Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pa je Teja in je rojena 11. marca. Je še katera (razen Neje - (se vidima)) rodila na ta dan?
) čisto podobna starejši sestri. Tako da če dam slike od Monje v isti starosti kot je Teja na ogled vsi mislijo da je tamala
. Se vam dogaja podobno?
na počitnicah; potem pa ven na kakšno kavico. 
. Ma, sem čist pozabila, da greš naslednji teden spet na morje. Eni pa uživate
. no, naša mami pravi, da sem bila jaz taka kot dojenček. bomo videli, ko bo večji.
na Zbiljah?
.
, saj zdaj ga med dojenjem šobam s čajem, ampak vseeno se fuul napenja..pa se samo dojiva..
, moja mami in oči pa gresta na zaslužen dopust...veliko časa mi pravgotovo ne bo ostalo
.
. Pa še pikeca dobi in me je kar malo strah, da ne bo spet kakšne reakcije, tako kot prvič. Pa še Nejo moram peljat na izpiranje uhic pred morjem, čeprav mi nekateri pravijo, naj ne grem, ker ji bo morje vse sčistilo s tem, ko se potaplja. Kaj mislite, je možno?
in do danes tega že močno naveličala, saj so dlake čez 2 dni že spet na svojem mestu.
.