|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgodnji znaki
16.9.2006 16:46:39   
klavdija78
Pozdravljene
Sem nova članica foruma. Zanima me kakšne zgodnje znake nosečnosti ste imele. Men se vse čudno dogaja, skoz mi je slabo, imam zelo napet trebuh in me neprestano špika tam spodaj, prsa me ne bolijo. Je možno, da bi se mi to dogajalo v 2-3 tednu zanositve? Imam še nekaj dni do menstruacije in testa ne morem narediti.
Hvala vam za odgovore.

Klavdija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgodnji znaki
16.9.2006 18:15:34   
punsha
Glede znakov malo prebrskaj po forumu, je že kar nekaj pisano o tem. Preberi si pa še tole http://www.bambino.si/?d=clanek&id=99 . 2-3 teden nosečnosti....pa šteješ tedne od prvega dneva zadnje menstruacije?
Za test kar počakaj toliko da bo menstruacija že zamujala. Seveda pa stiskam pesti zate

(odgovor članu klavdija78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zgodnji znaki
16.9.2006 19:50:10   
ninocka
Moji zgodnji znaki so bili cisto netipcni - padel mi je imunski sistem in sem bila 2 tedna zelo, zelo bolana. Pa pri vodi iz avtomatov sem mela kovinski okus, ki pa sem ga povezovala z boleznijo. Kasnjeje se je izkazalo, da je to zaradi nosecnosti user posted image
Znaki, ki jih opisujes so pa lahko nosecniski al pa samo napovedujejo prihod M. Upam, da se bo izteklo tako, kot si zelis.


_____________________________

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zgodnji znaki
17.9.2006 7:56:41   
mala zirafa
Moji  so bili: bolečine v križu, napete in obč. prsi, kovinski okus.drugih ne pomnim.Boš vidla.Vsaka user posted image ima lahko drugačne.Srečno!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zgodnji znaki
17.9.2006 9:13:17   
klavdija78
Hvala vam, zdaj bom čakala nauser posted image  in upam, da je ne bo. Vam sporočim.

(odgovor članu klavdija78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zgodnji znaki
18.9.2006 11:36:40   
florena
Tudi pri meni se nekaj dogaja....imunski sistem mi je padu...pojavili so se mi mozolji...imam želje po čudni ne vsakdanji hrani....na dotik me bolijo bradavice....v jajčniku me vsake toliko časa zbada...bolečina je pekoča...Tako da ne vem več kaj to pomeni...ne vem ali so znaki nosečnosti al pa M, ki naj ne bi bila okoli 21.9. Upam, da se bo izteklo kot si zelim, da bi bila user posted image . Vam poročam.

_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu klavdija78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zgodnji znaki
20.9.2006 8:17:42   
Pinkyca
klavdija78 a je že kaj sprememb? Držim pesti zate.

(odgovor članu klavdija78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zgodnji znaki
20.9.2006 9:05:16   
florena
pri meni ni še nič novega.....čas za M je četrtek ali petek....me pa vsake toliko časa močno zaboli enkrat v enem drugič v drugem jajčniku....imam pa občutek, da mi bo kar maternica padla ven.....upam, da tega user posted image  ne bo in da bom zagledala ta magični user posted image ......lep sončen pozdrav vsem....

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zgodnji znaki
20.9.2006 10:51:06   
N _ B
Meni je vse nekaj čudno.

Prejšnji teden je bil čas ovulacije, jaz pa z vnetimi sinusi, vsa nahodna... Glede na moje počutje sva user posted image na začetku oz. še malo pred in proti koncu plodnih dni. Zadnji dan plodnega obdobja naj bi bil nekje v nedeljo. Meni je pa od ponedeljka slabo, boli me glava in imam občasno vrtoglavico. Naj povem, da prej v času ovulacije in pred M nisem imela nobenih posebnih znakov. Edino napet trebuh.

Popolnoma zdrava še vedno nisem in to čudno počutje pripisujem nahodu, ki se pase po meni, ampak....

