50 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
28.4.2011 8:34:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ZOO Zagreb?
28.4.2011 8:40:51   
ajataja
Mi smo tudi nameravali letos v Zagreb ,ker sem slišala same pohvale.Upam da se katera oglasi ki je že bila tam da ne bomo lažje odločile.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ZOO Zagreb?
28.4.2011 8:47:18   
pelin
Mi smo v Ljubljani kar redni gostje saj gremo večkrat na leto, ker smo vsi veliki živaloljubci ...Meni in našim je naš živalski vrt zelo všeč, ker  ni tako velik in se v njem res počutimo prijetno, domače...imajo dobro belo kavo in še kajuser posted image ...Redno tja vlačim svoje vrtečke in nikoli še nismo bili razočarani...Vendar radi pokukamo še kam drugam...zato sem pomislila na Zagrebškega, ki ni tako daleč in kjer skupaj še nismo bili...Prav zato zbiram informacije in pasem firbec user posted image ...
Hvala,Metulj 333....

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ZOO Zagreb?
28.4.2011 8:47:28   
danyy
Mi smo bili pred 3 leti, meni je v Lj veliko bolj všeč. Smo pa z avtom brez problema našli. Lp.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ZOO Zagreb?
28.4.2011 8:51:25   
skuštrana
http://www.zgzoo.com/hr/

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ZOO Zagreb?
28.4.2011 8:54:46   
lukec
Smo bili v soboto, naša pričakovanja so bila, glede na to kar smo slišali, kar visoka pa smo ugotovili, da niti ni takšen "wuau". Je pa res nekaj živali, ki jih v Ljubljani ne vidiš, potem imajo v stavbi sprehod skozi deževni gozd, smo pa na primer pogrešali slonauser posted image Nam je bilo kar všeč, tudi malo zaradi spremembe, ne bi pa rekla, da je lepši kot ljubljanski.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ZOO Zagreb?
28.4.2011 10:43:32   
2.2.
bila nazadnje predlani v zg in se mi je zdel pred leti bolj poln z živalmi ko smo tudi bili. pred leti so bili vsi kotički polni, bili so tudi sloni in polno drugih živali ki sem za njih prvič slišala in videla; zelo lepo urejeno za otroke in vozičke-že sam park pred vstopom v zoo zelo lep. predlani ko sem šla z otrokom je bilo veliko manj živali sicer se mi še vedno bolj dopade v zg kot pa v lj. v lj bili lani, dobro da nismo imeli vozička ker nevem kot bi ga rinila, pa tisto igrišče za otroke vse lepo in prav, samo otrok hoče potem bit skoz gor in živali ga več ne zanimajo-le po kaj smo prišli tja???

če bomo šli letos grem vseeno rajši v zg kot pa v lj; pa še cene imajo tako navite???

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ZOO Zagreb?
29.4.2011 7:18:17   
norge
Mi smo bili, nam je bilo všeč. Je prijeten, ni tako velik, je pa malo drugačen od ljubljanskga in luškan. Drugače pa najdeš z avtom bp. Je dobro označeno. Al si pa kakšen zemljevid Zg omislite, pa ne bo težav. Nam je bilo všeč. Priporočamo.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Družinsko potepanje: Lignano
photo
Lignano je italijansko letoviško mestece, primerno za enodnevni družinski izlet ali za podaljšan konec tedna. Nudi velik...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?