|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zalostna..
12.7.2006 11:21:54   
Anonimen
Prav vseeno mi je ce ljudje pozabijo na moj rojstni dan, ampak letos mi je bilo ful tezko, ko so cisto vsi pozabili na sinovega. Star je bil dve leti in edino eni prijatelji so se spomnili in mu prinesli darilo. Obe babici in oba dedka, stic, ostalo sorodstvo... Mah. Tezko mi je. user posted image user posted image Sem pac mamica in mi je rojstni dan mojega otroka nekaj posebnega.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zalostna..
12.7.2006 11:37:25   
hubi
Meni gre pa preuser posted image  na živce tole opravičevanje v stilu eni pa datume pozabijo, pa jim ne pomenijo toliko, bla bla...... Če si jih ne zapomnijo, si jih naj pa ZAPIŠEJO. Pa tudi, če njim datumi ne pomenijo nič, drugemu pa morda veliko. Ni treba biti vedno egocentričen.

< Sporočilo je popravil hubi -- 12.7.2006 11:38:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zalostna..
12.7.2006 11:39:06   
Mimmi78
Če jaz ne bi vsakega pomembnega dogodka vnapej napovedovala (začnem vsaj en teden prej) in tudi povabila na npr. torto ipd. za rojstni dan, bi tudi vsi pozabili. Ljudje smo, na žalost, preveč obremenjeni z manjpomembnimi stvarmi, na pomembne pa večkrat pozabimo. Moraš malo taktično vnaprej napovedat dogodek tako, da ga ne pozabijo.
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zalostna..
12.7.2006 11:42:04   
TONČI.
user posted image  Da pozabiš datum user posted image  no ja. Pa pridi kakšen dan kasneje. Da pa sploh ne pridejo, to je pa poden. Si pa naj zapišejo oz. zapolnejo vsej tako, da na začetku poletja nekdo **** praznuje. In voščijo. Poden od podna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zalostna..
12.7.2006 11:47:43   
Anonimen
Ne to da pozabiš datum pa zame ni nobeno opravičilo za te ljudi. A tisti datum ko grejo na dopust ali pa ko je plača tudi pozabijouser posted image To je vendarle otrok in njegov rojstni dan je nekaj posebnega in nekaj kar pričakuje celo leto in se ga veseli. Samo eno urico časa bi mu namenili le en stisk roke in objem.....je to preveč????

Anonimna popolnoma te razumem ker se stem počutiš se sama zavrženo in izdano. Da jim ni mar za tvojega otroka za njegovo veselje to je nekaj najgršega. Povej mu ti da ga imaš zelo zelo rada in da ti neboš nikoli pozabila na njegov rojstni dan. Pa vošči mu še v imenu mene!!!

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zalostna..
12.7.2006 12:59:42   
babylove
Kaj pa če bi poskusila naslednje leto organizirati praznovanje in povabiti ljudi oz. druge otroke? Tako zagotovo ne bodo pozabili.

Mene je tudi stisnilo pri srcu, ko je moj otrok celo leto nosil darila v varstvo na rojstne dneve drugih, ko pa je za svoj rojstni dan prinesel tortico, pa je šel domov brez vsega. Saj nisem pričakovala veliko, kakšno malo knjigico npr. Mene bi bilo sram, če bi otroci mojemu kupovali darila, moj pa jim ne bi nič 'vrnil'. Ampak drugih staršev pa očitno ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zalostna..
12.7.2006 13:08:12   
srki
Priznam, mene bi tudi prizadelo, če se noben ne bi spomnil na rojstni dan mojega otroka (vnuka, nečaka). Pa ne zaradi daril, temveč zato, ker se mi pa to zdi en dogodek, ki se ga kar tako ne pozabi.

Ampak, da te malo potolažim. Moj dec si tudi za svojo mamo ne zapomni, kdaj ima rojstni dan. Stalno ga opominjam. In ko sem ga zadnjič vprašala tudi za moj RD, je usekal mimo. Pa kaj, jaz sem tega že navajena, vem da si takih stvari sploh ne trudi zapomniti, niti zapisati. Za take stvari je pač totalen buksl, pa me ne moti. Nekaj dni pred mojim RD sem ga začela pa sama spominjat in omenjat kako feštico, pol pa ni pozabiluser posted image .


