|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
12.8.2005 13:12:47   
lipi99
Drage moje :rozica:

imam primer, v kakršnega nikoli ne bi verjela, da je možen. Zadnjo :hudicek: sem imela 8.julija, potem pa je v mesecu avgusut nisem dobila in sem si delala test, oziroma dva testa, ker sem se želela 100% prepričati. Test je seveda bil pozitiven. Vse je bilo lepo in prav, dokler včeraj popoldan nisem opazila krvavo rjavega izcedka (bolj je bil rjavkast). Po ponovnem testu s CB, ki je bil spet pozitiven, sem odšla k G, ki me je pregledal in povedal, da sem res v začetku nosečnosti. Sledil je UZ. Ploda ni bilo vidnega, presenetljivo pa ni videl tudi levega jajčnika. Potem je podvomil v nosečnost in sem šla na testiranje vode v laboratorij. En vzorec je pokazal nosečnost, eden pa, da nosečnosti ni. To se je dogajalo okrog 18.00 ure. Predvidevam, da je bilo v tem času že premalo hormona v vodi. Spet dvom. Povedal je, da so ti testi, kot je CB in drugi podobni, nezanesljivi, ker reagirajo tudi na predmenstrualne hormone. Zdaj pa res ne vem več, kaj je res in kaj ne in komu sploh naj verjamem. Dobila sem Dabroston in če bom baje po teh tabletah krvavela, je potem to :hudicek: in nisem noseča. Potem je poslal še na krvni test in v torek moram ponovno na pregled.
A je katera že slišala za kaj podobnega ali ima kakšne izkušnje s tem?

Popolnoma sem zmedena, mogoče mi lahko pomagate kaj z vašimi izkušnjami.......

Hvala vam :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
12.8.2005 13:29:56   
TiaSara
Sicer ne vem, kaj se dogaja s tabo, vendar pa je moj G, ko sem prišla na prvi pregled, rekel, da če mi je test pokazal, da sem noseča, potem sem, in drugega testa sploh nisem delala. In res sem bila.
Kolikor jaz vem, ti testi pokažejo prisotnost hormona Bhcg, ki ga pred nosečnostjo sploh ni v organizmu (:hudicek: gor ali dol). Je pa seveda možno, da zanosiš, ampak se nosečnost ne obdrži.
Držim :miska: , da bo pri tebi še vse v redu.

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
12.8.2005 14:05:49   
mamči
Idi pa kupi ene 2-3 različne teste in se prepričaj, če te preveč mantra- ker mene bi in bi takoj sprobala še vsaj ena 2 testa različnih proizvajalcev!

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
12.8.2005 14:53:58   
mihi78
tudi moj G je rekel, da so testi, ki jih kupiš v lekarni zanesljivi (jaz sem uporabljala Mini Baby Check in CB). če sta ti dva CB pokazala :modri: potem si po moje gotovo noseča. morda je še prezgodaj, da bi se videl plod, včasih se pač pikice malo skrivajo:zmeden:
lahko pa, pa je tvoja krvavitev začetek ss
:(:(:(:(:(
Jaz sem tudi dobila Dabroston pa mi ni pomagal,pravijo da če je kaj narobe itak gre naprej.meni se je zgodilo že trikrat.
sicer pa boš zagotovo vedela v torek. nikar prehitro ne obupaj. mislim nate in držim pesti, da bo vse OK, če si res :nosecka:
lp :rozica::rozica:

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
12.8.2005 15:32:34   
dadica
domači tesi so bili pozitivni v laboratoriju pa je bil urinski test negativen:zmeden: .krvni p aje potem pokazal nosečnost.

tako da ne vem če nisi delal krvnega testa pojdi sama v lab.in ga plačaj pa bo najbolj jasno!


lp dadica


(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
13.8.2005 0:57:04   
Anonimen
Kaj pa možnost izvenmaternične nosečnosti? Hormon se na testu ravno tako zabeleži, "vrečke" pa se v maternici ne vidi... :zmeden2: Ker jo ni tam, ampak je, recimo, v levem jajcevodu... :zmeden2:

(odgovor članu lipi99)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
13.8.2005 16:30:27   
nejcko

Bi se kar strinjala s Kerenso - možna je izvenmaternična nosečnost.
Moja prijateljica je imela podoben, skoraj enak problem kot ti. Test ji je pokazal, da je noseča, dr. pa ni videl ploda na UZ. Naročil jo je na ponoven pregled čez teden dni, ona pa je vmes začela rahlo krvaveti (kot zelo zelo šibka menstruacija). Šla je v bolnico in na UZ spet ni bilo nič videti, test pa je še vedno kazal, da je noseča. Čez dva dni je šla na poseg, ker so ugotovili, da je šlo za izvenmaternično nosečnost.

