|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PUNKCIJA
18.10.2005 9:21:40   
KATKA 3
Hojla punce!
Ker bom mogla it na ICSI postopek me zanima kakšne so bolečine pri punkciji. Vem da je treba za naš cilj user posted image  potrpeti, ampak ker imam zelo nizek prag bolečine me že zdaj skrbi kako bo s tem. Na postopek bom šla k Rešu tako da me zanima ali on kdaj uporablja anastezijo oz. ti da kakšne protibolečinske tablete? Sej bi potrpela samo me skrbi da me bo tako zelo strah da bo to slabo vplivalo name in na moje celice.
Lepo se imejte in vsem čimprej user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PUNKCIJA
18.10.2005 10:30:45   
aljča
Ojla!!

Bolečina pri punkciji je.Brez nje ne gre.Zase vem ,da sem jo kar dobro prenesla.V MB je tako da ti dajo narkozo,če jih imaš več kot 10 jajčk.Drugače pa dobiš aupurin in pa tramal tako, da se ne čuti preveč in da ti je čisto ravno.Kako je pri Rešu pa mi ni znano.
Svetujem ti da greš na punkcijo čim bolj sproščena ker je to zelo važno.Probaj se potruditi.Punkcija v primerjav rojevanja otročka je mačji kašelj.
Srečno in čim bolj sproščeno ti želim.
l.p.Aljačuser posted image user posted image

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PUNKCIJA
18.10.2005 11:04:43   
KATKA 3
Aljča hvala za odgovor, upam da se bom do takrat ko greva že skulirala. Se morava še odločit ali bova šla na samoplačniško, ali bova kar počakala ker v začetku maja načrtujeva poroko. Verjetn bi bila mal prehuda vse naenkrat, čeprav vem da po drugi strani pa ni rečen da bo hitr uspelo in mi je škoda zgubljat čas, ker si že dolgo želiva.čawčk!

(odgovor članu aljča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PUNKCIJA
18.10.2005 19:40:05   
GoYa
Ja, boli kr user posted image . Reš ponavadi ne da nič user posted image . Čeprav bom jaz tokrat kr vprašala za kakšno injekcijo. Če rečeš, pomoje da.

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PUNKCIJA
18.10.2005 19:44:39   
GoYa
Aja, še to....sporščena user posted image  Prvič mogoče že, ko ne veš kako zgleda, ampak vsakič naslednjič ..... ni šans....pri meni.....kaki...ccccc

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PUNKCIJA
19.10.2005 7:05:33   
KATKA 3
Ojoj!user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PUNKCIJA
19.10.2005 17:54:26   
GoYa
ej, sej te nisem hotla ustrašt.
sam povem pa ti, kako je, da boš pripravljena

(odgovor članu KATKA 3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?