(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zalostna..
12.7.2006 13:49:49   
rainbow
To se mi zdi neopravičljivo, posebej babice in dedkiuser posted image user posted image user posted image



_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zalostna..
12.7.2006 13:54:56   
soncicaT
Veš  kaj mi je prišlo na misel..Kaj če so pa čakali, da boste na kako torto povabili???user posted image

V kakih razmerah ste pa drgač? A so bolj flegmatiki?

Eh, ne sekiraj se, upam da sta vsaj z atijem malemu eno veliko torto privoščila...A še sploh rabite kaj drugega kot to???

Za tvojega pikca: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zalostna..
12.7.2006 13:58:44   
piščanc
treba jih je spomniti in povabiti na rojstnodnevno zabavo - tako si najbolj zapominjo user posted image

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zalostna..
12.7.2006 14:04:09   
BLAŽIKA
Na rojstni dan se po pravem ne vabi ampak pridejo ljudje ki jim kaj pomeniš sami. Ne se sekirat , sicer bi mene verjetno to tudi bolelo. Mo ja zlata taščeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se na moj rojstni dan v 9 letih še ni nikoli spomnila pa vedno pravi da ima ona vse datume v glavi, ko pa pride po dveh dneh na obisk in vidi polno rož pa kjub temu nič ne vpraša in nič ne reče.

_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zalostna..
12.7.2006 14:30:17   
dana
Babylove, ko sem brala tvoj post me je pa kar mal stisnilo. Kakšna je bila pa reakcija tvojega otročka, ker se ni nihče spomnil na njegov r.d.? Ali je pa še premali (ne vem koliko je star), da bi ga to užalostilo.

dana 

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zalostna..
12.7.2006 14:36:49   
marita
jaz pa vedno povabim prijatelje na rojsni dan in obratno. Jaz sem letos za mojo hčerko poslala sms s povabilom na piknik in pripisala da pričakujem odgovor ali pridejo ali ne, da vem kako planirati. Prišli so vsi in smo se imeli lepo. Darila mi sploh niso bistvena, glavno je druženje in igra.

_____________________________

<a href="http://lilypie.com" target="_blank"><img src="http://lilypie.com/pic/050915/3Avc.jpg" border="0"><img src="http://b2.lilypie.com/iQkup2/.png" border="0"></a>

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Zalostna..
12.7.2006 15:06:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

To se mi zdi neopravičljivo, posebej babice in dedkiuser posted image user posted image user posted image




točno tako

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Zalostna..
12.7.2006 15:52:56   
Udb
Uffff, jaz bi bila tudi ful užaljena!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Zalostna..
12.7.2006 18:23:00   
soncece24
Jaz grem na rojstni dan samo, če sem povabljena, razen k staršem in bratu - tak da za babice in dedke ni opravičila! Če me pa nihče ne vabi pa ne grem nikamor. Ta bljižnim pošljem kartico po pošti ali pa sms, drugače pa pridem, če me kdo povabi.

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Zalostna..
12.7.2006 18:35:54   
marcela
Ko je moj sin imel 6. rojstni dan, smo bili povabljeni na abrahama od moževega strica v gostilno. Ravno je tako sovpadlo, ker je bila sobota sicer ima tisti stric 2 dni pred mojim sinom. No in tam je bila tudi moja tašča pa ni mojemu sinu niti voščila, resnično ga prav cel večer niti pogledala ni le enkrat od daleč nadrla, ko se otroci začeli lovit. Je bila jezna verjetno, ker nismo pripravili posebnega praznovanja tudi za odrasle, le svoje vrstnike je povabil  v Mc donalds Jaz mislim, da vse najboljše pa res ni težko reci, sem itak proti nekim dragim darilom, le kaka pozornost, da drugi čuti, da nisi pozabil nanj.

_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Zalostna..
13.7.2006 13:36:23   
Anonimen
Jaz bi bila tudi žalostna. Ne užaljena, ampak žalostna in prizadeta. Hudo bi mi bilo. user posted image
ZAme pozabljivost ni opravičilo.
ZAte Anonimna in za tvojega sončka pošiljam tortico in rožice.

(odgovor članu marcela)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?