|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dieta 72. dan
18.10.2005 4:44:57   
Anonimen
Dobro jutro.

Ker sem danes z malim doma bom verjtno kar krompirejv golaž skuhala, njemu pa bom še hrenovko not potopila. Verjetno, čeprav sva zadnjič jedla pomfrit pa kečap, pa mu je bilo ful všeč. Bomo videli kaj in kako.

SPlišni, praviš, da volja jenja? Pa ne zdaj, na sredi poti, še malo pa bo user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 9:27:51   
Anonimen
A šele na sredi sem? Aja, ja potem bo pa res treba še malo zobe stisnit. Saj ne grešim na veliko, sploh ne. Meni je že to, da bi jedla npr. pomfri ful greh. Edino, kar pa res počnem kdaj pa kdaj, je pa to, da dam kakšen slasten mali košček dovoljenega živila v usta. Predvsem zvečer. Tega se bom mogla nazaj odvadit. Čeprav ne vem, koliko to kaj vpliva na vse skupaj, ker itak so to majhni koščki. Ravno za slabo vest.
Kaj bom danes jedla, še ne vem, ker včeraj nisem nič skuhala. Se mi ni dalo. Tisti govnač (sladko zelje s speštanim krompirjem) bi rada naredila, ampak se predolgo dela vse skupaj. Sicer imam sedaj ekonom lonec, ampak bom še videla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 10:46:39   
Anonimen
Zakaj ne pomfrit? Pa saj se ga itak v roru speče, tako da ni panike. Ali pač? Ker jaz ga imam namen danes nardit, je mali rekel, da bi jedel pomfrit pa KEPAČ (kečap) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 10:50:34   
Anonimen
Kepač user posted image . O, super, kako so sladki.
No ja, v pečici je že malo bolje. Samo itak je prej že pečen v oilju, preden ga zamrznejo. Ampak saj ravno takole jaz kompliciram breze veze, potem se mi pa zdi, da stalno kao nekaj goljufam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 11:04:41   
Anonimen
Ah ja, jaz ga bom kar spekla. Ali pa če malo še navadnega narežem in dam hkrati v pečico? Tudsi ne bi bilo slabo. Ali pa če njemu kar v olju, sebi pa ga dam v roro? Ne, to je brezveze...evo kompliciram sto na uro. Oboje v ror pa bo. Najbrž user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 11:23:29   
Anonimen
A zdaj sem še tebe zraven v kompliciranje potegnila? Vidva kar uživajta v pomfriju in kepaču! Dober tek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 11:37:10   
mojchka
Evo, škrobovke, nekaj za spremembo:

RIŽEVA SOLATA S SVEŽO ZELENJAVO, RUKOLO IN HRUŠKO
Riž pač skuhamo, kolikor ga potrebujemo.
Na oljčnem olju popečemo nakockane bučke, jih zalijemo z balzamičnim kisom in stresemo h kuhanemu rižu. Primešamo na kocke/kolobarčke narezano hruško, papriko, paradižnik, por in natrgano rukolo. Dodamo še malo jabolčnega kisa, petršilja, provansalsko mešanico začimb.
Ohladimo.
In dober tek.


_____________________________

LP
mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 11:48:22   
Anonimen
Evo, še predlog z moje strani:

Z: 2 jabolki ali 2 rezini lubenice ali....
 
K: krompirjeva enolončnica, kos kruha, sezonska solata
 
V: pol porcije kosila
 
Če pa vam to ne tekne, potem pa si naredite čudodelno juho. Zanjo potrebujete:
3 glavice čebule, 1 veliko papriko, pol gomolja zelene, pol glavice zelja, 3 korenčke, 1 strok česna, pol konzerve pelatov, sol in poper. Vse očiščene in oprane sestavine narežite, dajte v lonec, prilijte 1 l vode in  počasi kuhajte eno uro. Za boljši okus dodajte jušno kocko. S kosom kruha vas bo jed nasitila. Količine pa je za vsaj dva škrobna dneva.
 
Dober tek!

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: dieta 72. dan
18.10.2005 19:48:06   
bobek05
Splišni, moja volja je tudi vedno bolj na psu user posted image - pa bom jutri šele na polovici user posted image Verjetno sem naveličana neprestano eno in isto (čeprav probam jedilnike čim bolj popestrit), ampak enostavno me vedno bolj (vizualno) privlačijo "prepovedane stvari" user posted image Tak sem jezna sama nase, da bi se kar v rit zbrcala (al bina, kje si ko te človek rabi???)

Ajde, punce - meni malo treba malo volje.. (se moram iti večkrat v ogledalo gledat, ker me potem mine za jest ob mojih "blazinicah" user posted image ) - pa še za te kozlarije nimam časa (ja, za sladkarije pa je vedno čas user posted image )..

Al bina, že nastavljam rit... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?