|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrnitev?
2.5.2011 22:14:41   
sakuL
Zdravo.

Tisti k me že nekaj časa berete, boste mogoče malo bolje razumeli mojo zgodbo,...

na kratko.
S fantom sva bila skupaj 9 let, zadnji prepir se je končal z mojim odhodom.
Nekaj let nazaj sva naredila nekaj kar me bo spremljajo celo življenje...pa vendar takrat si otroka nisva mogla "privoščit" (oprostite izrazu, nevem kako bi se izzrazila, ker niti ne morem čisto trezno razmišljati). Po tem dogodku ki me je zaznamoval, so se začela leta...leta k so imela vzpone in padce, pa vendar ostala sva skupaj.... Imava se močno rada, on je kupil stanovanje, oba sva dobila svoje službe in pridno delala, jaz pa sem si iz leta do leta (od tistega dne) vedno bolj želela imeti otroka. On še ni bil pripravljen.

Anyway....zadnje pol leta, lahko rečemo tudi zadnje leto, pa sem nehala čutiti to njegovo ljubezen, in ker sem čusten človk mi izražanje čustev tudi veliko poemni (nisem materialist)....

tukaj so se začeli vzponi in padci bolj čutiti, moja želja po otroku pa že skoraj samo sanje.... še vedno ni in ni bil pripravljen imeti otroke (čeprav naj povem, da ob pogovoru, če jih sploh želi DA, če jih hoče z mano DA, če bi rad šel še mal z drugimi pa tako, NE, sem jaz tista DA, samo jaz -DA) pa vendar še nepripravljen ( 30 let).
to mi je načelo tudi malo živčkov, ker nikakor nisem vedela kako naj hudiča vem koliko let naj še čakam na to, da bo on pripravljen...itd...
(nisem ga silila, če bi se naredilo bi otroka imela - NJEGOVE BESEDE)

bilo je že tako da sva en drugega malo začela zapostavljat in jaz kot družaben človk, sem to mojo "nesrečo" očitno v družbi vidno izkazovala....

Enkrat sem že šla od njega za 1 teden, pa zadeve ni nič spremenilo... zadnji odhod, pa je ostal "zadnji"...predlagala sem pavzo, on je želel konec zveze in moj odhod.... Zadevo sem vzela resno, več ali manj spokala in nekako olajšana odšla na svoje.

v zelo kratkem času sem se zaštekala z enim fantom, katerega poznam že slabi 2 leti. nekaj  samote, nekaj čustev, nekaj ... tisto nekaj me je z njim povezalo in v enem tednu sva navezala bolje tesne stike.

Sedaj že na bivšega nisem niti pomislila, začel pa mi je pisati razna sporočila, da me pogreša, naj pridem nazaj, itd....pa me nima da bi šla...ker se po dolgem času spet smejim, sem sproščena,sem to kar želim biti in pocrklana, itd...

sem pa po 1 tednu hotela še po nekaj stvari kar pač bi lahko še nesla,...in takrat se mi bivši vrže v objem, krokodilje solze, prošnje naj pridem nazaj, obljublja mi vse in še več,z mano želi imeti otroke, z mano želi biti, to je spoznal, resno... želi samo mene, pogreša me... in to vse v solzah,..

me je ganilo priznam , pa vendar, sem mu lepo povedala, da ne...da je imel možnosti,...
pa me prosi, pa mi sedaj piše, joka...povedala sem mu, da sva lahko prijatelja, če to želi kaj več ne, da sem spoznala drugega, ....

Boli me srce, normalno je da gojim še vedno ena čustva do njega, ampak .... tukaj je ta moj sedajšnji moški, ki me sedaj zadovolji v vseh pogledih, ampak ne morem mimo tega, kako fant joče, strah me je da nebi kakšno ušpičil.

Čisto sem iz sebe danes, ... ne znam razložit, kako mi je pr srcu, pa vseeno.... ne morem sedaj k njemu.... user posted image

kakšen nassvet





_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrnitev?
2.5.2011 22:19:15   
Sa.Ka
Bodi tu kjer si!!! user posted image Na vsa vprašanja si že sama vse odgovorila, skrbi te samo še polno kaj pače in kaj bo on zdaj? Ne pusti se, srečna si zdaj, ne izpusti tega, kar nisi dobila zadnja leta.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrnitev?
2.5.2011 22:30:43   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL
....skupaj 9 let, ... še vedno ni in ni bil pripravljen imeti otroke ...predlagala sem pavzo, on je želel konec zveze in moj odhod.... ....sem se zaštekala z enim fantom,

Boli me srce, ....

