|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 14:46:56   
makica
Živjo

Mene zanima kje kupujete Pamperske in so vam všeč. Jaz sem jih zadnjič kupila v Intersparu in so dobesedno katastrofa. Ker se mi ni to zgodilo prvič jih tam več ne kupujem. Potem sem bila v Mullerju in so velikosti 4 imeli samo Pampers Activ Fit, ki so sicer ful dobre, vendar je cena ene plenice kar 75 SITuser posted image . Sem kar malo zmedena, ker so v vsaki večji trgovini drugačne. Sem tudi v Mercatorju našla oranžne pamperske, ki se jim imenuje Sleep in ...pa nevem kakšne so.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 14:50:46   
mojcadamijan
Pampers active fit-Mueller in pampers sensitive-DM so meni najboljše so pa pbpje malo dražje, kar se pa tiče sleep and play pa nisem bila tako zelo zadovoljna

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 14:53:01   
beba76
Nam so vse Pamperske puščale - svoj čas smo bili zadovoljni s tistimi iz Avstrije - samo so samo do 4-9 kg. Pol smo pa šli na Mullerjeve Baby dream.user posted image Pa smo super zadovoljni! Aja, pa še Lumpija smo meli vmes , je tudi vredu. Za Pampers pa samo to: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 14:58:57   
mujcek
mi pa imamo malo drugačen problem: pamperska je skoraj suha, mala dva pa sta polulana po nogici! Pa pimpeka obrnem navzdol ampak zgleda, da nekje pri strani puščajo user posted image , potem se pa vedno mokra zbudita! Smo pa najprej imeli pampers 2-5kg, sedaj imamo 3-6 kg pa je isto sra...
A mogoče katera ve kako naj naštimam to presneto pampersko, da ne bo šlo mimo????

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
6.1.2006 16:13:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mujcek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 17:34:48   
branchi
ojla,

jaz sem s Pamperskam zelo nezadovoljna. Uporabljala sem newborn 3-6 kg in morem priznati, da so skoraj vedno spustile - pa vedno ponoči, ko bi morala plenica najbolj pivnatuser posted image

Kupovala sem jih v DM, pa v Sparu pa nikjer ni bilo pravih, saj baje so vse narejene na Poljskem za naš trg. Te Pamperske pa zelo smrdijo imajo nek čuden vonj in zdijo se mi zelo plastičneuser posted image user posted image  Baje da imajo pri nas samo v Mullerju prave Pamperske - proizvedene v Nemčiji, ne ven pa če to res drži. Nisem kupila nobenega zavitka Pampersk več!

Tako, da sem začela uporabljati Hugiske in sem zelo zadovoljnauser posted image

Poizkusi zamenjati pleničke.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 18:03:50   
nana 27
mi smo super zadovoljni s Pampers Sensitive pleničkami, ki so zelo zelo mehke in vpojne. Vse druge pamperske so tako zelo papirnate, da se kar v kožo zarežejo. Sensitive papmperske se da kupiti  samo v DM-u. V paketu jih je 32.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 19:57:23   
dory
jst jih kupujem le v mullerju...active fit...res so dobre :)

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 21:00:05   
jakaracman
Jest jih kupujem samo v Mullerju, povsod drugot so za en k...Cena raga , ampak mala zadovoljna in suha-to je meni najpomembneje.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 21:50:05   
KODA
Mi smo kupovali v DM-u.
Pampers Sensitive.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
6.1.2006 23:20:51   
Lejči
kot teja - mueller,pampers active fit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
7.1.2006 0:48:18   
Šoni
Ojla, tudi mi imamo probleme s plenicamiuser posted image . Mali je bil vsako noč moker skoz in skozuser posted image , tudi, če sem ga previla po štirih urah. Za znoret. Smo pa res uporabljali pamperske active baby 4, ampak poljskeuser posted image , ker se le te da kupit po raznih mercatorjih... Potem smo kupili vijolične fixiesuser posted image , ki so baje super, amapak pri nas so se pokazale za še slabše kot poljske pamperske, tako da je bil malček tudi podnevi moker (previjamo na štiri ali tri ure). V Muellerju smo nato kupili original nemške pamperske active fituser posted image , ki pa so edine zdržale ponoči. Ampak se nam še zgodi, da se malček zbudi moker, kljub skrbnemu povijanju, si vzamem res veliko časa in vse robove lepo zavijem, da res ne bi kaj spustilo.. Pa vseeno se še zgodi, da je kdaj ponoči moker. Tako, da ponoči pampers active fit, podnevi pa poljske pamperske active baby. Sem pa na pampers strani našla nove pamperske baby dry, ki naj bi bile super vpojne in namenjene prav za ponoči (mislim da držijo nekje za 12 ur), še ne vem, če se jih že da kupit pri nas. Bom pa v Muellerju pogledala, ki rmislim, da res edini prodaja original nemške pamperske.

