|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 7:39:39   
puncica
Dobro jutro.
Kako smo kaj danes. No men so se že začele kazat slabosti očitno bo isto kot je bilo pred dvema letoma. Mi je kr bed ko se spomnim, včeraj pa sem zvečer pred omaro stala in študirala kaj naj jem in kaj mi pade na pamet trd kuhane jajce, ko jih že od vlke noči nisem jedla ja se vidi sem nosečka čeprav hlače so mi še vse prav, se pa tud jst počutim napihnjeno pa ve.

Jenny kako je bilo na pregledu, Lara a ti je še slab. lenika pa tvoj izcedek je ok.

No uživajte v novem dnevu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 8:06:34   
Anonimen
brjutr puncica in ostale nosečke srečke

ja tale vikend sem mislna da me bo pobral. prvič v lajfu mi je blo od nosečnosti slab. za bruhat ne amapk sam tko k bi mela eno morsko bolezen spat sem hodila ob 8h pa vstala v soboto ob 9h, v nedelo pa ob pol 7 k me je že vse bolel od ležanja. in cele dneve sam bla švoh za umret. no učer sem pa šla spat ob pol 11h (sem gledala nothing hill in dons vstala ob 6h in voila..čist sem nova zgleda da mi škodje preveč spanja hehe sem pa taka k ti..po 100 letih se mi je zaluštal majoneze in pečenga jajca šla kupit majonezo in pol cvrla jajca doma. mi ni treba omenjat da mi je blo pol od nažrtosti
drgač me pa zdela že najmanjša fizična aktivnost, prenašanje tamale je k bi za sabo vlekla žakl cementa no sej bo minil

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 11:05:54   
puncica
Ma zmotla sem se hotla sem te vprašat kok je z gobami tam spodaj no sej men je tud slab, a se nekako držim, no sej ni tako hudo, sam študiram al naj grem po sendvič al ne, ja al ne, ja al ne. In kaj bo zmagal verjetno ne, ker ko se spomnim mi kr obrne želodec.

kako kej čakaš na pregled, men se zdi da cajt nikamor ne gre. Pa bi že tako rada vedla v katerem tednu sem sploh     

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 11:21:39   
Anonimen
hehe aja gobe..ka pa vem. upam da ok, čeprov mam neki izcedka, srbi pa ne več. js mam pregled že ta četrtek in bom tut to zamorila dohtarci.

a si doma že povedala?

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 11:40:40   
puncica
Ma ne če moj teži, da naj še ne povem, da se potem lahko zgodi tako kot svakinji, ko sta vsem povedala pol je pa splavila, tako da še kr čakamo, mene pa razjeda, pa hočem da to oba poveva, ker mi je res bed. Ma smotan je to, ker je glih tak čas, da je svakinja splavila, jst pa noseča in sem misla kako fajn bo obe bova imele isti čas otroka, zdej pa to, zdej pa čakamo da se mal stvari pomirijo

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 11:47:23   
Anonimen
ja madona..a niso starši tisti k ti bojo stal ob strani če bi splavila? js sem glih zato povedala mat, sej pričakujem moralno in fizično pomoč če bi šlo kej narobe, pa tut tko k me vidjo da sem čist adijo pa zmatrana pa slabo da me pustijo pr gmah pa da mi kej pomagajo. ne vem js se ne bi mogla pred mat pretvarjat da sem ok, če me pa vid da se kr vlečem k ena megla

lara

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 12:01:17   
puncica
Ma ja, sej jst tud podobn razmišljam, sam nočem zdej jst naprej povedat, on bo pa pol jezn, pa se bo razvedl, ma skoz mi govori, pa dej kaj te stane če še mal počakaš. Mah ne bom več o tem debatirala bomo že povedal, ko bo cajt, najbolj mi je šit zarad svakinje. Sicer pa se men še nič ni treba pretvarjat, sej sem že ponavad taka ko megla, pa tečna na trenutke ko hudič. Moj je rekel da se bo kr odselo za 9 mescev