Če ti ne vidiš razloga da bi bila z bivšim, potem naj te "slaba vest" ne ovira na poti naprej. 9 let je dovolj dolgo, pa tudi srce te je bolelo že prej, ne samo sedaj.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vrnitev?
2.5.2011 22:32:50   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

S fantom sva bila skupaj 9 let, zadnji prepir se je končal z mojim odhodom.

....

kakšen nassvet



Sla si naprej, nesmiselno se mi zdi vracati se nazaj. Ce si bila srecna brez bivsega, tisto kar te na bivsega veze ni ljubezen, vsaj ne taksna kot bi morala biti. Ce ti ni cankarijanka srednje ime, nadaljuj po poti, ki si si jo zacrtala - premisli pa se bos spomnila, zakaj je tako zacrtana kot je.

Srecno, pa zapomni si - ljudje nismo odgovorni za tuja dejanja, vsaj je odgovoren za svoja dejanja. To, da ti daje vedeti oz. da pri tebi zbuja strah, da si bo kaj naredil je custveno izsiljevanje. Ce ni sposoben spopasti se stem kar nosi zivljenje , kot ni bil sposoben pripraviti se za druzinsko zivljenje- to ni tvoja odgovornost. Ti nosis odgovornost kaj bos naredila izkljucno s svojim zivljenjem. Ali se bos pustila poteptati in postala nosilec uporabne vrednosti, ali nosilec kaksne druge vrednosti.

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vrnitev?
2.5.2011 22:50:22   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL
sem pa po 1 tednu ....z mano želi imeti otroke,

Prej te je poslal ven iz stanovanja, ker je mislil da se ne boš znašla, ker je stanovanje njegovo. Če bi imela otroka, bi te lahko pošiljal ven z otrokom.

Kar pa se tiče drugega, ki ti daje vse kar potrebuješ. Seveda, saj gre za zaljubljenost.

Recimo, da me za resno zvezo moti edino to, da ni nobenega presledka, čas da se zbereš, ponovno odkriješ sebe. Ni pa nujno da se ne bi mogla razviti resna zveza.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vrnitev?
3.5.2011 2:38:23   
bodoča
Jaz na tvojem mestu ne bi šla nazaj k bivšemu. Sem imela sama podobno situacijo in je tud pol zadaj zraven jokal, prosil, obljubljal "zvezde in luno", sem ga po par mesecih vzela nazaj, po par dneh se je pokazal nazaj njegov pravi karakter in odnos in po tednu sem mu rekla, da lahko spakira in gre.

Dobro premisli, saj včasih enim uspe in jim pol res laufa, kot mora, sam v večini primerov vrnitev ni prava izbira.

Kar se pa novega tiče, super, da maš nekoga, sam daj si malo časa, da "zadihaš" po 9 letih resne zveze in ne kar skočit v novo.

Kakorkoli se odločiš, upam, da boš srečna user posted image .


_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vrnitev?
3.5.2011 7:07:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

tukaj je ta moj sedajšnji moški, ki me sedaj zadovolji v vseh pogledih, ampak ne morem mimo tega, kako fant joče, strah me je da nebi kakšno ušpičil.

kakšen nassvet


Najslabša stvar, ki jo lahko narediš - da skočiš iz ene postelje direktno v drugo.

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vrnitev?
3.5.2011 8:04:01   
cimi
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

tukaj je ta moj sedajšnji moški, ki me sedaj zadovolji v vseh pogledih, ampak ne morem mimo tega, kako fant joče, strah me je da nebi kakšno ušpičil.

kakšen nassvet


Najslabša stvar, ki jo lahko narediš - da skočiš iz ene postelje direktno v drugo.


podpis!!
Daj si vzami čas, razmisli!!! Ne pravim da se vrni k bivšemu, ampak ne skači takoj v novo vezo. Sedaj ti je lepo, sej je v vsaki sveži zaljubljenosti lepo, najlepše....pa tudi to mine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vrnitev?
3.5.2011 9:05:38   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

Sedaj že na bivšega nisem niti pomislila, začel pa mi je pisati razna sporočila, da me pogreša, naj pridem nazaj, itd....pa me nima da bi šla...ker se po dolgem času spet smejim, sem sproščena,sem to kar želim biti in pocrklana, itd...



