|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dojenje na 15 minut
28.8.2006 15:05:04   
rainbow
AKŠ, možno je, da se res pravilno ne pristavlja; morda je treba poskusit kaki drugi položaj; dosti nasvetov imaš na dem.over.net, forum dojenje, post NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA (ne kričimuser posted image ); meni so bila zakon!!!

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Dojenje na 15 minut
13.9.2006 22:51:11   
Splet.Ka
Huanita, a se je dojenje pri vas uredilo?

Pri naši 6,5 tednov stari punčki je zadnje tri dni tako...nonstop na joški. Danes je bil največji razmak med podojema uro in pol...tam od 12ih do 16ih pa je bilo komaj kakšno minuto pavze....user posted image

Vse, kar delam dneve in noči, je to, da dojim.  Vmes, ko ne, pa mala jooooooka. No, smo zdaj poskusili dodatek, pa ne poje čisto nič. Torej se ves čas samo crklja. Kako ravnati v takem primeru?

Pa ne vem, če je nasvet, da naj malo potrpim, dober. Vsi trije smo psihično in fizično izmučeni od joka/dojenja. Jaz cel dan presedim na kavču, ven ne morem, ker je jok že na hodniku, kosila si ne uspem skuhat, pod tuš grem komaj...

Kakšen nasvet?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Dojenje na 15 minut
14.9.2006 8:46:29   
lenika
Bo bolje, kaj naj ti drugega rečem. Pri nas je bilo tudi tako, pri 2,5 meseca pa si je uredil ritem hranjenja. Sedaj, ko je star 4 mesece je na 3-4 ure, trajanje podoja je maksimalno 10 minut in potem ga že zanimajo druge stvari, se dobesedno obrne stra in me rine stran. Vem kako ti je in da ti te besede trenutno nič ne pomenijo, a že dejstvo, da bo čez kakšen mesec bolje te mora vsaj malo potolažit.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Dojenje na 15 minut
14.9.2006 9:38:30   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: hruska
Vse, kar delam dneve in noči, je to, da dojim.  Vmes, ko ne, pa mala jooooooka. No, smo zdaj poskusili dodatek, pa ne poje čisto nič. Torej se ves čas samo crklja. Kako ravnati v takem primeru?

Kakšen nasvet?

Probaj še z dudo - če še nisi ...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?