|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Športni rojstni dan
19.12.2005 10:34:05   
iana
Pred časom  sem spraševala, kje naj Gili praznuje svoj 3. rojstni dan, v Ljubljani, pa da ne bodo samo sedeli in se basali z nezdravo hrano.

Doma trenutno ni mogoče ker gradimo, ima pa 1 brata, 2 polsestri, 1 polbrata, 10 sestričen in bratrancev ( torej če ne povabi nobenega prijatelja, je to že 15 otrok! )

Ker niste imele veliko idej sem sama malo potelefonirala okrog.

In rezultati/ možnost, ki sem jih našla so:
1. McDonalds; čeprav so bili zelo prijazni ni po mojem okusu, otroci letajo in kričijo v restavraciji, nimajo dovolj igral, preveč jejo. Starši se nimajo kam dat. Ni pa drago.
2. Atlantis; je relativno draga zabava, mislim, da primerna za otroke od 5 let naprej, če imate dovolj denarja in otroke navdušene nad vodo je to to. Starši se lahko pridružijo, ni pa potrebno. Mene spet moti preveč hrane.
3. Konex ( športni center na Viču ); poznam že od prej, lepo je, ker otroke lahko malo pogledaš, imajo različne dejavnosti primerne vsem starostim, animatorji so prijazni, starši lahko v lokalu kaj popijejo ali grejo na tenis, squash. Cena je pa kar visoka.
4. G-rega ( športni center za Bežigradom ); je bil moja izbira. Športna dvorana z veliko rekvizitov, animatorji-profesionalci. Povdarek na dejavnostih, igri, športu, ( in ne na hrani ). Starši ostanejo pred vrati ( moj 3 letni sin se je popolnoma strinjal, da grem jaz z drugimi starši na pivo! ) - mi je bilo pa prav zaradi tega kar malo težko; NI ME POTREBOVAL... Cena spet ni nizka, ampak res smo bili zadovoljni ( in še sam lahko prineseš svojo torto !!! )

Če ima še katera kakšne izkušnje ( s temi ali drugimi organizatorji ) se priporočam za komentarje.





_____________________________

Ne sam jamrat, naredi kaj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Športni rojstni dan
19.12.2005 11:00:50   
Anonimen
Vse lepo in prav, ampak ne razumem pa tega, da bi otroke raje videla lačne kot pa preveč hrane ali kako?????user posted image user posted image user posted image user posted image  Zakaj bi te preveč hrane motilo??? Saj bodo jedli le toliko, kolikor potrebujejo.user posted image

(odgovor članu iana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Športni rojstni dan
19.12.2005 11:03:42   
Anonimen
Meni je ob branju isto hodilo po glavi kot Blacky.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Športni rojstni dan
19.12.2005 11:12:38   
Marogica
Mislim, da si delaš preveč skrbi, kaj naj počnejo otroci 2-2,5 uri enkrat na leto. Zame bi prišla v poštev varianta 1, McDonlads, čeprav sem še pred kratkim sama o tem spraševala in bila celo skeptična. Naši niso skakali po po lokalu, temveč so bili v zato namenjenemu prostoru, kjer sta jih dve animatorki zaposlili za tisti dve uri. Starši pa imajo na voljo "cel" lokal, če ga želijo.
KAr se pa hrane tiče, pa berem na RR-ju, da otroci ponavadi jejo zelo malo, tako, da se ni treba bati, da bi prišli "prenažrti" domov. Ne bodo imeli niti časa toliko jesti, ker je drugih, zanimivh stvari preveč, da bi mislili na hrano. Pa če bi tudi bilo preveč hrane, pakaj? Tisti en dan v letu, jim ne more škodovati.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Športni rojstni dan
19.12.2005 12:56:34   
Moica
Tole sem našla na netu, izkušenj pa nimam: http://www.gradiant.si/docs/OTRO%8AKI%20ROJSTNI%20DAN%20ZIMA.doc.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Športni rojstni dan
19.12.2005 17:18:47   
Primoza
Kot relativno zagnan športnik sem v McDonaldsu zelo užival. Traja ravno prav, otroci uživajo, vmes lahko v miru poješ enega ali dva njihovega menija in si usvariš zalogo za težke čase.

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Športni rojstni dan
20.12.2005 9:04:06   
iana
Aja, kar se hrane tiče; saj se ne bojim, da bi otroci pojedli preveč, ne želim pa dati preveč denarja samo za hrano na rojstnem dnevu.
Želela sem, da bi se otroci igrali, plesali, smejali... Ne da mi drago zaračunajo goro pomfrija in hamburgerjev. 

_____________________________

Ne sam jamrat, naredi kaj!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Športni rojstni dan
20.12.2005 18:56:53   
Primoza
Mc Donalds pride ob udeležbi 8 otrok in vključeno torto (2500 sit) cca 7500 sit.

(odgovor članu iana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najboljši slovenski ranči za družine
Preverite seznam najboljših slovenskih rančev za družino po regijah, ki smo si izposodili na spletni strani Kamzmulcem.s...
Tudi na dopustu ne pozabimo na okolje!
Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski d...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?