Punca odgovor na tvoje vprašanje, dvome je v tej izjavi...smejiš, dobro se počutiš...to si ti. Tudi če se s tem tipom, s katerim si celiš rane ne bo izšlo, se pač ne bo, ena izkušnja več v tvojem življenju.



on je želel konec zveze in moj odhod.... Zadevo sem vzela resno, več ali manj spokala in nekako olajšana odšla na svoje.


On je bil prepričan da si ti pohlevna ovčka ki mu boš slepo seldila, tako si mu sledila pred leti in ˝sprejela odločitev˝. In ti s svojih odhodom in vztrajnostjo podrla njegovo sliko o sebi in...sedaj krokodilje solze, obljube , ko so VERJEMI prazne. Ker ko bi prišla nazaj bi še vedno ne bil pripravljen, ker...mislim da...če bi bila z njim ne bi nikoli okusila sreče materinstva. Ti samo vztrajaj pri svoji odločitvi. Verjemi da ti bo še hudo, ampak...čim manj stikov z njim da te njegove solze, prosjačenje ˝trpljenje˝ne bo preveč bolelo. Da bi si pa kaj naredil...brez strahu, glede na tvoje opise se ima preveč rad.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vrnitev?
3.5.2011 9:23:09   
kristinaj
definitivno ..... čas za spremembo....



_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vrnitev?
3.5.2011 9:40:00   
ksenija12
Če sama pri sebi lahko rečeš, da do starega fanta ne čutiš ničesar več razen tega, da se ti smili, potem se seveda nima smisla vračat nazaj.
Če pa je zadeva takšna, da si zdaj s tem novim bolj iz kljubovanja in dokazovanja sebi in staremu fantu, da nekje obstaja nekdo, ki 'dela po tvoje', ki te ima rad na tvoj način..potem pa je drugačna situacija..potem ga najbrž še zmeraj imaš rada in je bolje, da si čimprej to priznaš, poskusita znova na tvoj način, pa vidiš, kako se bo izteklo...če si nekoga novega lahko spoznala v tako kratkem času, mislim, da s tem, če se vama s starim ne bo izšlo, ne boš imela težav..Skratka, če starega še imaš rada, če bi rada z njim otroke, potem veselo na delo:) Zdaj boš imela kar si želela...Če pa ga nimaš, potem pa bodi sama ali pa s tem novim..

_____________________________

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/


(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vrnitev?
3.5.2011 10:57:49   
alda
poleg tega da si si že sama odgovorila so ti tudi punce že povedale, jaz pa le pristavljam:
volk dlako menja, nrav NE!!..
kaj kmalu po tvoji vrnitvi, bi pozabil na solze in moledovanja in postal še močnejši, ker bi to bila le potrditev njegove nadvlade oz. manipulacije!
Tudi če fant s katerim si zdaj ni ta pravi, verjemi da bo se enkrat tudi "tisti" znašel na tvoji poti,
zato ne nasedaj raznim obljubam, solzam in finem izsiljevanju!

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
3.5.2011 12:46:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vrnitev?
3.5.2011 12:51:40   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

tukaj je ta moj sedajšnji moški, ki me sedaj zadovolji v vseh pogledih, ampak ne morem mimo tega, kako fant joče, strah me je da nebi kakšno ušpičil.

kakšen nassvet


Najslabša stvar, ki jo lahko narediš - da skočiš iz ene postelje direktno v drugo.


Jz sem. Pa je zdaj že 10 let od tega. In dva otroka.user posted image Pa je bivši tudi jokal. Ampak je tudi on prišel k sebi in dobil prvega otroka slabo leto za mano. 

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.5.2011 12:52:37 >


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vrnitev?
3.5.2011 16:32:24   
Colt
The tide is turning! To je en legendaren komad Rogerja Watersa ki pove vse. Pove da gre čas naprej, pove da se mi opičnjaki razvijamo in rastemo. In napredujemo, predvsem z izkušnjami. Torej, zakaj ponavljati že preživete napake?

The tide is turning....

http://www.youtube.com/watch?v=sFWCAYPWFbs


< Sporočilo je popravil Colt -- 3.5.2011 16:37:48 >


_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: vrnitev?
3.5.2011 19:44:11   
titanik
Jaz se nebi vrnila nazaj.Uživaj s tem fantom ,ki ga imaš sedaj.Življenje gre naprej.Veliko sreče.

