|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča ovulacija
24.8.2006 19:51:47   
šnucika
Pred nosečnostjo še vedela nisem,kdaj imam ovulacijo,sedaj po porodu pa me v času o boli ko sam user posted image !
Bolečine so podobne tistim,ki sem jih imela mesec dni pred porodom,ko me je vse dol tiščalo .Stiska me v predelu jajčnikov,stalno imam občutek,da imam polno črevo-kot pri zaprtju,ko se vsedem,me zaboli vse v spodnjem delu telesa in napihnjena sem.Sluzi je v izobilju.
Ko dnevi okoli O minejo je boljše,ko pa pride user posted image M je pravo olajšanje.Ni več krčov,napihnjenosti....

Še katera s podobnimi težavami...ali naj raje obiščem G?

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča ovulacija
24.8.2006 20:30:38   
TONČI.
Jaz sem ta problem imela že pred nosečnostjo. PMS sem tako rekoč imela cel mesec. Ko sem dobila M me je bolel ko sam user posted image . Potem je bilo malo gmaha, ko pa je prišla O pa že spet cel user posted image . In me je tiščalo vse do M, celih 14 dni. To menda ni nič hudega. Lahko se potolažiš le s tem, da imam jaz enake težave kot ti. user posted image  Le da jih imam jaz že dlje user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boleča ovulacija
24.8.2006 20:34:12   
Ninica
Res je. Tudi jaz sem imela po porodu tako boleče O. Zdaj je že bolje. Sicer sem še vedno napihnjena ampak me več ne boli. Pred nosečnostjo sploh nisem čutila kdaj imam O, sedaj pa točno vem.

Nevem kaj ti naj povem oz. svetujem, jaz sem si v najhujših primerih vzela lekadol. Je pa boleča O po nekaj mesecih sčasoma izginila.

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boleča ovulacija
24.8.2006 22:26:48   
Jančika_
Pri meni je bilo čisto isto. Pred prvo nosečnostjo nisem vedela, kdaj imam O, po porodu pa - user posted image . Pa prej sem imela boleče M, potem pa sploh ne več. Da ne govorimo o tem, da sem fasala prav neprijetne PMS-e s čisto pravo depresijo. Bohve, kako bo to zdaj po drugem poroduuser posted image .

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boleča ovulacija
24.8.2006 22:28:55   
daria78
Jaz sem O presneto čutila že pred nosečnostjo, po njej pa tudi ni dosti bolje. Simptomi so podobni kot jih opisuješ ti, le malo blažje je vse skupaj, traja pa nekje 2 dni. Res pa je, da ni vsak mesec enako.
Mislim, da ti zaradi tega ni treba k G.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?