Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Samo, ko se pa nate spomnim Zasanjana se pa streznem... Nikoli ne veš kdaj te dete preseneti...
!!Kot naj bi bila jaz informirana lahko 0,5 kg pridobiš na teden in se pravi ti pridno slediš navodilom, a ne
.A vidiš ko sva preveč govorili o testu za cuker-bljak ne bi rada več tega je za
.Ti bošček kakšno dieto pa imaš zdaj to?A pol ne bo nič več grmad?No kakšno si bome pa še privoščle, a ne.Zasanjana a si ti mal
ko nas takole hecaš s samo še +3kg.No lepo in bravo za tak lep minus!!Čez dva meseca tudi me pridemo za tabo.Upam, da bo lepo šlo dol, da ne bom spet ko nora
.Ja Shorty se pa res nek skriva-bo dobila res po perdici.No drugače sem pa jaz popoldne mislila,da bom dobila prvo veliko pošiljko cotk za našo
pa nič....Sem se že tolk veselila pregledovanja in sortiranja in menda tud prvič v mojih rosnih tridesetih sem komaj čakala
teh micanih cotk.No upam, da enkrat ta teden bom lahko začela s ta pravo baby akcijo.No zdej grem pa mal še ta drugo škatlo gledat-upam, da bom dočakala Lost.
pa je težak 2kg. Meritve so bile pa bolj na ekspres, ker je pamžek tako skakal in migal, da je morala G parkrat ponovit. Potem je pa meni postalo slabo (baje, ker sem ležala na hrbtu) in smo nehali. Moj je bil kljub temu nekje med oblaki
, ker na prejšnje UZ zaradi službe ni mogel priti.
ha, ha.Ne res ni tako hudo samo resnično se moram izogibat sladkemu.Ma ja tele čokoladke so krive...Že na dopustu (sredina julija) me je popadla neverjetna želja po cukro...čokolada mjami in tale manija me je držala do nekako zdaj, ko sem se odločila da je dost!!Nič več čokoladk!V trgovini se probam čimbolj izogibat polic s sladkim, doma pa prosim svoje in dragega za solidarnost, da se pač več ne kupuje cukra.No posledica tega so polnozrnati piškoti v omarici (še vedno zapakirani hi,hi) in včeraj sem se v Orehku uspešno ognila tortici.In to brez večjih posledic...nič trpljenja-saj se da.No veste kaj če sem se odrekla čikcem (ja smotka jaz ) mi pa valda tele čokoladke ne bodo problema delale.Aja Shorty dej prosim javi lahko tudi na ZS (da ne bom drugih ki to že obladajo morila) kako zgleda materinska v Šiški-kolkrat na teden in a je tvoj zraven?Btw čestitke za vozek-tudi tvoj je čudovit!Frufru bravo za UZ in ni kaj naši sončki rastejo, juhejjj.Ma nič zdej grem pa kosilce kuhat-rižek, pa bučke in brokoli, mjami.
Kaj bi brez vas?!