Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(prva nosečnost), danes sem se naročila na pregled in ga imam 11.10., vendar pa imam že sedaj kup vprašanj na katere upam, da tudi katera od vas ve odgovor. In sicer me zanima ali je to normalno da me "spodaj" non stop neka ščiplje in imam podobne občutke kot tik pred oz med menstruacijo???? Zanima pa me tudi ali je katera od vas imela pred zanositvijo konizacijo in kaj je to pomenilo za samo nosečnost. Za odgovore vam fuuuul hvala!!! Lep dan še naprej

do konca.
Zaenkrat teče vse b.p. Na zadnjem pregledu so mi zmerili tudi maternični vrat. Trenutno je dolg 3 cm, kar je cela zmaga po dveh operacijah! Mislim da je dolžiuna materničnega vratu kritična šele pri krajši dolžini od 1,8 cm. Do 26. tedna sem delala brez problemov, no zdaj sem na bolniški, ampak zaradi drugih stvari, ne zaradi skrajšanega vratu.