A je imela katera takoj po ovulaciji takšne znake in je bila noseča? Za test mislim, da je še prezgodaj. M sicer ne pričakujem šele čez 8-9 dni.

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zgodnji znaki
20.9.2006 12:39:41   
florena
N & B žal bova morale počakati do dneva ko naj ne bi bilo M. Šele takrat bova lahko uporabiti test za ugotaljanje nosečnosti. Jaz bom vedela že ta konec tedna...ti boš morala pa še malce počakati. Srečno

_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zgodnji znaki
21.9.2006 7:37:54   
mala zirafa
A veste da sem zasledila na spletu, da ima 4% žensk, ki so zanosile zaprt nos.To prvič slišim in ne vidim nobene povezave.Jaz sem na žalost prehlajena, pa sa j je itak čas za prehlade.Ima odpornost kaj veze s tem.je katera kaj slišala od doktorjev?
Za zanimivost.
lp

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: zgodnji znaki
22.9.2006 9:13:51   
jasnicaa
Naj malce pojamram. user posted image ne pričakujem 26 - 28.9 tu nekje, pomeni še kar nekaj dni. Že dva dni se obupno počutim. Zjutraj mi je slabo, bruham ne ampak slbost, pa glava mi ni ok, omotičnost. Podobne simptome imam ponavadi tik preden dobim user posted image  predvsem glavobol. Samo je zeloo prekmalu, razlika je v tem da mi je sedaj bol slabo, pa spodnji del trebuha imam fullll napihnjen. Lahko da sem kaj takega pojedla sploh več ne vem user posted image  

Mal prezgodaj se mi zdi za nosečniške simptome, je pa tok hudo da ne vem če bom danes zdržala v službi.

Naj povem še da sem spala  10 ur kot da nekaj ni ok z mojim telesom, povprečno spim največ 7 ur.

Kje je še drugi teden upam samo da ne bo user posted image .

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: zgodnji znaki
22.9.2006 9:46:22   
N _ B
Jasnicaa. Jaz enako. Sploh ne vem, kaj mi je. Slabost se mi je začela dva dni po plodnem obdobju, s tem, da sem bila jaz že prej vsa nahodna in prehlajena. Tišči me v želodcu, imam glavobole, občasne vrtoglavice in napet trebuh. Slabost poznam že odprve nosečnosti, vendar se mi je takrat pričela cca 5-6 tednov po ZM. Zdaj je pa šele 3 tedne user posted image . Izrazitega PMS pred M običajno nima. Razen napetega trebuha.

Tudi jaz mislim, da je za znake še prekmalu, ampak ne vem no. Definitvno bo treba počakat še en teden, ki se bo zeloooooooooo vlekel. Ne pričakujem je med 28. in 30.

Lp

< Sporočilo je popravil N & B -- 22.9.2006 9:47:21 >

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: zgodnji znaki
22.9.2006 11:26:56   
florena
Moja user posted image  me je presenetila točno na 25 dan. Upam, da je 15.10 ne bo. Do takrat pa vsem želim čimprej ++++ in lep vikend. 

_____________________________

Lep dan.F.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: zgodnji znaki
22.9.2006 16:56:46   
Zofy
Kako pa zgleda oz. kako se občuti ta kovinski okus? A je to okus po rji, železu oz. krvi? Ali je ta okus drugačen? Ne znam si namreč predstavljati oz. ugotoviti, če je to to...

(odgovor članu florena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: zgodnji znaki
22.9.2006 18:59:15   
mala zirafa
Kot se jaz spomnim kov. okusa me le -ta spominja na železo, oz. če si kdaj polizala si majhno ranico, nekaj takega.jaz že ne vem al si ga že domišljam al ga res imam, uff.Kako zoprno je to čakanje.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: zgodnji znaki
25.9.2006 15:45:23   
jasnicaa
Pozdravljene vse, ki ne čakateuser posted image . Ob nečakanju v četrtek 28.9, že drugi krog naj povem, da nimam nobenih znakov razen mozolje :))) in to da me glava še ne boli, ni pa nujno da me ne bo še pred vsako ta rdečo me je.

