|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dihanje skozi nosek in usta
12.11.2005 20:23:36   
alekseja
imam eno težavico in sicer, moja punčka kadar bruha in ji gre mleko tudi skozi nosek, ne zna dihat skozi usta in ima pri tem težavo vse dokler se ji nosek ne ščisti in šele takrat zadiha. Ali katera ve kaj naj naredim, da bo znala dihat tudi skozi usta in ali je to pri mesec dni starih otrocih normalno.
Alekseja


_____________________________

Alekseja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dihanje skozi nosek in usta
12.11.2005 20:56:28   
jazz
Mislim da je normalno pri tako malih dojenčkih da še ne znajo dihat skozi usta, zato je tudi ob prehladih ful težje. Sčasoma se bo tudi to naučila jaz niti ne vem kdaj je začel moj Matic dihat tudi čez usta,kar naenkrat je začel!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu alekseja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dihanje skozi nosek in usta
12.11.2005 21:45:00   
urška
itak je pa boljše, da otrok diha skozi nos. tako je meni rekla zobozdravnica. če diha skozi nos se ji le ta (sploh v primeru prehlada) bolj čisti; pa tudi zrak vdihnjen skozi nos je bolj "sfiltriran".
jaz jo ne bi učila skozi usta dihat. se je pa naš sam naučil, ko je bil 1. prehlajen in je imel zamašen nos. poskusi ji nosek z pumpico sčistit.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?