Lp šoni

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
7.1.2006 14:14:03   
Mana
Tudi pri nas obvezno Active- fit iz Muellerja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
7.1.2006 17:28:03   
bena
Jaz kupujem Pampers plenice izključno v Mullerju. V posameznem zavoju je sicer manj pleničk, kot če jih kupiš drugje. Vendar mislim, da so te res originalne pamperske, saj so proizvedene v Nemčiji. Sedaj smo na velikosti 3, mislim, da je to od 4-9 kg. Kupujem pa dvojne. Ene so v rumeno-rdeči embalaži in jih je notri 56 kom. Te so nekoliko slabše kvalitete, saj delujejo nekako plastične. Za ponoči in včasih čez dan, ko gre spat, pa uporabljem pamperske v vijolični embalaži (42 kom), ki pa so bombažne. Cena je enaka. Ker imamo težave s krči, ga sploh ne povijam tesno, pa je kljub temu vedno suh, tudi kadar ponoči spi po 8 ur skupaj. Samo pazim, da zadaj pleničko potegnem visoko nad pas in da se tista krilca pri nogicah lepo prilegajo k koži. Sem poskusila že tudi pamperske kupljene v Sparu, pa se mu je takoj vnela ritkica. Zato sedaj raje dam nekoliko več zanje, pa je vsaj suh in brez vnete kože.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
7.1.2006 17:45:43   
bombonček
Mi jih kupujemo v merkatorju oranžne pa so res super tako da jih ne zamenjamo za nobene druge.

(odgovor članu bena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
7.1.2006 22:45:21   
soncek&luna
soni, jaz sem ravno v petek (torej vceraj) v muellerju kupila pamperske baby dry.... sem hotla kupit activ baby pa mi je prodajlka rekla, da jih nimajo user posted image ... mi je pa se povedala, da so direktni uvozniki od proizvajalca, tako da morajo bit original, ne?

sicer sem do sedaj uporabljala activ baby, prej new born in moram rect, da nimam pripomb... mogoce se je 3x zgodil, da so ponoci premocile, pa se to na robu...

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Šoni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
7.1.2006 23:31:07   
bobek05
Najboljše Pamperske so v Avstriji in Mullerju - torej nemške! Vse ostalo kar pri nas prodajajo (Interspar, Tuš, DM, ...) je drek, ker delajo na Poljskem .. Žal, se dobra roba plača.. Active Fit so ful dobre Pamperske, jih je malo notri user posted image in so drage, ampak mi smo z njimi vedno zadovoljni.. Za ponoči uporabljam pa Pampers Sensitive (se jih da kupit pri nas samo v DM-u) - več vpijajo..  v Avstriji so načeloma cene enake kot pri nas za ta slabše oz. poljske plenice (zadnjič sem gledala št. 4 - mislim da 76 plenic - 13 eurov)

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
7.1.2006 23:58:20   
lelaval
Jaz sem Pamperske kupovala v Interšparu ali pa v DM  in niso nikoli premočile.  user posted image  Pa jo zvečer okrog 19.00-20.00 previjem, potem pa zjutraj okrog 9.00. user posted image







(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kje kupit dobre Pamperske
8.1.2006 17:48:21   
Šoni
sonček&lunauser posted image ,

bom šla takoj jutri v muellerja in si nabavila pampers baby dryuser posted image .. Upam da so res take kot jih navaja proizvajalec. V muellerju pa verjetno ni pampersk active baby zato, ker so le te narejene na poljskem, oni imajo pa le originalne nemške. In sicer so na spletni strani od pampersa za 4-11 mesecev na voljo le pamperske actie fit in baby dry. So pa active fit res dobre, čeprav so sorazmerno drageuser posted image napram ostalim. Se pa pri nas še vseeno zgodi da te premočijo ponočiuser posted image .

Lp Šoni

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...
Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?