Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tko lepo spi. Smo meli 1. mesec ful pestre dneve in noči. Sm lih zadnjič iskala številko od lekarne za tiste kapljice proti krčem in sem brala naše čveke na začetku, se mi je zdelo ful smešno kako smo pisale in jamrale ena drugi. Zanimivo branje!
. Ampak sem mu zdej zvečer poleg dojenja začela dajat tudi malo mlečne kašice, tako da zaspi res sit in verjetno potem zaradi tega zdrži celo noč, upam, da je to to in da bo še naprej tako spal.
.Meni je prav hecna ko se tako jezi kar v spanju, očk sploh ne odpira,jezna je pa full, če ji hočem dati dudo mi roke kar vstran odriva.
Je menda res zaspan dan. Tudi na Manco je to vplivalo, saj je bila skoraj cel dan neke čudne volje in bolj tečkasta.
Ma od takrat ponovno spimo celo noč. V bistvu sva ga na tak način že čprvič navadla na spanje celo noč: da jst sploh blizu nisem pršla in ga je mož usoaval. Par dni smo prakticirali in je blo uspešno.
. Bi šlo precej hitreje pa še na papirju bi prišparala.