Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj sladkega s skuto? 17.7.2006 20:32:00
|
|
|
|
tt79
|
SKUTINA PITA Na taozek pekač daj pečeno listnato testo ali naredi osnovo po temle receptu: 20 dag moke 7,5 dag sladkorja 12,5 dag margarine 1 pecilni prašek 1 jajce Omesi, obloži pekač kot za pito in peci, da bo zarumenel cca 20min/170 szopinj Na pečeno osnovo nato vlij 0,5 kg skute 15 dag sladkorja 1 jajce 2 rumenjak 1 vanilij sladkor 1 vanilij puding- v prahu malo limoninega soka-pol limone 0,5 litra mleka Vse to zmiksaj. (skuto daj v posodo na koncu, če ne ti bo špricalo), vlij na osnovo in daj v pečico še za 15 minut. Ko vzameš iz pečice mora biti vse še malce mehko, ker bo kasneje koaguliral puding. Na koncu lahko vse namažeš še s smetano, lahko uporabiš beljaka ki sta ostala ali po želji Osvežujoče in dobro!
|
|
|
|
RE: Nekaj sladkega s skuto? 17.7.2006 20:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
SKUTIN ŠTRUDL..VZAMEŠ LISTNATO TESTO, SKUTO, ROZINE, ČE MAŠ kislo smetano, pa ene 2 jajčka, skup znešaš za filo mal pocukraš, zaviješ v zvalan testo in spečš! ga ni boljšga :)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?