Nočem te strašiti, ampak tvoj primer je zelo podoben. Upam seveda, da stvar ne bo tako drastična in da bo vse ok. V torek pa nam le poročaj, kako in kaj.

Srečno in lp.

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
13.8.2005 17:37:56   
buča
men je blo isto...en test ja,drug ne,v laboratoriju ne...potem sem krvavela,šla na Uz,kjer ni ničesar videla,ne ploda,ne vrečke...čez 4 dni ponovno na UZ,kjer pa je blaaa moooja pikapoka:bravo::bravo:..jedla Dabroston tablete in rodila 3 dni čez rok
....ne delaj si skrbi,kakšen dan še počakej..
da pa ni videl jajčnika,pa :zmeden2:....

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
13.8.2005 19:14:29   
KMALU
Meni je G po zaostanku M vzel kri in so mi povedali, da sem noseca. Potem me je pa se tri dni vsak dan narocal in sem dajal kri, da so videli ce se stevilo hormona v krvi veca. Ker se je, je to pomenilo da gre za normalno nosecnost (znotraj maternice ) in cez en teden sem narocena na UZ.
Ce je nosecnost izvenmaternicna, potem se hormon ne veca oz se ga ne zazna v krvi - tako nekako mi je pojasnil zdravnik. Mogoce gre pri tebi za to.. Ker je pa to zelo nevarno, ti morajo v takem primeru skoraj vedno narediti abrazijo.

Drzim pesti, da bo vse ok,.

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
13.8.2005 22:57:20   
BlankaT
Meni je G pri UZ pregledu, ugotovil, da sem noseča, kr kmalu po ovalaciji, mislim, da ni bilo niti tri dni po njej. Na pregled sem šla zaradi bolečin v jajčnikih in maternici, ki so se vlekli že par mesecev. Vendar pa še ni mogel potrditi nosečnosti, ker je bilo še prekmalu. Zato me je naročil na ponovni pregled čez dva tedna. Doma smo bili že vsi veseli. Torej čez dva tedna greva z možem na UZ pa mi drugi G reče, da ne vidi nobene nosečnosti in da ne ve kaj je prejšnji videl. Jaz v jok :((, moj je samo nemo stal ob meni in me gledal. Nato pa mi je sestra naredila test, ki je bil pozitiven. No sedaj pa sem že v 25. tednu in smo vsi :bravo::sloncek::bravo::sloncek:. Tako, da se ni za zanest na UZ v tako niski nosečnosti.

Le pogumno in držim pesti, da bo vse vredu 9nebesa.

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ne vem več, kaj je res in kaj ne
19.8.2005 14:46:49   
pupika
Če gre slučajno za izvenmaterničnonosečnost, ni tako, da se ti hormoni vedno znižujejo. Tudi pri meni je enkrat pokazalo pozitivno. Čez nekaj dni sem začela rahlo krvaveti in sem šla do G.Pri G so bili urinski testi negativno. Krvni testi so bili negativni, na UZ pa ni bilo videt čisto nič, le odebljena sluznica. G me je ponovno naročila čez 4 dni, ker na UZ še vedno ni bilo nič vidnega me je poslala na ponovni odvzem krvi, kjer je bilo razvidno, da so nos. hormoni začeli upadati, vmes em pa jedla dobroston. Potem sem jih nehala jest in me je še za vsak slučaj poslala na pregled v bolnico. Tam so me ponovno pogledali z UZ, in ker še vedno ni bilo nič vidnega, so me poslali na ponovni odvzem krvi. In hormoni so mi v enem dnevu krepko narasli. Na UZ pa še vedno ni bilo nič vidnega. Šele čez kaki dan ali dva so mi ugotovili da imam izvenmaternično nosečnost. So mi pa nos. hormoni enkrat upadali, drugič spet naraščali. Meni so specialisti razložili, da je pri tej nosečnosti značilno da hormoni nihajo.

Na srečo se je vse srečno končalo in sem dobila samo inekcijo, s kateto se ubije plod in se potem samo sčisti. Zato punce ne takoj pristat na operacijo, ker se da tudi tako rešit, če se še pravočasno odkrije.

Ne bi te rada strašila.

Upam, da se bo vse srečno izteklo in da boš obdržala svojo pikico.

Sporoči kako je kaj s teboj.

:angel::angel::angel::angel::miska::miska::miska:

(odgovor članu lipi99)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?