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 14:33:57   
lenika
Pozdravljene. Jaz sem pravkar preišla iz službe. Izcedka več ni, drugače me pa boli grlo in imam rahlo vročino, tako, da se ne počutim najbolje. Danes sem se naročila na pregled in me je skoraj kap, ko me je naročila šele 10. 10., saj bom takrat že dobrih 9 tednov noseča, a ima še katera pregled tako pozno in ali je to OK?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 14:49:53   
puncica
Ja lenka, jaz ga imam v 10. tednu, tako da to ni nič nenormalnega, v prvi nosečnosti sem ga imela šele v 11 tednu.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 15:09:06   
lenika
Punčica, kaj si se pa potem naročila na nuhalno svetilno in ali to dela tvoja ginekologinja ali moraš kam drugam?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 18:55:39   
Jenny*
Punce mene je pa tako strah, da se bo spet kaj zgodil. Bila sem na pregledu, utrip srčka je sicer bil, ampak G je videl notri tudi eno tekočino, ki ne ve ali je krvavitev ali pa nekaj drugega, ne morem se spomnit kaj. Dvakrat me je vprašal, če sem kaj krvavela ali pa imela rjav izcedek in nisem. Potem mi je pa predpisal Dobroston tablete. Je kateri kaj poznano to s tekočino? Sploh ne vem, kaj naj pričakujem, upam da bo v redu. Aja pa še to. Zdi se mi, da je m.sestra omenila neki, da je mal manjši, na slikci piše 11,3 mm, v Mami pa piše, da je v 7.t.: 20 mm. Zato me pa še bolj skrbi. Če, katera ve kaj bi to vse skupi pomenilo, naj mi prosim pove.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 19:36:33   
lenika
Jenny, a ti si že imela pregled? Mene je tudi srah, še posebej zato, ker imam pregled šele čez 4 tedne in bom tako še cel mesec v negotovosti. Kar pa se tiče te tekočine pa nič ne vem, kaj je pa ginekologinja rekla glede tega?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 19:46:29   
sonca
Pozdravljene!

Jaz sem se danes šla naročiti. (čakala sem dve uri - skoraj se mi je zmešalo), no naročena pa sem danes teden, torej 19.9. Bom ravno začetek 6 tedna in je G rekel da bi se že moglo kaj videt. So pa me vsi tak čudno gledali kak to da sem tako hitro tam ko pa mi zamuja komaj en teden. Halo logično da hočem vedet če bo vse ok. Me pa čudi da vas naroča tako pozno. Moj G je rekel da on rajši naroči prej, čeprav se komaj naroča med 8 in 12 tednom.

P.S. Pobožajte bušije!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 19:53:40   
lenika
Joj kako fajn, da boš tako kmalu na vrsti za pregled, jaz bi tudi.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 19:54:26   
lenika
Aja, jaz pa nisem nič tam čakala in sem se kar po telefonu naročila.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   MAJČICE (12.9.)
12.9.2005 19:57:58   
Jenny*
lenika G. je rekel, da je to lahko neki, kar se ne spomnim izraza ali pa krvavitev.
Sedaj sem že malo pomirjena, ker sem brala Pušenjakove forume na Med.over.netu in sem dobila občutek, da ni nujno tako kritično.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   MAJČICE (12.9.)
13.9.2005 7:37:49   
puncica
lenika, na nuhalno sem potem šla nasledn tedn v 12 tednu, sej lahko se pa že danes naročiš al pa ne vem pred pregledom. Zdaj pa verjetno sploh šla ne bom, ker se mi zdi brez veze 12 jurjov dajat pol pa še 100% ni itak pa če bi bilo kaj narobe ne bi splava šla delat, tako da na NS sploh ne bom šla Glede naročanja prej, je pa men bol všeč čeprav me firbec matra ko hudič da me je naročila v 10-11 tednu, ker takrat so skoraj vsi organi razviti tveganje za splav se zelo zmanjša in lepo se vse vidi če je kej narobe, ne pa to, da gre punca v 5-6 tednu na pregled pa se vidi sam vrečka pa ni srčka, pa ne vem kaj še vse, pol si pa v negotovosti čist brez veze. Tako da jaz nisem nič slabe volje da me je naročila tako pozno, je pa res da sem drugič noseča

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   MAJČICE (12.9.)
13.9.2005 8:14:21   
sonca
Punčica, moj G je rekel da on rajši prej naroči, sploh pa takrat če se je v preteklosti že kaj zgodilo. Naprimer jaz sem mela pred 4 meseci spontani splav v začetku 5 tedna, in ko me bo dal na UZ je rekel da bo že vedel če je vse ok in bo lahko dalje ukrepal. Brez UZ pa ne more nič naredit oz. predpisat kake tablete, ker proti naravi se ne gre, ona tako naredi svoje. Pa tudi če se bo vidla samo vrečka bom zelo vesela, ker pred 4 meseci se še to ni videlo oz. sploh nič se ni videlo.

Želim vam lep dan!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?