|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 14:27:19   
Spark
Tisti ki imate sušilni stroj in ima te senzorčke. Kakšni se vam zdijo. A je to res fullll fajn imeti, al kaj. Ali se odločamo na podlagi tega ja ta pa tega nima pa sedaj ni dober sušilni stroj.
Sem razmišljala, da bi si kupila gorenjevega ki ima te senzorčke. Sedaj pa sem našla enega Zanussijevega, ki je 30000Sit cenejši ima zelo podobne funkcije porabi manj elektrike in nima teh senzorčkov. Pa ne vem, za katerega naj se odločim.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 14:30:42   
Anonimen
mi mamo whirpool brez vsakih senzorčkov in je super. edin že v drugo se mu je tremostat skuru..sploh ne vem v čem je štos. mam ga pa ene 2 let.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 14:40:04   
CatJa
Štos teh "senzorčkov" je, da ocenijo, kdaj je perilo primerno posušeno. To "primernost" pa določiš ti glede na to ali želiš imeti perilo vlažno za likanje, za v omaro, popolnoma suho, ..... Gorenjevi imajo tudi funkcijo prezračevanja, če prideš npr. iz zakajene kavarne ali ribje restavracije, ......
Tako da jaz bi se odločla za senzorski kondenzacijski sušilc. No, v bistvu ga že uporabljamo. Ti pa teh dodatnih 30.000 razdeli na 84 mesecev (kolikor je povprečna doba stroja) in izračunaj, kaj se ti splača.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 15:49:51   
PIKA
Ali nimajo vsi sušilni stroji teh senzorčkov? Kako pa pusušijo perilo, na čas?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 16:48:06   
cincamarinca
Ja, PIKA, ostali sušijo na čas. Jaz vsekakor priporočam whirpool-ov 6th sense. Tako ti res ni treba skrbet, ali je perilo ostalo vlažno itd... Mislim, da se splača.

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 16:55:11   
Tasika
Mi imamo Boshevega na senzorje, pa ga ne bi menjala.

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu cincamarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 16:56:07   
Anonimen
Imš senzorje za vlažnost in senzorje na temperaturo.

Jaz sem kupila takšnega, ki ima senzor za vlažnost in ga ne morem prehvaliti. Saj posuši v minimalnem času na stopnjo vlažnosti kakšno želiš. Če imaš noter npr. bombaž ali svilo, čas sušenja ni enak. Vem, da imajo tudi drugi stroji programe za različen material, vendar je znotraj bombaža tudi razlika in kakšna velikost perila je.

Jaz imam Whirpoolovega.

Toplo priporočam senzorje vlažnosti, prihraniš na času in energiji,denarju.

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti
3.11.2005 20:39:25   
Janeja
Tudi jaz imam tega na senzorje od Gorenja in ga ne zamenjam. Preden sem ga kupla (pred 5 leti) sem imela na posojo sušilc od tašče in nikoli nisem znala točno naštimat časa sušenja. Ko sem prišla po perilo je bilo ali presušeno ali pa še vlažno.
Zdaj pa samo naštimaš koliko suho perilo želiš (za likat, za v omaro,...) in točno takega dobiš ven. Res ga ne zamenjam! Senzorji za vlago so zakon!


(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?