_____________________________

Ponosna sem na to ,da sem dobra mama.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vrnitev?
3.5.2011 19:46:14   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Najslabša stvar, ki jo lahko narediš - da skočiš iz ene postelje direktno v drugo.


...potem pa še nazaj v prejšnjo user posted image .
Ne hodi nazaj, če je bivši tip res pripravljen spremeniti marsikaj na sebi, bo tako mislil tudi, čez pol leta, recimo. Po moje pa si bo po tednu, dveh joka, poiskal drugo "žrtev".

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: vrnitev?
3.5.2011 19:51:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Najslabša stvar, ki jo lahko narediš - da skočiš iz ene postelje direktno v drugo.


...potem pa še nazaj v prejšnjo user posted image .
Ne hodi nazaj, če je bivši tip res pripravljen spremeniti marsikaj na sebi, bo tako mislil tudi, čez pol leta, recimo. Po moje pa si bo po tednu, dveh joka, poiskal drugo "žrtev".


Ta je še boljša varianta.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: vrnitev?
3.5.2011 19:51:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

tukaj je ta moj sedajšnji moški, ki me sedaj zadovolji v vseh pogledih, ampak ne morem mimo tega, kako fant joče, strah me je da nebi kakšno ušpičil.

kakšen nassvet


Najslabša stvar, ki jo lahko narediš - da skočiš iz ene postelje direktno v drugo.


Jz sem. Pa je zdaj že 10 let od tega. In dva otroka.user posted image Pa je bivši tudi jokal. Ampak je tudi on prišel k sebi in dobil prvega otroka slabo leto za mano. 


Seveda je mogoče tudi drugače, samo se mi ne zdi to najbolj zdrava pot.

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: vrnitev?
3.5.2011 20:10:14   
Anonimen
Sakul, eno vprašanje: ali misliš, da si sposobna biti srečna sama s sabo, brez moške družbe? Ali se počutiš popolna, enovita osebnost ali rabiš zraven sebe nekoga, da te konstantno dopolnjuje?

Glede bivšega: meni je za moškega poniževalno, če se klečeplazi nazaj. Mi ni moški, ampak ena navadna reva, ki mu je fajn udobje, a zanj ni pripravljen ama ništa narediti. Povzetek: obrnila si nov list, za nazaj zgodbo že poznaš, naprej pa bo taka, kot si jo boš sama spisala.

(odgovor članu sakuL)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: vrnitev?
3.5.2011 20:25:44   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Sakul, eno vprašanje: ali misliš, da si sposobna biti srečna sama s sabo, brez moške družbe? Ali se počutiš popolna, enovita osebnost ali rabiš zraven sebe nekoga, da te konstantno dopolnjuje?

Glede bivšega: meni je za moškega poniževalno, če se klečeplazi nazaj. Mi ni moški, ampak ena navadna reva, ki mu je fajn udobje, a zanj ni pripravljen ama ništa narediti. Povzetek: obrnila si nov list, za nazaj zgodbo že poznaš, naprej pa bo taka, kot si jo boš sama spisala.


AMEN user posted image user posted image


_____________________________

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: vrnitev?
3.5.2011 20:34:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.

Sakul, eno vprašanje: ali misliš, da si sposobna biti srečna sama s sabo, brez moške družbe? Ali se počutiš popolna, enovita osebnost ali rabiš zraven sebe nekoga, da te konstantno dopolnjuje?

Glede bivšega: meni je za moškega poniževalno, če se klečeplazi nazaj. Mi ni moški, ampak ena navadna reva, ki mu je fajn udobje, a zanj ni pripravljen ama ništa narediti. Povzetek: obrnila si nov list, za nazaj zgodbo že poznaš, naprej pa bo taka, kot si jo boš sama spisala.


AMEN user posted image user posted image



user posted image

(odgovor članu elevitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: vrnitev?
3.5.2011 20:39:58   
mačekmuri
Nikar ne nasedaj krokodiljim solzam, ker bo čez čas isto, kot je bilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: vrnitev?
3.5.2011 20:51:20   
Tanisha
Aja ko si pa ti 9 let čakala pa jokala se mu pa nis nč smilila?

(odgovor članu mačekmuri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: vrnitev?
4.5.2011 8:36:34   
sakuL
ni mi vseeno za bivšega, priznam... pa vendar sem mu povedala lahko vse kar mi je ležalo na duši. povedala sem mu tudi da sem trenutno vesela tega da je tako kot je, kaj bo pa prinesel čas, bomo pa videli.

havla vam user posted image




_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?