|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TUT
8.2.2006 10:07:06   
Naja30
Pozdravljene, sotrpinke.

Kako ste kaj in kako so vaše tehtnice? Ste že postale prijateljice'? user posted image user posted image user posted image

Danes je spet mesek na sporedu. Ampak meni ta dan sploh ni všeč, ker ne maram mesa in mesnih izdelkov, pol se pa švercam s sirom in jajci ali pa kakšna hrenovka še gre in ribja pašteta. Samo kaj, ko nikoli ne vem,če lahko jem kruh zraven?? user posted image  V bistvu naj bi se prva dva dneva jedlo po en košček kruha. Ampak kruh je ja OH! Tako da sem v dilemi.
Prosim svetujte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TUT
8.2.2006 10:55:57   
Maja0505
Evo pojasnilo....kruh lako samo mora bit polnozrnati in en košček/kos (tako piše v knjigi o tej dieti)
jaz ga samo en kos tisti dan, ko ni OH, napr. če kaj namažem nanj, zraven mesa in zelenjave ga pa ne jem ali zraven krompirja tudi ne, ker mi ne paše.
Lp

aha še to jaz bom danes jedla pražena jetrca no zraven bom pojedla en majčken košček polnozrnatega kruha, ker drugače ne morem jest  jetrauser posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TUT
8.2.2006 14:00:40   
Boni3
Men teža po vagi ne gre bistveno dol(tko med 1-1.5 kg od začetka),ampak po cm se pa že kar pozna.Prbl.5 cm okrog pasu.To se mi zdi pa cool. Je pa res,da sem opazila na vagi (taka za maščobe in procente vode v telesu)da sedaj ko takole jem imam vedno precej višji delež vode in manjši maščobe,kot sem imela prej.To je pa tut neki a ne? Dans za kosilo sem mela pišanca in korenje,pa olive mnjack.Za večerjo pa ne vem kaj bom,če bom kaj,ker sem se zdele ful najedla.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: TUT
8.2.2006 14:07:07   
t_t_y
Ojla, jaz sem sicer pri odločnih, pa ko sem tole o kruhu prebrala, ti bom napisala svoje mnenje.
Jaz kruha nisem nikjer jedla zraven (tudi tam kjer ga lahko), ker se mi zdi da če že ločujem živila, potem tud mali košček kruha ne paše zraven. Sem si pa na OH dan enkrat namesto pice ali česa podobnega privoščila kruh namazan z ajvarjem (pogret), zraven pa bučke. Glede na to, da se na tehtnici v teh 36 dneh pozna 9 kg, očitno nekaj že delam prav.

pozdravček

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: TUT
8.2.2006 16:47:02   
lelaval
Sem vam malo favš. Me imamo danes le sadje na sporedu. user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: TUT
8.2.2006 17:00:11   
Naja30
t_t_y, saj delaš prav! Jaz sem tudi lani, ko sem se v nulo držala diete, shujšala 12 kg v 2-h mesecih in sploh nisem jedla kruha. Ampak je bilo poletje in se mi zdi, da je poleti lažje hujšat.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




obdarovanje
googica

zanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)

Miklavž (25%)

Božiček (15%)

Dedek Mraz (9%)

M&B&DM (17%)

dva od treh (v komentarjih) (35%)


Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!