|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lulanje - ne pove
3.9.2011 23:04:56   
misamuk
Naša 2letnica sicer čisto rada hodi na stranišče ali kahlico, vse lepo opravi, težava je v tem, da ji ne potegne, da mora povedat. Če jo vprašam, pritrdi in greva lulat, če ne vprašam, sama ne pove.
Celoten proces odvajanja sedaj traja skoraj 2 meseca, pa imamo še vedno 1-2 "nesreči" na dan...če ne bi vprašala, bi jih bilo še več.
Uporabljali smo nagradice, če je povedala (štampiljke), v vrtcu poskušajo enako, ampak še vedno ne dojame, da mora povedat.
Sicer sem skulirana kar se tega tiče, pač non-stop laufa stroj user posted image
Ima katera nasvet, kako ji dopovedat ?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lulanje - ne pove
4.9.2011 10:05:46   
mayci
Mogoče se bo slišalo čudno, vendar če punčka še ne pove sama za lulat in ji brez tvojega spraševanja uide v hlačke, potem še ni pripravljena za biti brez pleničke...
Meni to ne pomeni, da je otrok suh, če ga starš vsako uro posadi na wc..


_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Lulanje - ne pove
4.9.2011 10:26:33   
digi
Se strinjam z mayci. To ne pomeni, da zdaj daj otroku plenico nazaj gor, ampak da sprejmi, da še ni tako daleč. Bo, ko bo, sicer pa je itak pri 2letih še v bistvu dokaj hitro, da bi bila suha, čeprav imaš ene primere, ko so res že pri letu pa pol suhi, ampak ti so bolj izjema kot pravilo ;) Pa nagrade - nagrada je pohvala, vse ostalo pa nesmisel po moje ;) Čeprav vem, da pač probamo vse.....

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Lulanje - ne pove
4.9.2011 10:43:22   
tassika
Mi smo brez pleničke od  15 julija, vse lepo pove, se pa zadnje čase dogaja, da pa ne pove. Sploh v varstvu, tam zanalašč nikoli ne reče, tudi če jo vprašajo in se rajši polula v hlače, s tem, da je že lepo tudi tam povedala. Najprej sem mislila, da se toliko zaigra da pozabi, zdaj pa ne vem več, kaj je narobe. Meni vedno pove. Je pa res, da je včasih tako oddaljena, da moraš res dobro ji sledit, da slišiš, da bi šla ona lulat.

Nekega recepta nimam. Ne za svojo, ne za tvojo.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Lulanje - ne pove
4.9.2011 11:43:12   
misamuk
Jo niti ne štejem, kot da je suha user posted image Sem že sama razmišljala, da morda ni pripravljena, samo mi je bilo neumno, da jo dam nazaj v pleničko. Včasih sicer reče lulat, ampak če ne bi še kdaj sama vprašala, bi ziher imeli nesreče.
Nič, bomo pač prali dalje, jaz pa ji bom poskušala pojasnit, da mora povedat. O veselja...user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Lulanje - ne pove
4.9.2011 20:14:46   
ZmajTolovaj
Naša tudi ne pove oz. pove, ko že teče po nogi. Jutri bo stara 2 leti. Je pa res, da smo šele komaj dobro začeli .. Bomo videli. Zaenkrat plenic ne bo.

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Lulanje - ne pove
4.9.2011 20:34:50   
josephine27
pri nas je bilo tud na začetku tako da je pozabil povedat oz. je povedal prepozno zlasti če smo bili kje ali pa je bil sredi igre( tako da nismo utegnili priti do stranišča) po moje je kar normalno da jo kdaj vmes tudi sama spomniš. dokler se ne navadi sama pravočasno povedat. kakšnega posebenga recepta nimam. jaz sem ga občasno spomnila kadar mi je pač prišlo na pamet. pa se je zelo hitro navadil vprašat tud sam.


_____________________________



(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?