|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LPSC v Postojni
17.5.2006 9:10:47   
martita
Pozdravljene,

Včeraj sem dobila napotnico za LPSC user posted image user posted image , pa se še ne morem odločit kam bi šla na poseg. Tiste, ki ste bile na posegu v Postojni, bi prosila, da mi poveste kakšne so čakalne dobe, pri komu ste bile operirane, kako ste bile zadovoljne, kakšni so rezultati....skratka, zanima me vse kar je zanimalo tudi vas pred posegom.

Seveda lahko svoja mnenja delijo tudi tiste, ki so LPSC opravile kje drugje. user posted image
Vsak nasvet je dobrodošel.

Lp,
martitauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LPSC v Postojni
17.5.2006 19:56:08   
TVN
Živ!

Ti bom poskušala pomagat, čeprav je od moje laparaskopije (+ histeroskopije) minilo že nekaj let. Opravila sem jo v Lju-porodnišnici in bila zelo zadovoljna. Čakalne dobe takrat niso bile dolge, en dan pred posegom sem bila sprejeta v porodnišnico, opravili so vse preglede (kri, voda, EKG, itd.), potem so nas "izstradali" do naslednjega dne, ko je bil poseg. Po prebujenju iz splošne anastezije greš na oddelek (če je vse o.k.). Potem tisti dan počivaš in naslednji dan po viziti te odpustijo. Seveda so mogoča odstopanja glede na potek posega. Meni so odstranili miome in endometriozo, vse je potekalo brez zapletov, tako da sem šla tretji dan domov. Potem si še 14 dni doma. Vsaj takrat je bilo tako. Malce bolijo šivi, pa smejat se je težko, sicer pa ni nobene panike.

Vse dobro ti želim!

_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LPSC v Postojni
17.5.2006 23:45:28   
ona78
čau Martita,
jaz sem imela lpsc januarja letos. napotnico sem dobila konec septembra in so mi takoj določili datum posega, kar pomeni da se čaka cca 3 mesece.
Na dan posega sem prišla v bolnico tešča, za  dan prej pa sem dobila odvajalne tabletke, tako da sem prišla v bolnico spucanauser posted image  user posted image . Takoj po opravljenem posegu te odpeljejo na intenzivno, ker ostaneš do naslednjega jutra; če je vse v redu greš 2 dan domov.
Poseg mi je opravil dr. Merlo
Če te še kaj zanima piši!!
lpuser posted image

_____________________________

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LPSC v Postojni
29.5.2006 10:35:18   
honey
Pozdravljena!

Jaz sem danes prvi dan z bolniške, ker so mi operirali miom na materinici in to z laparoskopijo v Postojni. Postopek je bil isti kot ga je opisala Nika35, le da jaz nisem dobila odvajalne tabletke prejšnji dan. Drugače pa isto: en teden prej sem morala v laboratorij, da so mi naredil vse preiskave krvi, ki jih rabijo, potem pa sem en dan prej prišla v bolnico, tam so me izstradali in naslednji dan ob 7.00 sem bila že v operacijski. Kaj so tam delali z mano, nimam pojma user posted image , zbudila sem se na intenzivni, kjer sem ležala do naslednje dopoldneva. Potem sem šla na oddelek, v nedeljo pa so me odpustili domov. V bolnici sem bila od čertrtka do nedelje, mislim pa, da če imaš samo laparo, da greš naslednji dan domov (tako sem slišala).

Glede čakalne vrste pa takole: pred velikoničnimi prazniki (se pravi 14.4.) sem poklicala v Lj. v porodnišnico, so mi dali datum 18.7. za UZ pregled, potem pa sem klicala v PO in mi je dr. Grmek rekel, da naj pridem v sredo (19.4.) dopoldan na pogovor z dr. Likarjem. Naredil mi je UZ, mi natančno povedal, kakšne so posledice, če mioma ne odstranim zaradi nove nosečnosti itd. in mi dal datum 12.5. za operacijo. Zelo hitro, sem bila kar malo presenečena.

Drugače pa vem tudi, da v Celju nimajo ne vem kakšnih čakalnih vrst, ker je bila pa sestrična ravno prejšnji teden tudi na laparo in histero. Naročila se je tudi v začetku aprila in je bila prejšnji teden v Celju. Mislim, da je povsod drugje bolje kot v Lj. (glede čakalne vrste mislim).

L.p.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: LPSC v Postojni
30.5.2006 8:11:41   
hati
Tudi jaz sem imela laparo in histero v Postojni. V bolnišnici si tri dni. Sprejeta si dan pred posegom. Takrat dobiš tudi odvajalne tabletke, za jest pa samo juho. Naslednji dan si operirana in ostaneš do jutra v intenzivni negi. Tretji dan zjutraj greš na oddelek in si lahko takoj odpuščena domov. Jaz sem bila tam do dveh popoldan, ker prej nisem imela prevoza. Poseg je neboleč in meni ni predstavljal velikih težav. Bolečin nisem imela. Zaradi anestezije pa se mi je še cel teden vrtelo, tko da sem ga preležala. Na izvid ti potem napišejo, da priporočajo 5 dni počitka. Meni je moj osebni zdravnik potem teh pet dni kar podaljšal, do pregleda pri ginekologu. Ta je približno 14 dni po posegu. Če te zanima še kaj pa vprašaj.

pozdravček

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?