Ker sem neučakana sem zjutraj naredila test  za zgodnje ugotavljanje nosečnosti pa je bil negativen in zdaj sem čisto depresivna user posted image . Sploh ne razumem. Z fantom sva že drugi mesec  user posted image vsak dan.  Tko da zdaj čakam oz ne čakam user posted image .  V kolikor je nebi bilo, kar sem zdaj  zelo pesimistična, potem bom naredila ponovno test ko mi bo zamujala dan ali dva.

Cele dneve razmišljam samo o tem, čeprav poskušam odvrniti pozornost nekak ne uspevam . Se mi bo pa vlekel ta teden do četrtka.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: zgodnji znaki
25.9.2006 18:54:53   
andreja2000
Jaz sem že čisto zmedena pri teh zgodnjih nosečniški znakih,saj se mi zdi ,da jh imam kar vsak mesec,nikoli pa ne pride douser posted image .Ko pa sem zanosila,pa se mi je zdelo ,da bo vsak čas prišla tečka,saj me je kot vedno pred tečko bolela glava,pa še rjavi izcedek sem imela.V bistvu so si nos.znaki in PMS,kar zelo podobni.
No,jaz sem sedaj šele nekje na sredini ciklusa,pol pa upam da ne bo tečke,ker mi gre že pošteno na živce.
Držim pesti za vas!user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 7:15:08   
lana38
Andreja 2000!
Tudi jaz nisem imela nobenih znakov, ko sem bila res user posted image , drugače pa prav vsak mesec, pa se je vedno prikazala user posted image .

_____________________________

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 7:22:44   
Tiamo
  • v prvi nosečnosti, ki se je končala s splavom sem imela kovinski okus, ki je zgledal, kot da bi imela skoz ALU folijo v ustih. user posted image  Pojavil se je nekje v 4-5 tednu nosečnosti.


  • v drugi nisem imela okusa, sem imela pa slabosti, ki so se pojavile šele v 7-8 tednu. drugih simptomov nisem imela.  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 8:32:04   
mala zirafa
No, pa me je le danes obiskalauser posted image !!GRRRRRRRRRR
Ponovno v nove boje, sem vsaj od danes naprej plodna, ha ha.
Držim pesti za vas ki še čakate.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 9:33:00   
Pinkyca
Ravnokar dobila user posted image !!! user posted image Presneto, po službi grem po vložke in tampone ... Všeč mi je tale misel od male žirafe, da sem zdaj vsaj spet plodna - dobra misel !!!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 9:37:13   
jasnicaa
Tudi jaz imam občutek da se bo vsak čas vlila user posted image . Prav na živce mi že gre user posted image . Še v službo sem se zaspala. Čisto sem še omotična.

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 13:37:53   
andreja2000
user posted image Lana38
Ja s temi znaki je res križ.Zdi se mi da tukaj zelo deluje naša psiha.PA kaj ko psihe ni kar tako lahko izklopiti.Jaz sem skoraj vsaki mesec prepričana,da sem srečkauser posted image ,potem pa pride gnjavatorcauser posted image ,in mi vzame sanje.No,potem pa spet jovo na novo in upam nauser posted image user posted image .

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: zgodnji znaki
26.9.2006 21:17:48   
N _ B
Oj Jasnicaa, tud men se vleče v nedogled tale četrtek. K sreči imam v službi veliko dela in ne razmišljam o tem.

Hm moje trenutno stanje....taka sem, kot sem bila v tretjem mesecu pri prvi nosečnosti. Ful napihnjen trebuh, kožo na obrazu imam zelo suho in mi jo vleče skupaj. Sploh ne vem, s čim naj se še namažem. Prsa imam ful občutljiva, občasno imam vrtoglavice, slabo mi je pa skoz po malem. Bolečine v trebuhu so pa takšne, kot, da se bo ravnokar ulilo... Ponoči sem se prav zbudila, ko me je tako špikalo. Prav veže me vse čez trebuh.

Upam, da bova konec tedna skupaj poročali o user posted image .

user posted image



(odgovor članu jasnicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?